Gambiern borde vara i Gambia

INRIKES. Malcolm Momaodou Jallow är riksdagsledamot för vänsterpartiet i Sverige. -Pettersson tycker att herr Jallow skulle passa bättre i Gambia som bonde, han ska absolut inte sitta i ett parlament.

När riksdagsledamoten Sven-Olof Sällström (SD) meddelade att han skulle sluta sitt uppdrag som riksdagsledamot så avtackades han av alla utom en. Sällström hade fått cancer och dog en tid efter endast 55 år gammal. Herr Jallow skäms inte för sitt uppträdande.

Filmen från Christian Peterson

Om Malcolm Momodou Jallow på bloggen…

Dalai Lama har rätt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Gambiern borde vara i Gambia

  1. Skivan hakade upp sig för Herr Jallow.Istället för att besvara en fråga om varför han betedde sig så respektlöst mot en SD ledamot som skulle avgå efter en lång kamp mot sin cancer så står han som en papegoja och upprepar sig om hur det känns att vara nazist.Om och om igen.Ett uruselt ,barnsligt och tölpaktigt beteende som säger det mesta om den personen..

    34
  2. Var det inte Ljugar-Magda som beklagade sig över att SD hade ifrågasatt journalister som talade osanning. Här ser vi ju ett exempel på ett allvarligt hetsande och nedsättande tillmälen mot delar av journalistkåren. Men det handlar, som vanligt, inte om vad man häver ur sig utan vem.

    38
  3. Vänstern är de som hatar på riktigt. Deras påstående om ”medmänsklighet” verkar inte betyda något, se bara hur det ser ut i valfritt kommunistland, alla är totalitära diktaturer.

    44
    1
  4. Att placera folk i fel land och fel kultur är väl ungefär som att sätta korna i svinstian , svinen i hönshuset och hönsen släpper man ut på grönbete i hagen . . . Blir det bra att göra så ?

    De kulturer som inte klarar av vårt samhälle ska ut . . Fort så in i h-vete vore att föredra !

    54
    • En av dom fetare toyboysen. Men kommer inte han Gambia. Kärringarna får väl flyga till Gambia och leverera sina tjänster där

      15
  5. Tyder på dålig stil och respektlöshet som är utmärkande för vänstergruppen. Minns den taxiresande trollhättedamen Dinamarka som hade väldigt svårt att respektera enkla regler i riksdagen d v s vanligt hyfs!.

    49
    1
  6. ”Kommer du till Malmö är du välkommen…om inte Malcolm tycker du är nazist.”

    Gissar att judar inte står högt i kurs hos kommunistgubben heller med tanke på partitillhörighet. Men det är ju så Sverige ser ut numera.

    53
    1

KommenteraAvbryt svar