Strumpregler för svenskar men inte för kravmaskiner

INVANDRING. I ett inlägg på Facebook berättar SD-politikern Birgitta Nielsen att hon och hennes sällskap var tvungna att köpa strumpor när de besökte Busfabriken. Men ”folk från fjärran länder” fick gå barfota eftersom personalen inte vågade säga ifrån. ”Ett jättestort missförstånd”, säger platschefen.

På söndagen skrev Birgitta Nielsen ett inlägg på sin Facebook om sitt besök på Busfabriken i Helsingborg. Birgitta Nielsen berättar hur hon och hennes familj var tvungna att ha strumpor på sig på Busfabriken. Eftersom de var barfota fick de köpa strumpor för 20 kronor paret.

Inne på leklandet såg hon andra besökare som inte hade strumpor på sig. Hon beskriver dessa andra besökare som ”folk från fjärran länder” och ”mest muslimer”.

På måndagskvällen hade inlägget delats nästan 8000 gånger.

Där skriver hon bland annat: ”På väg ut så frågade jag o min man varför det kom sig att jag fick köpa strumpor o inte de. Om inte reglerna gäller alla. De svarade då att det inte gick att säga till dem för då blir de arga o igår fick de ringa polisen.”

Ovanstående från Sydsvenskan. -Pettersson är säker på att Leklandets personal och media ljuger och bidrar till ett ”vi och dom” tänkande genom att inte ställa samma krav på invandrarna som på vanligt folk…

37 thoughts on “Strumpregler för svenskar men inte för kravmaskiner

  1. En liten vardagshistoria utspelad för ca 15 år sedan. Apotek i centrum i mellansvensk medelstad, många äldre sitter på rad och väntar. In kommer mor med slöja, yngre förmåga ca 6 år vid handen. Mamman uppsöker sittplats och sonen undersöker omgivningarna. Mellan gamlingarna en dricksvattenfontän. Jätteroligt att sätta på vattnet, sätta fingret tätt under kranen och låta vattnet spruta ut över de kringsittande. Mamman säger ingenting, gamlingarna tysta. Jag blir till slut förbannad och reser mig och säger till pojken att han inte får hålla på så där. Mamman ursinnig på mig, gamlingarna tittar undrande på mig, jag ensam med i hela apoteket med ”mitt rasistiska beteende”.
    Jag kom inte ihåg hur det slutade, antagligen gick jag innan jag blivit betjänad.
    Det var mycket obehagligt att stå så ensam. Hade det varit ett svenskt barn när jag var liten(1940-50-tal) hade vilken tant eller farbror som helst kunnat säga åt barnet och fått medhåll av omgivningen.

    • Ja, förra året satt jag och väntade på ett försenat tåg på Stockholms central, hade rest långt och tog en macka och en dricka. Två romska kvinnor med en flicka på 5-6 år, kanske tre generationer, satt på en bänk snett emot mig. Flickan sprang omkring i den lilla avbalkningen hela tiden. Hon skrek ibland, sjöng ibland och gick emot mig och stod framför mig och sjöng rakt i ansiktet på mig. De brydde sig inte fast jag sa till. Jag gick ut till slut på perrongen och fick sitta bredvid en pöl urin invid en bänk, den enda lediga platsen på hela perrongen. Sverige är fantastiskt! 🙁

  2. Jo men en helt vanlig reaktion från det hållet,Muslimer blir
    förbannade om något krav ställs på dem, och myndigheter
    och företag skiter i byxorna och anpassar sig efter
    kravmaskinerna, istället för att ha tydliga regler som gäller
    för alla! Hur känner sig alla dessa ynkryggar när dom ser
    sin egen bild i spegeln?

    • Det där får de styrande i partiet ta tag i omgående och lösa på sunt förnufts basis. Tycker att kvinnan på fb hade all rätt att ifrågasätta varför samma regler inte gäller för alla !
      På riksdagsnivå så verkar det vara respekt på båda håll, hur är det på kommunal nivå, många frågetecken ???? Lycksökare i farten kanske ??

      • Galten ja jag tänkte just på det och vilken besvikelse att det inte togs tag i från ”högre ort”, feghet eller slapphet………….men så fel !

  3. Det här är tydligen ett fenomen vi får lära oss att leva med – ociviliserade vildar i offentlig miljö? Förr gick jag ofta till biblioteket i min kommun, strosade runt och letade efter någon nyutgiven bok som verkade lovande. Satt mig ner i lugn och ro och läste första kapitlet innan jag gick till personalen och tog ut på boken på lån. Det var mysigt att sitta där i en lugn miljö, omgiven av flera tusen böcker. Nu bokar jag böckerna på nätet, och hämtar dem så snabbt som möjligt – ”fort in, fort ut”. För biblioteket har blivit en lekplats för våra ”nyanlända”. Flera bibliotek i Sverige (dvs det som en gång var Sverige..) anlitar numera vakter för att hålla ordning och se till att personalen inte blir hotade.VAKTER, PÅ ETT BIBLIOTEK???!!!???. När jag var liten så besökte jag ofta biblioteket i min dåvarande hemkommun (Piteå), och kommer fortfarande ihåg en gång när jag pratade lite för högt med min kompis och blev (vänligt men tydligt) tillsagd av en av bibliotekarierna – ”Schhh! Här inne får ni vara tysta!”. Jag skämdes, och rodnade, och lydde…

    Simhall? Det går numera ”fett bort”.. Aporna har tagit över. Redan när mina barn var små, och jag ville ta med dem till vårt badhus för att de skulle förbättra sin simteknik, så var de ovilliga. ”Måste vi, det är så bråkigt där!”. Och de hade ju helt rätt. Ändå var det en västanfläkt då, jämfört med dagens situation där kaoset är totalt. Även många simhallar har numera ordningsvakter, som komplement till badvakterna.

    En av mina söner spelade fotboll tills han var c:a 12-13 år gammal. Efter ytterligare en match mot ett invandrarlag, som slutade i bråk & kaos, så sa han ”Pappa, jag är inte rasist, men varför är det alltid bara de bruna som slåss?”. Ja, vad svarar man på det? ”Välkommen till den nya verkligheten, min son”?

    Det är så sorgligt..Jag blir ofta arg när jag ser vad som håller på att hända, men samtidigt väldigt ledsen. Några måste ställas till svars, och då menar jag inte de ”personer” som bråkar, för de vet ju inte bättre – de bara fortsätter med sina klanbråk och otyglade beteende som de är vana vid från Mellanöstern. Nej, ansvaret ska utkrävas av våra kära politiker. Jag skulle vilja att de ställs inför en ”folktribunal”, och får göra offentlig avbön. Nej, inga dekapiteringar – sådant får muslimerna hålla på med. Men tvinga dem att be vårt folk om ursäkt!

    • Tänk på att de enda pengar muslimer skänker är pengar till moskeer för att sprida den mordiska, totalitära ideologin….INTE TIO ÖRE TILL CANCERFONDEN, RÄDDA BARNEN OSV….-Men vi svenskar ger bort till 1000 tals olika ”hjälporganisationer”….NU ÄR DET ALLVAR!!!! NU KAN INTE VAR OCH EN SITTA I SIN KAMMARE OCH GNÄLLA….
      Jo, gör det MEN SKÄNK NU FÖRFAN TILL PEGIDA, AVPIXLAT, PETTERSSONSBLOGG ISTÄLLET….
      Det gäller Sveriges framtid, våra barn och barnbarns framtid, hur mycket är vi beredda att offra för den?

    • Varför inte ställa muslimer till svars för sina handlingar? Det borde vara självklart att de kan bete sig som folk!

      • Joy, vi ställer alla till svars som vi kan överbevisa. Eller tycker du att olika regler skall gälla för olika människor. Lagen är lika för alla, vi lever i ett demokratiskt land.
        Med vi menar jag våra myndigheter.

  4. Och så frågar man varför den svenska skolan inte fungerar? Av samma anledning, vi har fått in barn som terroriserar andra och deras föräldrar tycker det är OK.

    • Albin, mai du-te dracului, scârba paralitica, cacat împutit, ia-ti stapânii si duce-ti-va in pastele mamilor voastre de haite si lifte pagâne.
      Panarame, matracuce, patachine sifilitice – lua-v-ar dracul in iadul cel mai adânc si întunecos !

  5. Glömde att berätta att vi aldrig har haft några problem med muslimer på våra banor! Vet inte vad det beror på, men under alla åren där jag har spanat i kikaresiktet, har jag inte sett en slöja.

  6. Ja, förlåt mig, men jag finner det högst olämpligt att ta med sina barn till Mogadishuland, eller vad det nu heter. Det finns garanterat bättre ställen att koppla av under semestern, min fru och jag tog gärna med ungarna till skjutbanan, där lär man sig att ta ansvar, vara lugn och att träffa där man siktar!

  7. Vi går babysimkurser i Sydpolen Södertälje. Såg en romsk kvinna (hon bär dräkt) gå omkring i uteskor i omklädningsrummet. Jag gick och meddelade personalen men de REAGERADE INTE ALLS.
    Varför ska vi ”icke-utsatta” invandrare följa era svenska lagar och reglar om ni svenskarna själva låter de andra inavndrargrupperna göra precis vad de vill?

