Muslimer vill ta makten med en statskupp och motsätter sig integration


ISLAM. Den islamistiska organisationen Hizb ut-Tahrir höll förra helgen ett seminarium i kommunala Tensta träffs lokaler. Från scenen talade rörelsen bland annat om att ta över makten genom en statskupp och att Hizb ut-Tahrir helt motsätter sig integration för muslimer.


Hizb ut-Tahrir, även känt som ”Det islamiska befrielsepartiet”, är en radikal islamistisk rörelse som har som mål att avskaffa demokratin och införa ett shariastyrt globalt kalifat. På den svenska grenens hemsida kan man läsa: ”Hizb ut-Tahrir erkänner inte demokratin som styrelseskick, eftersom det bygger på sekularism, som står i motsättning till Islam. Demokrati fastställer att människan lagstiftar medan det enligt Islam uteslutande är Skaparen, Allah, som har rätt att lagstifta.”

Rörelsen är förbjuden i flertalet arabiska länder samt i flera andra länder världen över. I Tyskland är rörelsen olaglig bland annat med hänvisning till antisemitiska uttalanden.

Hizb ut-Tahrir stoppades så sent som i slutet av augusti från att hyra kommunala Kista Träff, efter att det planerade mötet uppmärksammats på sociala medier. Då var temat för det planerade mötet ”Motarbeta islamfientligheten utan att rösta”.

Denna gång annonserade rörelsen datum samt tid för ett seminarium, men höll inne med var mötet skulle äga rum. Slutligen aviserades Tensta som plats. Doku kan nu avslöja att helgens möte – lördagen 25/11, hölls i kommunala Tensta Träffs stora sal. Lokalerna ägs av Stockholms stad.

Läs vidare på Doku.nu…

Om Hizb ut-Tahrir på bloggen…

-Pettersson tycker det är otroligt, Sverigedemokraternas nekas ha möten både här och där men islamister som är fär statskupp och mot demokrati uppmuntras till att använda kommunala lokaler…

Flatheten är monumental.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


31 responses to “Muslimer vill ta makten med en statskupp och motsätter sig integration

 • Nya tankar

  Vi behöver inte anti-semitiska NMR, vi behöver en stark counter-jihadrörelse i vårt land MOT ISLAM. DETTA ÄR DET ENDA VIKTIGA IDAG!!! ANNARS ÄR VI VÄSTERLÄNNINGAR TOTALT FÖRLORADE!!! Islam måste bekämpas till intet, med starka argument, mot detta oGudaktiga vedervärdiga stoff!!!

  Gilla

 • micaelsblogspot

  Rebloggar detta på micaelsblogspot.

  Gilla

 • Billy Boy

  Gilla

 • Grune

  Det är lättare att få en kamel genom ett nålsöga.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det är nära nu !

  Gilla

  • Grune

   Den som inte redan har gjort det så är det hög tid att skaffa sig en revolver.

   Gilla

   • Kurt

    Och vad föreslå du att man ska göra med revolvern?De flesta Svenskar bortsett från dom som gjorde en gång i tiden lumpen ha bara set vapen på TV eller Bio. De som ha gjort lumpen på riktig blev väl utbildad på Mausern, på sin höjd AK 4 eller en ålderstigen Kpist av modell Kulsprutepistol m/45.
    Glöm den Svenska Tigern. Jag såg Svenskar soldater under ett manöver springa runt och skrika Pang Pang Pang i brist på lösskott. Och de som ha tjänstgjort i Afghanistan eller utomlands är alldeles för få.

    Gilla

   • svensson

    Var får man tag i den utan samröre med gangsters eller andra ljusskygga typer?

    Gilla

   • Grune

    Till ” Kurt” . Om du har en laddad revolver i din hand och blir hotad till livet av någon så tror jag att även du som aldrig har sett ett vapen förut skulle skjuta. Det gäller ju ditt eller den andres liv.

    Gilla

 • centurion

  Komma hit, Lära sig språket, Arbeta och betala Skatt, Integreras, Bli en del av det svenska samhället, Ta till sig våra sedvänjor, Anpassa sig, Samverka med infödingarna……..Visst, några få gör det. Andra har ambitionen att göra det. — Men för det stora flertalet har det ALDRIG varit avsikten att nedlåta sig till ovanstående uppräkning. Det är endast allah, muhammed, koranen, sharia och jihad som styr dessa virrpannor. Hur kan någon överhuvud taget få för sig att tro något annat ? Naivitet kan tyvärr bara botas genom att man själv får smaka på sin egen beska medicin.

