Usel insats av Joe Biden i debatten mot Donald Trump

USA-VALET. Joe Bidens insats i presidentvalsdebatten får hård kritik. Presidentens svar var röriga – och hans röst bar inte. – Biden är körd, säger Jay Surdukowski, som jobbat med tidigare demokratiska presidentkampanjer.

Joe Biden inledde debatten med en raspig röst som knappt bar. Det var svårt att höra allt han sa – och flera gånger blev det också svårt att förstå vad han menade. Vid ett tillfälle avslutade han en svårbegriplig mening med att ”vi slog äntligen Medicare” (det amerikanska sjukförsäkringssystemet), vilket fick Trump att svara: – Han har rätt. Han slog verkligen Medicare. Han slog ihjäl det.

Efter en annan svamlande avslutning på en mening reagerade Trump på nytt. – Jag vet inte riktigt vad han sa i slutet där. Jag tror inte att han vet det heller.

Demokrater på alla nivåer har reagerat med panik på Bidens insats. En tidigare kampanjarbetare och Vita huset-medarbetare sms:ar till Politico: ”Fruktansvärt… vad sa han precis? Det är galet.”

Biden är körd. Det är avgjort nu, säger Jay Surdukowski som arbetade med Martin O’Malleys presidentkampanj 2016.

Vill att Biden hoppar av. En annan källa, som beskrivs som ”framträdande” i demokratiska partiet skriver att det är ”dags för ett öppet konvent”. Det skulle innebära att Joe Biden hoppar av och de delegater som satts att rösta på honom får rösta fritt på andra kandidater när Demokraterna ska välja presidentkandidat på sitt konvent i augusti.

Biden tog även, märkligt nog, helt oprovocerat upp det amerikanska uttåget ur Afghanistan – ett tillfälle som räknas som ett av de mörkaste hittills under Bidens ämbetsperiod. Biden hade ett test att klara av i dag för att återställa förtroendet från landet och sin bas. Det misslyckades han med.

-Pettersson såg inte debatten men tycker som förut, byt ut kandidaterna och sänd Biden till ålderdomshem och Trump till fängelse.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Usel insats av Joe Biden i debatten mot Donald Trump

  1. Men kom ihåg att det viktiga i detta val är detaljer i bokföring och herdestund med mycket trovärdig porrskådis för länge sedan.

    10
    1
  2. Ett land med +330 miljoner invånare kan alltså inte få fram bättre kandidater till världens kanske viktigaste jobb än en dement Biden på 81 år och galen clown som Trump på 77 år. Det är så fruktansvärt patetiskt och generande för det Amerikanska folket och demokratin.

    17
    15
  3. Jag förstår inte varför USA inte kan hitta en något yngre och vettigare presidentkandidat? Ingen av dessa borgar för en stabil supermakt. T om Daniel Hellde’n framstår ju som intelligent i jämförelse, och han är ändå den mest korkade partiledaren i Sverige.

    22
    7
  4. Joe Biden befinner sig i en mycket brant mental utförslöpa. Han har en tid uppvisat tydliga tecken på demens och om trenden håller i sig så kommer han i november inte ens veta om att det är presidentval. Kamala Harris som är tjugotvå år yngre är inte heller någon tröst för demokraterna. Det råder nu full panik på yttersta vänsterkanten.

    34
    2
    • USA befinner sig i en mycket tragisk situation med sina presidentkandidater.
      Det återstår att se hur denna fars slutar.
      Dimmigt eller farligt ?

      18
      7
      • @Karl:
        Jag förstår att myten om Trumps farlighet kommer från gammelmedia men vad grundar den sig på och varför reproduceras den av folk som förefaller självständiga?
        Trumps presidentperiod var lugn, den efterföljande relativt sett inte. Kravaller, ökad laglöshet, öppnad gräns.
        Capitoliumstormningen kanske kan ses som inspirerad av Trumps stole-the-electiontrams men han var knappast pådrivande när det urartade och sade till slut ”go home”.
        Trump är konstig men knappast farligare än många andra amerikanska presidenter med krig och anfall på sin meritlista. När det gäller Ukraina har jag en känsla av att Biden kan vara snäppet farligare, närmare till eskalera denna konkret nukleärt explosiva konflikt. Men ingen av dem kommer kunna hantera Putin såvida de inte skickar lönnmördare.
        En dement president måste i alla lägen vara farligast. Då hamnar makten hos okända personer i skuggorna.

        5
        1
    • Den som röstar på Biden bör nog ha koll på att de tycker vicepresidenten är rimlig. Rätt stor chans att denne tar över. Förra perioden var det en woke vänsterextremist. Men det kanske Bidens väljare gillar?

      1
      1

KommenteraAvbryt svar