Socialdemokraternas samhällsanalys påminner mig om Albert Einstein

INRIKES. I höstas kom Socialdemokraterna med sin samhällsanalys. Där menade man att det oproportionerliga fokuset på Sverigedemokraterna hade hindrat S från att ta tag i de stora samhällsfrågorna och nå ut med sin politik.

Efter den noggranna samhällsanalysen, gjort av elva arbetsgrupper, som pekade ut de grundläggande problemen och utmaningarna ur ett socialdemokratiskt politiskt perspektiv så tog Socialdemokraternas ledningen beslutet att koncentrera sig på Sverigedemokraterna.

-När Pettersson ser Andersson, Ygeman, Shekarabi, Johansson, Damberg, Strandhäll och de andra kan jag inte låta bli att tänka på Albert Einstein som sa, att en idiot är en person som gör samma sak om och om igen och förväntar sig olika resultat.

Albert Einstein

Sverigedemokraterna har gått fram i varje Riksdagsval och EU-val sedan partiet bildades 1988 men nu räknar S att med att deras vanliga smutskastning ska ge resultat.

Sverigedemokraterna blev invalda i Europaparlamentet för första gången i valet 2014, där partiet fick 9,7 procent av rösterna. Vid EU-valet 2019 fick SD 15,34 procent av rösterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Socialdemokraternas samhällsanalys påminner mig om Albert Einstein

  1. Jag har kommit till en insikt. Såsom vissa vänsterdårar tycker att stackars Muhammed vet inte vad han gör och ställer till med, så tänker jag också om en del som röstar sosse. De tycks inte veta vad de gör, och jag tycker mest lite synd om dem.
    De röstar samma sak om och om igen och hoppas att NU, den HÄR gången kommer det att fungera.
    Kanske har jag alltså samma tycka-synd-om sjukdom som vänsterdåren, fast andra symptom? Läskiga tanke.

    43
    2
  2. ”Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.” (Albert Einstein)

    Socialisternas dumhet är minsann oändlig.

    58
    2
    • Just precis. Den som röstar på S får C på köpet, och MP och V. Strikt immigrationspolitik kommer inte finnas på kartan.

      11

KommenteraAvbryt svar