Kommunchef i Oxelösund säger upp sig

INRIKES. Oxelösunds kommunchef Johan Persson slutar. Johan Persson har varit kommunchef i Oxelösund i sju år men har nu sagt upp sig för att istället bli kommunchef i Finspång med start den 8 oktober. Enligt Oxelösunds kommun ska rekryteringen av en ny kommunchef starta efter semestrarna.

Johan Persson, kommunchef i Oxelösund slutar Pressbild

-Pettersson noterar att det varit sju fantastiska och roliga år i Oxelösund enligt Johan Persson. Jag tror han ljuger, Johan bor i Oxelösund och varför ska han byta ett fantastiskt och roligt jobb mot ett tio mil bort som han får pendla 2-2,5 timmar om dagen, tur och retur, till.

Johan Persson har varit starkt kritiserad och det har varit en enorm omsättning på chefer i kommunen, dessutom har Persson varit polisanmäld, en anmälan som lades ned.

Det får räcka, vill ni veta mer om Oxelösund så använd sökrutan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Kommunchef i Oxelösund säger upp sig

  1. Finspång, varit där flera ggr. finns stolpar kvar ännu för denna pe…..on för allmän skådning.

  2. Det vore ju bra om även de som har haft fantastiska och roliga år i centrala myndigheter och i departement, särskilt i UD, följde Johan Persson när det nu röstats fram en ny statsledning.

  3. Hu nej, Men Finspång måste vara ett nedköp. Jag har varit där en gång. Det var bouppteckning efter min faster Margit i Rejmyre. Jag var ombud för min far.

  4. det finns säkert en avdankad sossepamp som kan träda in i rollen. Pettersson hade varit bättre lämpad.

    11

Kommentera