Därför ska du INTE rösta på Folklistan

Folklistan lever inte upp till de stora orden om att sätta gränser för EU. I själva verket lider de av samma problem som många andra partier, och vill göra EU till skådeplats för just sina hjärtefrågor.

Det blir rätt ytlig populism av alltihop – och det är nog nästan ingen, förutom den lilla grupp som står politiskt nära Jan Emanuels magkänsla, som skulle känna sig särskilt väl representerade av Folklistan som parti.

Seriös EU-kritik behövs, men den hittar man mer av, och i mer genomtänkt form, i andra borgerliga partier.

16 thoughts on “Därför ska du INTE rösta på Folklistan

  1. Sett det förr- Junilistan, Piratpartiet, FI, o s v. Upp som en sol och ner som en pannkaka om de nu skulle komma in och sitta en period. De har ingen politik utan man kan anmäla sig själv som kandidat till listan. Hoppas folk röstar på SD i EU-valet. Finns inget ärligare och bättre alternativ. Som det ser ut nu så kommer de att öka med 1-2 mandat.

    42
    3
  2. Mainstreammedias promotande av Folklistan hittills visar väl syftet med att splittra högern inför valet. Tack och lov har det varit tyst ett tag.

    35
    1
    • Japp nu skall tok kärringrn röka på igen.
      Sen kommer jon att s klaga någon för våldtäckt

      24
      2
  3. Låtsasparti för utkickade politiker. Det ha handlar nog mest om att skaffa sig EU-privilegier.

    51
    0
    • Som om det inte gäller för andra makt och penningtörstande politiker i PK partierna

      40
      • Ja folk listan är ett bra initiativ. Det bra för att det sänker KD och sossarna . Samtidigt som M framträder som dom mesar dom faktiskt är.
        Dom som tjänar på fälistan är antagligen L och v och den röran klarar sig nog väljarna undangenom att välja andra partier

        7
        5
  4. Ett alternativ för bipolära människor.
    Nått fel är det på dessa två iallafall.

    33
  5. Jag förordar att ni inte heller röstar på (S). Om ni inte hyser positiva känslor för islamister och HAMAS.

    Peter Hultquist (S) liknar Netahnyau med Putin vilket borde vara absurt för varje tänkande människa som inte är judehatare.

    https://bulletin.nu/hultqvist-s-jamfor-netanyahu-med-putin-krigsforbrytare

    Men dagens (S) befolkas med islamister och judehatare så det är kanske inte så konstigt att Hultquist (S) uttalar sig som han gör.

    45
  6. Skyttedal tror hon kan bekämpa gängen genom att släppa knarket fritt. Låter lite som Mogge, han som påstod sig fått bukt med både knarket och gängen.
    Men varför inte även passa på att släppa dynamiten fri. Då skulle vi ju få legala söndersprängda byggnader och legalt lemlästade offer. Folkilskan verkar styras av knarkdimmorna.

    49
  7. Nähä. Passar det inte att jag röstar på Folkilskan så blir det inget rösta alls för min del.

    6
    29

Kommentera