  Gilla

 • ruben

  Nyval är kanske enda chansen att putsa upp en delvis nedsolkad demokrati i Sverige.

  Gilla

  • Grune

   Vi måste ha nyval nu och mycket, mycket säkert kommer SD att få långt över 50%.
   Får dom under 50% begår jag självmord.

   Gilla

   • Kurt

    Grune….
    Ska du ta piller eller ett rep?
    Få SD vid ett nyval närmare 25% kan vi vara glad

    Gilla

 • Nizze

  Flathetens stamort på jorden

  Gilla

  • Grune

   Svenskar är världens i särklass dummaste folkslag. Dom har under lång tid nu planerat för att dö ut som folkslag och nu ser vi vad muslimerna under lång tid har planerat för.
   Utrotandet av Svenskarna. Grattis alla 82% som röstat för detta. Må ni vila i frid efter att ni blivit våldtagna av de 72 neger gubbarna.

   Gilla

 • eugenecork


  baggis, bara för dem ta över…räcker me att ett
  gäng muslimer ställer sig utanför Rosenbad å
  proklamerar Sverige som lydstat under ISLAM
  så är den saken BIFF…
  i fjollornas hemvist på Jorden!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Får de bidrag också?

  Gilla

 • Bobby

  2018: Statskupp finansierat med socialbidrag. Islamisering med socialbidrag. Mord och våldtäkter med socialbidrag. Låt det sjunka in. Inga socialbidrag=inga muslimer.

  Gilla

 • Monica

  Muslimska brödraskapet och Hizb ut- Tharir är t o m förbjudna i flera muslimska länder. Här åtnjuter de respekt och diplomatiskt bemötande från de besuttna i samhället som är en signal till infiltrering i den svenska statsapparaten. Professor på Uppsala Mattias Gardell är en av dessa som visar radikala muslimer vördnad.

  Gilla

  • kaj jakobsson

   Viktigare att oroa sig för 300 förvirrade svenska nazister,istället för att ta tag i
   Muslimhotet.Näää. De senare föraktar oss
   för ”snällhet.Arma land

   Gilla

   • Grune

    Det är mycket synd om dom 1,2 miljoner människor som finns kvar i detta land och som måste slåss mot 9 miljoner utomjordingar.

    Gilla

 • Kurt

  Våra politiker se inte skogen pga. alla träd. Alldeles för upptagen av sina sandlådor leker. Det är tveksamt att de skulle fatta vad som är görningen ens om huvud låg på stupstocken med svärdet ovan för huvudet.
  Alla deras käbblande lämna vägen fritt så att dessa muslimska organisationer kan förbereda sin plan helt ostörd.
  De marschera in i Riksdagen och deras femtekolonnare ta över samhällen med vapens makt. Överallt finns muslimska män stridsvana i vapenför ålder som vi inte vet ett skit om.

  Gilla

  • Orvar d.ä.

   Ja säg att några hundra vana IS krigare stormar riksdagen.

   Skulle vara en lätt match för dom i ”walk-over” kategorin.

   Militären är med flit nedlagd, deras budget satsad till 110% i asyllotteriet.

   Och polisen verkar bara beså av en massa arbetsskygga nollor.

   Och som du säger – kan riktigt höra Löfvén svamla om ”utmaningar” när han stirrar in i mynningarna från ett antal skarpladdade AK47-or.

   Gilla

  • Grune

   Dessa rymdvarelser har ju redan sin högste chef i Sverige sittande i riksdagen nämligen annie lööf.

   Gilla

 • Valter

  Samhällets skattemedel finansierar fascistiska rörelser som är ute efter störta samhället, som även betalar deras uppehälle och deras släktingars. Kan nån utomlands förstå tankeverksamheten som presterar detta vansinne. Själv börjar man vara luttrad, en nation som styrs av naiva lajvare utan förstånd.

  Gilla

 • bj

  Varför förespråka statskupp, muslimerna är ju nära att ta över redan nu och det är oblodigt. Vi flata svenskar bryr oss inte ett dugg förrän det är för sent. Herre jävlar

  Gilla

 • Blodsven

  Att förklara detta för våra idiotpolitiker är väl lika enkelt som att avprogramera en muslim…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: