Förening som uppmanar muslimer att inte rösta ska ha möte i kommunal lokal

ISLAM. Den islamistiska organisationen Hizb ut-Tahrir, uppmanar muslimer att inte rösta. På lördag ska organisationen ha ett möte i en kommunal lokal i Kista, som hyrs ut för evenemang.

Hizb ut-Tahrir driver inför riksdagsvalet en kampanj för att få svenska muslimer att inte rösta. På lördag ska den islamistiska organisationen ha ett möte i en kommunal lokal i Kista. ”Motarbeta islamfientligheten utan att rösta” är namnet på föreläsningen.

Mer på DN…

-Pettersson noterar att många kommuner vägrar SD att hyra lokal på grund av sina värderingar, men muslimernas värderingar är det tydligen inget fel på…

Om Hizb_ut-Tahrir, befrielsepartiet på bloggen

Hizb ut-Tahrir, kallar sig befrielsepartiet. Undrar vad de ska befria sig från.

UPPDATERAD: Stockholms stad har stoppat uthyrningen. Dock inte på grund av muslimernas syn på demokrati utan på grund av risken för bråk och demonstrationer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Förening som uppmanar muslimer att inte rösta ska ha möte i kommunal lokal

 1. Islamister här islamister där…Överallt berikas vi av dessa medeltida figurer.
  Vad gäller de två mördarna från Chemnitz,har jag kompletterat denna händelse,under annan rubrik.
  Att denna händelse är för Diktator Merkel besvärande bevisas av att tysk STATS-TV o. PK-organ,ägnar all sin tid åt detta även idag. I kväll är nya demos utlysta av olika ”främlingsfientliga” organisationer i Sachsen. För de som evnt. vill läsa mina rader kring de båda arabiska mördarna här en länk:
  https://petterssonsblogg.se/2018/08/29/flyktingar-aker-pa-medicinsk-turism-till-damaskus-i-syrien/comment-page-1/#comment-548445

 2. Detta inlägg har några år på nacken. Någon hade skickat in den som sitt inlägg på Flashback Forum. ”Islam är inget annat än renodlad nazism i religiös förpackning där den vidrige pedofilprofeten ersatt Adolf Hitler som ikon och koranen har ersatt Mein Kampf.

 3. Låtom oss önska Hizb ut-Tahrir all framgång i dess behjärtansvärda ändamål, så att det blir svenskarnas röster som avgör valet 9/9 😉

 4. Citat

  Stockholms stad stoppar möte mot valdeltagande

  109 SVT Text Torsdag 30 aug 2018
  INRIKES PUBLICERAD 30 AUGUSTI

  Anti-röstningsmöte stoppat

  Den islamistiska organisationen Hizb
  ut-Tahrir, som uppmanar muslimer att
  inte rösta, hade bokat en kommunal
  lokal i Kista i Stockholm för ett
  möte mot valdeltagande. Nu har Stock-
  holms stad stoppat mötet, skriver TT.

  -Om vi tror att ett möte kan leda till
  bråk, med motdemonstranter eller lik-
  nande, har vi rätt att boka av, säger
  lokalbokningschefen Michael Wahlsten.

  Mötets rubrik var ”Motarbeta islam-
  fientligheten utan att rösta”. Hizb
  ut-Tahrir, som verkar för en global,
  islamisk stat, bedrev även vid förra
  valet en kampanj mot valdeltagande.

  Slut citat

  Nu blir väl företrädarna för den extrema islamistiska organisationen Hizb ut-Tahrir lite griniga. Vi får väl se hur de reagerar. Kanske tycker de att ett terrorattentat skulle kunna genomföras för att markera sitt missnöje med att deras möte stoppats.

Kommentera