Om den somaliska Dödspatrullen från Rinkeby

INVANDRING & MORD. Tidningen Expressen publicerade i lördags en artikel om det kriminella gänget Dödspatrullen, tyvärr bakom betalvägg, men jag fick idén att titta i bloggens arkiv.

Den första Rinkebyhästen målade Ylva Ekman 1993 för att skildra dagens mångkulturella stockholmare. Foto: Martina Söderman.

Dödspatrullen är ett uppmärksammat kriminellt gäng som uppstått ur den importerade somaliska miljön i Rinkeby i Stockholms kommun.

I Sverige finns det c:a 220 personer som dömts till livstids fängelse för mord. Dödspatrullens facit är tio dömda mördare, det är inte dåligt för ett somaliskt gäng från Rinkeby.

De som troligen har gängkoppling och dömts till livstid är Kamal Jalal Taha, Nenad Misovic, Elvis Vidén, Assab Borguerba, Bernard Khouri, Abshir Hussein, Ahmed Warsame, Adam Abdulahi, Lanko Aziz, Farhang Ezzati, Michael Altun, Sharam Karim, Fouad Saleh, Zakriya Awad Mezar, Casper van Doorn Kristiansen, Jan Runar Spjötvold, Christer Hofmeijer, Jonas El Gourari, Dani Azoz, Felix Lindkvist, Hejar Atroshi, Radish Javanshir, Anel Kahric, Atila Can, Dodou Jallow, Sebastian Jobe, Ahmad Alhag, Nawzad Askandar Mala, Omar El-Zaqzouq, Abdul Ghaffar Haleem, Toj Kamrani, Salam Shebani, Adirisaq Mohamed Darod, Mohamed Ali, Mansor Isamil, Abdul Elmi. Malamin Jarju, Philip Boberg, Dogukan Capan och Yusuf Akkaya.

Svenskar brukar media kalla dem. Några få exempel nedan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Om den somaliska Dödspatrullen från Rinkeby

  1. En bild av det förstörda Sverige.
    Inte nog med brottsligheten dom jävlarna kostar mångmiljonbelopp per dag i bidrag och rättegångskostnader mm mm
    Men det får våra äldre pensionärer som en gång byggt upp Sverige med höga skatter nu stå tillbaka med uteblivna pensionshöjningar.
    Varje månad blir varje folkpensionär blåst på minst 3000:- på grund av invandringen.
    Hade vi inte haft invandrarsituationen som vi har hade pensionen varit minst 3000:- mer i månaden och troligen mer med.
    Politiskt bedrägeri signerat moderaterna, socialdemokraterna och några små skit partier.
    Ni som vill ha det så här bedrövligt i fortsättningen rösta som vanligt och ni som vill ha en förändring rösta på Sverigedemokraterna.
    Sveriges sista livlina, innan Sverige går under helt i invandrarvåldets och kriminalitetens elände.

    28
  2. Vad är det för utsatt med områdena. När dom byggdes var dom inte utsatta. När svenskar flyttade dit var dom heller inte speciellt utsatta. Dom blev utsatta först när svenska politiker bestämde att vi ska rädda hela världen genom att låta alla som vill komma hit och bosätta sig. Och det är dom personer som bor där nu som gjort att dom som inte är kriminella är utsatta. Dom kriminella är inte utsatta för dom skyddas av alla möjliga aktivister.

    61
  3. Jag anser att somalier gör sig bäst i Somalia. Om de vill utvandra finns det ju många länder i Afrika att välja på!
    Enligt mig kunde vi lika gärna importerat ett gäng schimpanser.

    68
  4. Varför heter det ”utsatta områden”, som vanligt en PK omskrivning av OMRÅDEN MED HÖG KRIMMINALIHET, skall det vara så djävla konstigt att kalla ngt för vad det är?

    78
  5. HUR KUNDE DET GÅ SÅ HÄR ILLA FÖR SVERIGE???

    INGEN TAR PÅ SIG ANSVARET FÖR EN FULLSTÄNDIGT IDIOTISK IMPORT AV DYSFUNKTIONELLA OCH SOCIO KULTURELLT EFTERBLIVNA ANALFABETER:

    NU MÅSTE TIDÖ PARTERNA TA SIG SAMMAN OCH RENSA UPP I SVERIGE EFTER (S+MP+C+V) .

    VÄCK SÖMNIGE STRÖMMER OCH MARIA MALMER STENERGARD BÅDA (M).

    64
    2
    • En enig vänster har förklarat att allt ansvar för det som händer beror på SD. Ingen annan har något att göra med att utsatta områdena nu finns i hela Sverige. Alla vänsterextremister anser ju att om man inte talar om problemen så finns dom inte. Men det gör SD så därför är dom ansvariga för allt som gått fel. Enligt vänsterns logik så skulle allt vara bra om man inte talade om vad som gått fel.

      31

KommenteraAvbryt svar