Islam hör inte hemma i Sverige eller någon annanstans


IDEOLOGIER. I helgen besöker Påve Franciskus Irak och Iraks storayatolla Ali as-Sistani i vad som beskrivs som ett historiskt möte och en milstolpe för den moderna religiösa historien. För de kristna i Irak är påvens besök efterlängtat och en källa till hopp i en svår tid. Påvens besök har ett stort symboliskt värde med tanke på de kristna irakiernas historia i landet. Deras kulturella och språkliga arv går hela vägen tillbaka till Babylons tid för nästan 4 000 år sedan, skriver al-Jazira.

Mellanöstern är kristendomens födelseplats och där håller kristendomen på att utrotas, kristna är världens mest förföljda folkgrupp trots detta koncentrerar sig kyrkan och media i Sverige på förfölja muslimer.

Islam är motståndare till västvärlden, Sverige och vårt sätt att leva ändå underlättas muslimernas framfart i Sverige av tokiga extremister och vänsterliberaler som påstår att islamisering bara är en myt och muslimerna får till och med skattebidrag för att bygga sitt globala kalifat i Sverige.

Hizb ut Tahrirs hemsida. Det är knappast någon tvekan om vad de har för mål.

Den sunnimuslimska rörelsen Hizb ut-Tahrir har delat ut flygblad i brevlådor i Västerås västra delar, organisationen har som mål att skapa ett kalifat över hela världen. Flygbladen skapar oro bland boende, men enligt polisen är det inte olagligt att värva medlemmar på det här sättet, rapporterar Sveriges Radio.

.Om Hizb ut-Tahrir på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Islam hör inte hemma i Sverige eller någon annanstans

 • Jan-Eric Örnberg

  ”Den sunnimuslimska rörelsen Hizb ut-Tahrir har delat ut flygblad i brevlådor i Västerås västra delar, organisationen har som mål att skapa ett kalifat över hela världen. Flygbladen skapar oro bland boende, men enligt polisen är det inte olagligt att värva medlemmar på det här sättet, rapporterar Sveriges Radio”. Min fråga – vad hade hänt om det hade delats ut högerextrema flygblad för att värva medlemmar?

  Gilla

 • ponnsan62

  Islam hör inte hemma någon stanns…
  Bara onska där

  Gilla

 • Stenbock

  Såg igår kväll ett utförligt reportage i tyska nyheterna om Påvens besök i Irak. Bl.a. besöktes en uppskattningsvis 100-årig Shialedare,som såg mer död än levande ut. Förutom sin fader i himmeln,hade han en skara skyddsvakter kring sig,i Bagdads smala gränder.
  Vidare firades det en mässa på den plats som anses som religionernas födelseort.Den heliga plats som IS totalraserade,men som nu håller på att restaureras o byggas upp på nytt.

  Gilla

 • Kent

  Otroligt hemskt att man tillåter byggen av minareter, moskéer och propaganda för terrororganisationer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: