Muslimska Hizb ut-Tahrir väcker ilska i Danmark

ISLAM. Den islamiska organisationen Hizb ut-Tahrir uppmanar alla muslimer i Danmark att hålla sig borta från vallokalerna när de röstar i lokala och regionala val den 16 november. I Aarhus har detta gjorts genom att organisationen delat ut flygblad till invånarna i bland annat Aarhus V.

I broschyren, som också är skriven som ett pressmeddelande på organisationens hemsida, står det:

”Villkoret för att delta i ett val är enligt islam ganska enkelt och tydligt: ​​det är bara tillåtet att rösta på en person om denne ska utföra något som är tillåtet inom islam.”

”Verkligheten, dock när det gäller de politiska valen i sekulära system, är att politikerna har befogenhet att utföra uppgifter som strider mot islam.”

Samtidigt hävdar den kontroversiella organisationen att kommunpolitiken öppet strider mot islam.

”Att ge sin röst till en politiker eller ett parti är en auktoritet att utföra en uppgift, och om man inte kan garantera att hela uppdraget är legitimt enligt islam är det inte tillåtet att ge den behörigheten till någon.”

Organisationen uppmuntrar med andra ord muslimer i Danmark att inte rösta.

Läs mera på B.T. Danmark…

-Pettersson säger att Hizb ut-Tahrir, som betyder ”Det islamska befrielsepartiet” och har ett muslimsk kalifat över hela världen som mål, uppmanar även muslimer i Sverige att inte rösta. De visar därmed att islam inte hör hemma i väst, utan borde flytta till Mellanöstern, fast islam hör inte hemma någonstans i världen. Islam är ingen religion – det är en dödskult

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Muslimska Hizb ut-Tahrir väcker ilska i Danmark

  1. Värre med Sverige som nu har 2 egna muslimska partier registrerade som kan komma i avgörande situation för S ska kunna hålla sig kvar vid makten
    Med klanröstningen så kommer båda förmodligen in i riksdagen
    Får då större makt än MP, betänk vad de har ställt till med

    15

Kommentera