Stäng

Är det så konstigt att förtroendet för svenska medier minskar?

MEDIA. I drygt ett halvår har vi och andra alternativmedia skrivit om Arif Moradi och hans eskapader. Att han ljugit om sin ålder och bakgrund och dömts för att ha sexofredat en 14-årig flicka, fått avslag på sin asylansökan  men till slut ändå fått stanna för att han påstår att han konverterat till kristendomen, trots att han använt flera namn och Migrationsdomstolen och Migrationsverket är eniga om att mannen ”varken styrkt eller gjort sin identitet sannolik”. Nu har den dömde mannen tilldömts tre års uppehållstillstånd, flyktingstatus och resedokument!

Nu har Expressen vaknat och skriver om det vi skrev om i oktober då herr Moradi dömdes. Domstolen har valt att sekretessbelägga all information om mannen som de i stället väljer att kalla ”A” skriver Expressen trots att namnet eller snarare Arifs olika namn är allmänt kända.

Nåväl, Expressen är inte ensamma, socialdemokraten Ulf Bjereld, Aftonbladets Kenan Habul, miljöpartiets Maria Ferm är bara några som uttryckt sitt gillande över att den sexdömde lögnaren fått uppehållstillstånd.

-Pettersson ser heller ingen nämna nämna något om hur den 14-åriga flickan mår eller hur hon upplever att afghanen får stanna och det otroliga att så många tar en dömd ljugande brottsling i försvar…

Det kanske värsta är att Migrationsverket vägrade överklaga Migrationsdomstolens beslut om ett treårigt uppehållstillstånd trots att mannen med flera namn ”varken styrkt eller gjort sin identitet sannolik”.

Om Arif Moradi på bloggen…

11 reaktioner på “Är det så konstigt att förtroendet för svenska medier minskar?

 1. Att Sossarna gör det är inte konstigt eftersom Lögnen är en av
  Sossarnas egna största drivkrafter, Och Ulf Bjereld är en Muslim-
  kramare sedan länge, när det handlar om den 14 åriga flickan som
  drabbats av odjuret så bryr dom sig lika lite om henne som dom
  gjort av alla dom gruppvåldtagna kvinnorna i samhället? Fina
  företrädare vi har?
  Att sen Expressen gör en flera månader gammal händelse till
  en nyhet idag säger ju allt om den tidningen, det gäller att i
  alla läge skydda utländska brottslingar.

 2. Svenska staten belönar den importerade brottsligheten och vi upprätthåller vårt föga hedervärda anseende som världens främsta kriminalparadis.
  Vilka internationella signaler detta förkastliga förfarande sänder ser vi dagligen exempel på, inom det radikalfeministiska matriarkatets pseudohumanitära och anarkotyranniska stormakt.
  Andreas, konstant äcklad av destruktionspolitikens härjningar.

 3. Vilket förtroende?
  Har snuskmedia någonsin haft förtroende bland folk med iq över 40.

 4. Så han har fått resedokument?

  Då är det dags att åka hem till familjen på semester, äta mammas hemlagade mat och vila ut.

  Samt informera hela släkten om den stundande resan till Landet Gratis.

  Jag tycker han borde fått respass i stället…

 5. En betydande fråga är. I vilkas syften befinner sig den här omhuldade individen sig i Sverige. Han tycks vara immun mot allt vad det svenska rättssamhället står för. Är han kanske en trojansk häst som med understöd av drygt 35000 afghaner ska infiltrera den svenska nationen ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: