Var på er vakt, nu vill S att vi ska ro dem i hamn…


INRIKES. Ulf Bjereld sedan 2015 ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet och med i socialdemokraternas ledning twittra om att dela bördorna. 

-Pettersson menar att nu är det fara på färde, när socialdemokrater påstår att vi ska dela på de bördor som deras politik har åstadkommit betyder det att folket ska bära de kostnader och problem som S och Mp lagt på våra axlar, medan etablissemanget slipper undan och ska fortsätta mästra oss med hjälp av bundsförvanterna i media.

Jag är dock förvånad att Stefan inte valde ett citat ur koranen…

 • TIDIGARE 2020-04-06. Ska ett virus styra vår invandringspolitik?

INVANDRING. Ulf Bjereld, född 1957 i Båstad, är professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet samt sedan 2015 ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet, de som tidigare hette Sveriges kristna socialdemokraters förbund – Broderskapsrörelsen men ändrade namn för att blidka en annan ideologi. Bjereld är också adjungerad ledamot av Socialdemokraternas verkställande utskott.

Ulf Bjereld. pressbild socialdemokraterna

-Pettersson säger att Ulf Bjereld är en man som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Han har hela tiden velat att afghaner och andra ska få stanna, men nu skyller han på coronakrisen. Överenskommelsen var att de afghaner som klarade gymnasiet och skaffade ett heltidsjobb utan bidrag skulle få stanna. Punkt.

Tycker Ulf Bjereld att ett virus ska styra vår invandringspolitik? 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Var på er vakt, nu vill S att vi ska ro dem i hamn…

 • gamgubben

  Steffe lille hade kunnat använda detta ur Koranen:”Vi har sålunda uppenbarat för dig en förkunnelse på det arabiska språket, för att du skall varna den främsta av alla städer och dem som bor runt omkring den, varna dem för den Stora samlingens dag – om vars [ankomst] det inte finns något tvivel – då några skall [stiga in] i paradiset, och andra i den högt flammande Elden.”

  Gilla

 • Pålsjö

  Vem är Ulf Bjereld?
  ”Under sina år som medlem i Kpml(r) i början av 80-talet skrev han en artikel i tidningen Proletären där han kritiserade den polska frihetsrörelsen och att Solidaritet förrådde den kommunistiska saken”,
  https://www.expressen.se/ledare/pm-nilsson-vem-ar-ulf-bjereld/

  Gilla

 • Pålsjö

  ”Bjereld från Proletären till Säkerhetstjänstkommissionen” :
  https://tankaromib.wordpress.com/2016/08/16/bjereld-fran-proletaren-till-sakerhetstjanstkommissionen/

  ”JO-anmälan mot Ulf Bjereld – for han med osanning i Säkerhetstjänstkommissionen?” :
  https://tankaromib.wordpress.com/2016/04/21/jo-anmalan-mot-ulf-bjereld-for-han-med-osanning-i-sakerhetstjanstkommissionen/

  Gilla

 • He Adamson

  Där måste vara många skruvar som är lösa på den figuren !

  Gillad av 1 person

 • Guy F

  Då kan ju Ulf Bjereld och hans kompisar ta personligt initiativ, och bekosta dessa tillgångars uppehälle, demokratiskt med Vännstern, miljömupparna Centern och sossarna. Liberalerna är ju snart en parantes i politiken, så dom kan väl jobba med integrationen idéellt då istället, och låta kärlekshungrande individer rasta sig lite.

  Gillad av 1 person

 • ruben

  Stefan L. menade i talet att skattesänkningar betyder sänkning av välfärden, det var en påhittad verklighet. Han menade att de, som vill ha skattesänkningar är bara rika miljardärer, det var en annan påhittad verklighet. Påhittad verklighet brukar ibland kallas för lögn, men oavsett vad det heter är det bedrägligt mot väljare och allmänhet. Det går alldeles utmärkt att höja välfärden samtidigt, som skatterna sänks. Alldeles för många nyanlända väljer kriminalitet och förbrukar sina rättigheter i Sverige och bör därför utvisas. Det handlar om prioriteringar och är både humant och ekonomiskt positivt för skötsamma invånare.

  Gillad av 1 person

 • Maja 2

  Läste att i Tyskland har de sk frilansare/egen företagare med flera inom olika arbetsområden fått 5000 euro i Coronabidrag på kontot utan några större ansträngningar.

  I Danmark har staten ersatt 90 % av lönen, i Italien 500 euro, Frankrike 1300 euro, I Finland har permitterade fått a kassa.
  I Japan har staten betalat 800 euro för varje medborgare, i USA är grundavgiften 1000 euro.
  I Sverige har många blivit utan coronabidrag, och de storföretagen som har fått bidragen, kommer inte att redovisas till oss .

  ”Vi i Skandinavien har en pervers tilltro till staten.
  I länder, som inte har välfärd, tvingas folket till stora besparingar.
  Konsumtionen har sjunkit dramatiskt. ”

  Källa Helsingin Sanomat

  Sverige struntar fullständigt i hur folket överlever här utan inkomster.
  Mina bekanta som har sökt bidrag har fått nobben.

  Hörde även att utlänningar i många företag har ansökt om bidrag för varje anställd, trots att de arbetar. Här är det säkert ingen koll!
  Benny Andersson lär vara mycket nöjd, som kammade hem 9.3 miljoner !
  Han behövde det som bäst?

  Gillad av 2 personer

  • Pålsjö

   ”Ty den som har, åt honom skall varda givet, så att han får över nog; men den som icke har, från honom skall tagas också det han har”, tänkespråk ur Bibeln (Matteus 13:12). Läs om hur miljardärer, riskkapitalister och dömda ekobrottslingar lever lyxliv och samtidigt får miljoner i coronastöd. Mitt i krisen köpte Osama Saffar, en av Ur&Penn:s: ägare, sig en Bentley Continental GT. Nypriset för en sådan bil är ungefär lika mycket som skattebetalarna betalat till Ur&Penn. – ”Jag har rätt kanske att göra något roligt för mig själv,” säger Osama Saffar.
   https://www.expressen.se/dinapengar/qs/rika-svenskar-lever-lyxliv-far-miljoner-i-coronastod/

   Gilla

   • Maja 2

    Ur och Penn startades av H&M ägaren Persson, min tidigare arbetsgivare.
    Så nu är det en Menaman som äger det. Sorgligt.
    Det enda rätta är att bojkotta företaget.

    Gilla

 • Lyckholms Bryggeri

  Jag har bara en enda kommentar och det är att Petterssons är bäst!!!!

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Är det möjligt att bli mer tokig än Ulf Bjereld? Knappast!
  Vårt växande hem säger Ulf Bjereld. Av vad? Inte är det högutbildade arbetskraftsinvandrare som näringslivet behöver utan han menar röstboskap till partiet som är oanställningsbara.

  Gillad av 2 personer

  • Stenbock

   I det området av Abzurdien han kommer ifrån,finns sådana ”skitförnäma efterblivna” i mängder.
   Båstad och dess närliggande byar drar till sig (av någon orsak),denna typ av personer från hela landet !!

   Gillad av 1 person

 • ossie

  Bjereld är en otåck antisvensk dåre.

  Gillad av 1 person

  • Nils Dacke

   Japp, otäck är rätta ordet, andra sossar och vänsterfolk är ju bara naiva som vi vet, men Bjereld är verkligen otäck, man ser på ögonen hur kommunismen med våld och diktatur aldrig lämnat honom.

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: