Hizb ut-Tahrir drömmer om ett globalt kalifat


ISLAM. Hizb ut-Tahrir drömmer om ett globalt kalifat, det islamistiska partiet Hizb Ut Tahrir har som uttalat mål att avskaffa demokratin och istället införa ett islamistiskt shariastyrt samhälle – ett islamistiskt kalifat som styrs av en kalifat som är både en religiös och politisk ledare. 

Det är vad som nu håller på att ske i Indonesien, världen folkrikaste muslimska stat. Sedan 80-talet har över 150 moskéer byggts i landet med hjälp av pengar från Saudiarabien för att sprida Wahabism och Salafism. Man har utnyttjat den befintliga demokratin för att växa sig starka nog för att nu kunna avskaffa den.

Likheterna med Sverige är slående. Hizb Ut Tahrir är terrorstämplade och förbjudna i en rad länder – men naturligtvis inte i Sverige. Här är vi ju demokratiska humanister!..och islamisterna är ”moderata” och demokratiska tvärtemot vad som står i koranen enligt flata pk-politiker och fega journalister som hjälper extremisterna att expandera med bidrag från skattebetalarna och moskébyggen sponsrade av Saudiarabien – samt all tänkbar draghjälp av vänsteretablissemanget att mörklägga och normalisera sin extremism.

Sveriges Radio

-Pettersson har noterat att de som säger emot och inte gillar utvecklingen blir kallade rasist, islamofob, fascist, nazist och demokratihatande…

Tänker politikerna och ytterst väljarna islamisterna marschera i Sverige också innan de reagerar…


11 responses to “Hizb ut-Tahrir drömmer om ett globalt kalifat

 • Sixten

  Finns så många förståsigpåare och journalister, debattörer och inte minst politiker som backar upp dem i alla lägen och vill få oss att tro dessa människor är offer.

  Samtidigt föraktar man de länder i Europa som vill värna sitt land, kultur och etnicitet.
  Det såg jag i skrivande stund i morgonblaskan på dess ledarsida.
  Man ojar sig över ”den hemska populismen” och dess framgångar i bl.a Polen och Ungern.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En dokumenterad sanning är att samtliga psykopater är behäftade med olika typer av storhetsvansinne och ovan profilerade terrororganisations anhängare kan sägas utgöra spjutspetsen av den mest bestialiska och allmänfarliga anhopningen av sinnesrubbade fanatiker denna jämmerdal kan uppbåda.

  Även om vi rent hypotetiskt föreställer oss ett globalt och allomfattande kolossalkalifat i en av de mest diaboliskt regisserade dystopier en mänsklig hjärna kan spekulera kring, kan vi vara förvissade om att de brutala attackerna, slaktandet och avrättningarna aldrig kommer att upphöra, då dessa aktiviteter finns inbyggda i denna sataniskt grymma dödskults själva djävulsbibel, samt i de koranförgiftade och tragiskt undermänskliga utövarnas blodomlopp.

  Då jordens alla övriga folkslag och nationaliteter utrotats, kommer de megalomaniska islamisterna att angripa varandra och sina egna till sista man och jorden ödelagts – något som inte ens oligarkdemonerna kan goutera.

  Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Personligen har man mardrömmar om det icke kristna Sverige som garanterat komma skall !
  Tur att man passerat bäst före datum men en stor sorg över att våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn inte får uppleva det icke mångkulturella och trygga Sverige som vi äldre fick göra istället ska de leva i och ta hand om ett framtida sargat icke kristet land som våra tyvärr folkvalda politiker av ren illvilja och föraktfullhet skapat samtidigt som de själva klarar sig.

  Gilla

 • Jhonsson

  Detta försiggår med hjälp av svenska företag men framför allt av svenska regeringen.

  Gilla

 • Ulli

  Det är uppenbart vad de vill, de kan verka fritt i Sverige:
  http://hizb-ut-tahrir.se/

  Gilla

 • Billy Boy

  Saudiarabien m fl stormrika oljeländer i Mellersta östern har succesivt byggt upp även sitt ekonomiska inflytande genom stora investeringar i Sveriges största börsbolag. Till exempel:

  Fler exempel finns att läsa om på länken nedan:

  Oljestaternas svenska favoritaktier
  (Publicerad 7 nov 2017)

  https://www.avanza.se/placera/redaktionellt/2017/11/07/oljestaternas-svenska-favoritaktier.html

  Oljestaternas stora investeringar i de största svenska börsbolagen ger dem …

  1) Visst inflytande över de svenska företagens drift och styrning

  2) Den värdeökning som aktieinnehavet ger när börsen stiger, t ex just nu.

  3) Årliga aktieutdelningar utgörande del av företagens vinster

  Gilla

  • Ulli

   Via dessa företag också visst inflytande över dess anställda (genom t.ex. påverkan av beslut om eventuella befodringar, avsked etc., islamkritiker och kända SD anhängare kan ha nackdelar).
   Dessutom via dessa företag inflytande på svensk media (man annonserar bara i de islamvänliga etc.) och regering/myndigheter.

   Gilla

 • ruben

  Jag hörde i slutet på 1950-talet kanske det var, utlåtanden från spåtanter/kuckelgummor på den tiden om att Sverige i framtiden kommer att förrådas. Sveriges befolkning kommer att föras bakom ryggen av inflytelserika förrädare. Något man tyckte lät spännande att någon kunde så säkert uttala det, men få brydde sig om det i längden antar jag. Jag börjar tro att de hade rätt.

  Gilla

  • Ulli

   Föras bakom ryggen, ja kanske i början men i alla fall sedan 80-talet har det inte längre skett bakom våra ryggar utan framför våra näsor (då senast då så uppenbart).
   Trots detta har vi fortsatt att konsultera de medier och rösta in de politiker/partier som bär ansvaret för dagens katastrofala situation.

   Gilla

 • Nisse

  Om 7klövern får bestämma så har vi snart ett kalifat i Sverige……..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: