9 thoughts on “Dagens

  1. Betr. såzzarnas krypande för det planerade jättelika moské-bygget i Kalmar, så är det nog en klassisk affärsuppgörelse och byteshandel. Tillstånd mot utlovade såzzeröster. Hoppas verkligen på mångårigt förhalande genom ett massivt överklagande från de mer insiktsfulla medborgarna.

    26
  2. Feminizter, sozializter, miljöfascister, hbtq-dårarna, godhetsnymfomaner, pissmedia och övriga idioter begriper inte globalizternas syften. Det jävliga är väl dessutom att dessa oduglingar har sällan egna avkommor att bekymra sig om…..

    28
  3. Europa – land efter land
    kommer att rämna och implodera – p.g.a. av den
    sataniska och smutsiga IMPORTEN !!
    Tack för det VänsterSoc.packet

    34
  4. Läs dagens ”Ledarsidorna” av Johan Westerholm.
    Där avslöjas det Socialdemokratiska Sveket obarmhärtigt. Shekarabi, Morgan J och Fritzon är bara några namn som är beredda att sälja ut Sverige .
    Det Polackerna och Ungrarna gör med sin Demokrati är småsaker jämfört med vart Sossarna vill baxa Sverige .
    Det är enklare för media att skriva om påhittade nättroll och andra skitsaker i stället för att beskriva Sveriges situation som den utvecklats under den Socialdemokratiska Regimen .
    Allt i det heliga presstödets namn .

    49
    • Christer skriver ”Läs dagens ”Ledarsidorna” av Johan Westerholm”,

      …som skriver att Socialdemokraterna har en lång historia av inkludering och anpassning till de olika diasporor som etablerats i Sverige, till exempel anpassning till den iranska och muslimska diasporan; där Ardalan Shekarabi intar en särställning, med sin starka position inom Socialdemokraterna, vid Stefan Löfvens avgång omnämnd som dennes tänkbara, till och med troliga efterträdare.
      https://ledarsidorna.se/sa-stark-ar-ardalan-shekarabis-stallning/

      …i ett annat inlägg skriver Johan Westerholm att ”Iran är väletablerat i svensk politik och förvaltning”, och att Ardalan Shekarabi med dubbelt iranskt och svenskt medborgarskap tonar ned att den iranska diasporan utgör en säkerhetsrisk i Sverige. Men han är inte den enda iranier som har etablerat sig på centrala positioner i svensk statsförvaltning. Ett annat exempel är den på UD anställde diplomaten Alexander Sassan Ahklagi, utbildad på universitetet i Teheran, och som endast är öppet för regimlojala iranska medborgare, eller i övrigt bedöms vara politiskt pålitliga. Han rekryterades därefter som politisk rådgivare åt Stefan Löfven, under dennes första period som statsminister, vilket sammanföll med flyktingkrisen, med Sveriges kända oförmåga att säkerställa identitet på utlänningar som söker asyl.
      ”Ett kryphål som det vore snarast tjänstefel av det iranska revolutionsgardets underrättelsetjänst att inte utnyttja”, skriver Johan Westerholm.
      https://ledarsidorna.se/iran-valetablerat-i-svensk-politik-och-forvaltning/

      14
  5. Ja, vill man ha kostnadsproblem och mycket annat som jävlas i kommunerna, så förstår jag.

    Genom detta så är vi snabbt rökta som böcklingar om inga åtgärder sker fort mot galenskaperna, de ska ut.

    67

KommenteraAvbryt svar