JK undersöker Oxelösund

INRIKES. Justitiekanslern, JK, har inlett en förundersökning med anledning av misstanke om brott mot efterforskningsförbudet i Oxelösund.

Sveriges justitiekansler Mari Heidenborg. Foto: Pressbild/JK

Det är en person som har anmält att en företrädare för en kommunal nämnd gjort sig skyldig till brott mot efterforskningsförbudet i augusti för två år sen.

Efterforskningsförbudet innebär att det är förbjudet för en myndighet att efterforska vem som -med stöd av meddelarfriheten – lämnat uppgifter till en journalist.

-Pettersson säger att det händer mycket i min hemstad Oxelösund. En utbredd tystnadskultur, många chefer säger upp sig andra får sparken med avgångsvederlag och ersätts med dyra konsulter.

Fusk med bygglov bland politiker, felaktig myndighetsutövning, vägran att följa myndighetsbeslut, det finns 24 miljoner till en krog men inte 3,5 miljoner till ett HBV-hem, slöseri, korruption osv, osv under många, många år.

Ansvaret vilar högt upp i kommunen, faktiskt så högt man kan komma…

Om Oxelösund på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “JK undersöker Oxelösund

 1. Det är nog mer som skulle underökas, bl.a. hennes hjärna om den är riktigt frisk????

  Stig Malm, kom tillbaka och hjälp dessa feminister från sina stolar….

  https://samnytt.se/falldes-och-friades-for-mord-i-frisorsalong-kan-fa-sexsiffrigt-skadestand/

  Ett r-hål till som tror att UK. är med i snEU fortfarande, undersök henne med samtidigt.?

  https://samnytt.se/storbritannien-vill-stoppa-illegal-invandring-attackeras-av-ylva-johansson-s/

 2. JK borde kolla upp Socialdemokraterna. Partiets hantering av Nalin Pekgul , Johan Westerholm , Ann Sofie Hermansson och många fler tyder på en totalt urspårad partikultur . Liknar mer Putins agerande en ett öppet Demokratiskt parti.
  Den Svenska naiviteten är större och farligare än vi anar .

  11

Kommentera