Danmark förbjuder Bandidos

BROTTSLIGHET. Dansk polis har infört ett tillfälligt förbud mot det kriminella gänget Bandidos. Därmed blir det olagligt att offentligt använda symboler med koppling till Bandidos på till exempel kläder, rapporterar EkstraBladet.

Invandrargänget Loyal to Familia är förbjuda sedan tidigare

I april meddelade Danmarks justitieminister Peter Hummelgaard (S) att processen för att förbjuda Bandidos skulle inledas. Det beslut som polisen har fattat kommer nu att prövas i domstol.

Enligt den danska grundlagen kan kriminella gäng förbjudas om vissa villkor är uppfyllda. Sedan tidigare har det kriminella gänget Loyal to Familia förbjudits, efter en lång rättsprocess som till slut avgjordes i Danmarks högsta domstol. Till att börja med ska Bandidosförbudet prövas av tingsrätten i Helsingör.

-Pettersson undrar varför inte förbjuda kriminella gäng octernah kriminella helt och hållet. Danmark och Sverige behöver inte fler poliser, vi behöver färre kriminella. Stäng gränserna och utvisa Mellanösterns dysfunktionella så klarar Rättsväsendet våra inhemska kriminella.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Danmark förbjuder Bandidos

  1. Alla dessa flytvästar är förtäckt hot, gör som Tyskland riv ställena jäms med marken oavset föreningslagar.
    O nej, i Sverige törs man inget, kan bli jobbigt, som allt annat.
    Lika oljudet från många MC åkare med raka rör, inget görs mot detta.

    Här ska det gullas med allt, som dialogpolis, jag bävar så effektivt det måste vara mot kulor och annat jävelskap mot svenska medborgare?

Kommentera