Anlagd brand, eller…?

Upprördheten efter bränderna i tilltänkta och befintliga asylboenden har varit minst lika stor som efter moskébränderna.

I den omtalade moskébranden i Eskilstuna skyllde man på den utbredda rasismen, så också vid bränderna som nu har stort nyhetsvärde.

Moskébranden visades sig slutligen ha startat inomhus och orsakats av personer som befann sig i byggnaden. Nu visar det sig att branden på asylboendet i Munkedal också den startat inomhus. Säg den ”rasist” som oupptäckt kan smyga in i ett fullsatt asylboende för att anlägga en brand…

Kriminalkommisarie Thord Haraldsson, säger att det förekommit många automatlarm p.g.a. otillåten rökning inomhus och att personer på asylboendet täckt över detektorerna för att dölja rökandet. Hmmm….

Källa: SvD

Kanske det finns andra skäl att manifestera i Munkedal än den officiella?

18 thoughts on “Anlagd brand, eller…?

  1. Det kan möjligtvis inte vara så att de tuttar på själva för att helt enkelt få flytta in på ett stadshotell i en större stad, omöjlig tanke !

  2. Jag har funderat mycket på uppgiften som cirkulerat i massmedia, att någon tänt på Bibelblad för att försöka få igång en brand. Detta måste skett via en AFAprovokation. En person som är kritisk till den förda invandringspolitiken skulle ha använt blad ur Koranen. Kanske det hela är en ren lögn?

  3. Varför gå omkring och undra vem eller vilka gärningsmännen är. Det är ju solklart att det är Stefan Löven som tänt på och massmeia som stått för tändstickorna.

  4. Många har fått för sig att det är SD som ligger bakom dessa bränder på någotvis.Ingen som tänker på att det faktiskt kan vara frustrerande Svenssons som har fått nog??? Det kan vara tex ungdomar, nynazister, migranter som startar dessa bränder.Varför alltid skylla på SD???? Skolbränderna då?? Vem ska alla skylla på där???

  5. I Malmö har det varit 10 bränder i skolor sedan i fredags. Men i Sydsvenskan så får reportern som talar om lågpannade as breda ut sig och skylla på Ted Ekeroth om den enda branden i en dörr i Lund.

      • Det finns nog dom som gör det tyvärr. Själv ser jag på de första nyheterna på tv av den anledningen att jag hoppas få höra den absolut bästa nyheten att STEFAN LÖVÈN HAR LÄMNAT IN SIN OCH REGERINGEN AVGÅNGSANSÖKAN OCH UPPLÖSER REGERINGENS OMGÅENDE.
        Detta besked vore det bästa som någonsin levererats i någon tv-kanal på jorden någonsin,

  6. Undrar om polisen undersöker vänsterextrema element i samband med bränderna…? Säkerligen är några bränder anlagda av dessa, allt för att smutskasta SD och få det att se ut som om svenskarna är rasister.

    • Exakt vad jag tänkte skriva. Troligen är det vänsterextremister som kladdar hakkors o dyl, dom vet ju vem som automatiskt får skulden.

KommenteraAvbryt svar