Jaha!?

Ulf Bjereld är en socialdemokratisk bloggare. Han tycker det känns bra att antalet brott med dödlig utgång minskat i Sverige. Jaha!

Skärmklipp

Så om något minskar är allting bra? Förra året dog 87 människor av dödligt våld i Sverige och redan i år har ett stort antal fått sätta livet till. Då är väl allt frid och fröjd Ulf?

Skärmklipp

De anhöriga till de dödade kanske inte riktigt håller med. Andra brottsoffer som våldtagits, misshandlats, rånats, hotats, fått sina bilar uppeldade, som sett sina hem länsats och som dagligen hotas av odemokratiska krafter kanske inte heller håller med. Strunt samma, för Ulf Bjereld (S) är nöjd med att det dödliga våldet minskar, men än är året inte slut Ulf. På fyra månader kan mycket hända och varje brott som begås har både förövare och offer.

Johan Westerholm (S) på Ledarsidorna har en liten annan syn på våldet i det svenska samhället.

17 thoughts on “Jaha!?

  1. Vad är det för allvarligt djävla fel i huvudet på kommunisten och Nationalsadisten Bjereld?

    Jag VET att våldet ökar lavinartat.

    Jag VET att förut var ambulanser fredade.

    Jag VET också att kommunister ALLTID argumenterar mot verklighet och fakta.

    Sådana som Bjereld skall beläggas med tanke och yppandeförbud fram till ett politiskt tillfrisknande skett. För ett kommunistsvin är ett politiskt tillfrisknande en utopi.

    Bild från Dagens Samhälle
    http://s8.postimg.org/a7wazxqc5/klj.jpg

    • När jag var barn sjöng vi en sång om poliser, en snäll sång som visade på samhället då, ”här är polisen som mitt i gatan står, han visar hur man, han visar hur man går……….”

      • hur man kör, skulle det stå. 🙂
        Ulf Bjereld måste ha glömt sin barndom och uppväxten helt. Våldet fanns inte då överallt i samhället, polisen hade monopol på våld, inte medborgarna, dvs massinvandrarna.

      • Joy :
        Andra versen är verkligen historia :
        ”Mammorna komma förbi med sina små, de trilskas ju ibland och mamma säger nå men är du ej snäll och lyder mamma nu ”så tar poliskonstapeln dig det vet du ju”, bu bu bu bu bu bu.

  2. Ulf Bjereld är en osedvanlig osympatisk (och i mitt tyck vidrig) person:

    ”Ulf Ingvar Bjereld, född 10 december 1957 i Båstad, är professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet samt ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet (tidigare Sveriges kristna socialdemokraters förbund – Broderskapsrörelsen).

    Bjereld tog examen i journalistik i Göteborg 1978. Han var under några år medlem av Kommunistiska partiet marxist-leninisterna (revolutionärerna) (KPML(r)), men återvände till socialdemokratin i mitten av 1980-talet. Han kombinerade journalistisk verksamhet vid bland annat Göteborgs-Tidningen (GT) med andra arbeten, bland annat inom sjukvården (Kallebäcks sjukhem). Erfarenheterna från Kallebäcks sjukhem resulterade i romanen Anna, avdelning 13 (Göteborg: Författares bokmaskin, 1981).” (Wikipedia)

    Värsta sortens kommunist och religiös, inte undra på att han vurmar för IS och andra islamister. Han är för övrigt gift med Maria Demker.

    • Samma Demker som med jämna mellanrum desinformerar en lydig enfaldig tittarskara i SVT och SR. Den mångkultur de säger sig njuta hejdlöst av avnjuts på avstånd i Göteborgs mest segregerade innerstadsområde. Inget konstigt och helt enligt hycklarens guide till mångkulturen

      Travesterar titeln på GW:S ny bok

      Desinformatören och hans kvinna.

    • Som den vidriga kommunist han är så är det sannolikt tankebrott. Den fria tanken är paret Bjereld/Demker största fiende.

      Om den tänkas av andra än de själva alltså!

  3. Ulf Bjered har givit strutsen ett ansikte! Som någon skrev tidigare, är det därför moderaterna nu föreslår 1000, TUSEN NYA POLISER!?

  4. Dödligt våld minskar för att akutsjukvården blir bättre och bättre. Det säger inget om antalet skottlossningar, grova misshandelsfall eller antalet handgranater…

  5. Ulf Bjereld borde ta Lena Mellin och fara runt i Rinkeby m fl ställen och förklara för de som bor där att det blir tryggare hela tiden.

  6. Hur orkar de offra svenskar, demokrati, låta pensionärer gå tandlösa och få svälta och sakna medicin, unga blir rånade, folk mördade av hatiska s k flyktingar som vill stanna osv. bara för att håna SD? Det finns inte gränser för vissa. Trampa på oss för att komma fram, fascism!

Kommentera