Demokrati och miljö är de viktigaste EU-frågorna säger Pär Holmgren (MP)

EU-VALET. Från och med idag går det att förtidsrösta i EU-valet som äger rum den 9 juni 2024. Pär Holmgren, andranamn för Miljöpartiet i EU-valet och f.d TV-meteorolog har satt upp några punkter om demokrati, klimat och natur som han vill driva i EU-parlamentet.

Om jag blir invald till Europaparlamentet lovar jag att göra allt i min makt för att driva grön, medmänsklig och hållbar politik i Europa. Se mina nio punkter för ett bättre EU, skriver EU-kandidat Pär Holmgren (MP). När antidemokratiska vindar blåser i Europa, och röster för att riva upp framsteg för klimat och miljö höjs – då behövs en grön grupp som är starkare än någonsin. Klimatet, naturen och demokratin är de viktigaste frågorna för mig och mina miljöpartistiska kollegor. Valet till Europaparlamentet den 9 juni är ett ödesval för dessa värden.

Pär Holmgren (MP) vill att alla som inte håller med MP ska hållas borta från inflytande…

-Petterson blir lite orolig när en sådan som Pär Holmgren talar om demokrati. Det får mig att tänka herrar som Lenin, Stalin, Mao Zedong med flera som slog ner all opposition i folkets namn för att bygga det de trodde var det perfekta samhället.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Demokrati och miljö är de viktigaste EU-frågorna säger Pär Holmgren (MP)

  1. En viktig fråga i valet är att Holmgren, Kuhnke och Lövin förlorar sina gyllene stolar på demokratisk väg. Det finns fler som röstar mot Sveriges bästa som Fritzon (S).

    Jag tänker bidra genom att rösta. Jag hoppas att det inte blir några stugsittare som sedan kvirrar i efterhand. Jag tänker förhandsrösta i morgon på mitt lilla bibliotek där man har ett valbås.

    26
  2. VäderPär vet inte vad demokrati är. Han förespråkar diktatur. Alla som inte delar hans politiska uppfattning ska inte ha någon röst. Han är urtypen för en klimatfascist.

    38
  3. Den där löjlige domedagsprofeten har ju haft fel i alla sina förutsägelser om klimatet.
    t ex Vasaloppet har inte varit det minsta hotat m m

    37
  4. Demokrati och MP är varandras motsatser. Betyder ”medmänsklig” totalitärt för MP? För det verkar det betyda för kommunister.
    BTW, Ledarsidorna ”Medborgarråd med rötter i nazismen föreslår radikal omläggning av klimatpolitiken”: https://ledarsidorna.se/medborgarad-med-rotter-i-nazismen-foreslar-radikal-omlaggning-av-klimatpolitiken/
    Jag vill inte ha någon grön/brun diktatur. Bra om vi tänker på naturen men bort med MP.

    19
  5. Det viktigaste för Mupp-partiet är att hitta en fråga att ty sig till, för att på så vis ge sken av att dom har ett berättigande. Under årens lopp har det handlat om : Sälar, Isbjörnar, Glaciärer, Att hela Grönland var på väg att smälta, Strömmingen och Klimatet. Fast klimatet bara är ett verktyg för en helt annan agenda. Nämligen makt, pengar och att styra de stora massorna. Detta allt sedan gamle gubben Rockefellers tid. Men mupparnas egentliga avsikt med detta ständiga tuggande är ju bara att klara sig över 4%-spärren. Kacklandet är också bara ett verktyg.

    33
    • Det är väl alla Gröna Khmerer. Som en vattenmelon, grön på utsidan och röd på insidan.

      22
  6. Säger som Magnus och Eva i ”Fem myror” om Brasse …

    ”Tycker han ja ! ..”

    34
  7. Det är viktigt men medmänsklighet.
    Halva Afrika drömmer om att komma hit och få socialbidrag. Hur kan vi låta SD hindra dem.

    36
    3
    • Afrika; 46,1 inv/km2, Asien; 100,4 inv/km2 och Europa; 73,3 inv/km2. Av Sveriges 290 kommuner är 100 mer tättbefolkat än Afrika med Sundbyberg i topp med 6 454 inv/km2.

      Afrika, glest befolkad kontinent med mycket gynnsamma odlingsförhållanden.

      39
      • Tyvärr fattas en viktig komponent för att afrika ska kunna utvecklas. Möjligheten till förbättring ser ganska mörk ut.

        16
    • Det är väl C som gärna släpper in 30 miljoner menaiter till Sverige om de får chansen .

      De riktar sannolikt in sig på att islamister , kriminella och specifikt lågbegåvade folkslag ska komma hit . .
      ALLA dessa ska vi svenskar försörja !

      37

Kommentera