    • De skiter fullkomligt i alla regler och normer som gäller. För personalen blir det frustrerande, så ursäkten blir alltid densamma.
      ”På väg ut så frågade jag o min man varför det kom sig att jag fick köpa strumpor o inte de. Om inte reglerna gäller alla. De svarade då att det inte gick att säga till dem för då blir de arga o igår fick de ringa polisen.”

  8. ”Strumptvånget finns av hygienskäl. Men visst händer det att både barn och vuxna ändå går barfota inne i leklandet.
    – Vi kontrollerar så att alla har strumpor på sig när de går in. Sedan går personalen också runt inne i leklandet och säger till de som inte följer våra regler. Men vuxna måste också ta eget ansvar. Att vi skulle göra skillnad på besökare stämmer inte, säger Erika Nilsson.”

    I denna video är jag rätt säker på att det syns ett antal strumplösa, så om strumpkontroller görs både vid inträde och under besöket förstår jag inte hur dessa barfotabesökare kan synas på filmen.

  9. Här är en berättelse från samma ställe, från Facebook

    Igår var vi på Leos lekland och det som brukar vara en trevlig upplevelse ska jag nu redogöra för…

    En vad vi fick reda på senare muslims pojke i kring 8 års åldern började upplevelsen med att säga åt Luna och Didrik att ”fuck off” och försvinna från hans lekrör.

    Didrik sa till pojken att så fick han inte säga åt hans lillasyster varav pojken spottade åt deras håll och puttade undan dom.

    Sen ser jag pojken och 3 till pojkar i ungefär samma ålder knuffa, sparka och svära åt andra barn. Sen gick dom och stal mjukisdjur som dom kastade runt sig innan dom gick till kvinnogruppen deras som placerat sig i mitten av byggnaden, dragit dit 4 soffor och satt och åt matlådor och kakor.

    Pojkarna slet mat av kvinnorna och kakor och sprang iväg till stora luftrutchkanan. Där knuffade dom undan de andra barnen och skrek åt alla därefter. Dom kastade mat omkring sig och tog strypgrepp på varandra. Sparkade och var rent ut sagt djävla odågor rakt igenom. Jag blev less och gick till personalen och sa allt jag sett och hört. Hon suckade och sa att jag var inte den enda som sagt till och sen rusade hon dit och talade om för kvinnorna ännu en gång att dom INTE fick sitta och äta på området och att man ej heller fick ha medtagen mat och att pojkarna måste kontrolleras.
    Lite senare ser jag henne igen stå vid rutchkanan och säger åt pojkarna att komma ner och sluta bråka med alla andra…pojkarna käbblar emot och vägrar.

    En halvtimme senare är vi vid samma kana igen och pojkarna är där och sparkar varandra och ena pojken sitter på en pojkes mage och slår mot hans ansikte och hals och pojken gråter och fäktar men när han börjar ta strypgrepp också så brinner jag av och rusar fram och skriker att nu får det fan räcka! Jag ger dom ett par väl valda ord och när jag pekar mitt finger snabbt åt värsta bråkstaken så skyddar han instinktivt sitt ansikte, som om han väntade sig en smäll…då dog en bit av mig för det har jag sett förr hos en pojke som fått ta smällar allt för ofta och det betyder alltså att denna är van att få stryck…

    Pojken såg att jag blev tagen och då börjar han skratta och käbbla med mig.

    I samma veva som jag backar undan så kommer en norrman fram till mig och säger att det inte går att prata med såna barn och att dom sagt till flera gånger. En muslimsk herre kommer och ställer sig brevid mig och skrattar…visar sig vara en av deras pappor.

    Nu kommer en manlig personal med 2 andra pappor och diskuterar. Kan säga att papporna till bråkstakarna visade INGEN respekt eller förståelse för varken barnen eller personalen eller oss övriga föräldrar och dessutom hånlog och skrattade.

    Så här fortsatte det…stackars barn som behövde träffa på dessa och stackars personal och föräldrar.

    Om jag var Leos lekland så skulle jag se till att ha vakter som såg till att reglerna efterlevdes och avvisar familjer som inte klarar av att hålla sina barn ifrån att skada andra och förstöra!

    Vet inte om jag är så sugen på att återkomma och utsätta mina barn för liknande händelser igen, skulle det hända kommer jag att kräva våra pengar tillbaka och aldrig återkomma igen.

    Mina förutfattade meningar blev bara förstärkta tyvärr… när jag nu var med om ännu en otrevlig upplevelse!

KommenteraAvbryt svar