Hur kan Socialdemokraterna fortsätta regera efter det här?

ISLAM & SOCIALDEMOKRATERNA. Hade det här hänt i en demokrati med neutral statlig media hade det blivit en enorm skandal för partiet i fråga. De hade tappat många mandat i parlamentet och de hade aldrig kunnat regera igen. I Sverige är det raka motsatsen, i Sverige får ett sådant parti bilda regering. Varför säger svenska väljare aldrig ifrån?

Kort intervju, 7 minuter nedan, hela intervjun HÄR. Mikael Willgert och Stefan Torssell om strategier för migrationen till Sverige.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

SOCIALDEMOKRATER & ISLAM. – Petterssons blogg har i många år, sedan 2004, kritiserat islam och de krafter som tillåter islam att breda ut sig i Sverige. Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor som vi publicerat flera gånger tidigare men gärna påminner om. 

 

I det  skriftliga dokumentet finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade:

Medlemmar i socialdemokratin är där för att de är socialdemokrater. Då kan man inte ha en politisk utgångspunkt som är religiöst avsnävad. Man kan inte var islamist och socialdemokrat, precis som man inte kan vara kristdemokrat och socialdemokrat, sade Peter Weiderud, ordförande i Tro och Solidaritet, företrädare till Ulf Bjereld då.

Men det finns en överenskommelse mellan Tro och solidaritet och Sveriges muslimska råd, SMR, som skrevs redan 1999.

I dokumentet framgår det tydligt att Tro och Solidaritet ska hjälpa Sveriges muslimska råd att få inflytande över svensk politik. Man anger ett detaljerat mål för hur många listor över förtroendevalda Socialdemokrater som ska innehålla muslimer.

I överenskommelsen står det: “Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län.”

De bägge parterna skriver också i dokumentet att man ska “aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”.

En av de värsta islamkramarna är Bjereld (S), ordförande i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet.

Bjereld har trots att han knappast kan kallas opartisk arbetat åt den socialdemokratiska regeringen som utredare om skattebidrag för religionsutövning. Som exempel kan nämnas att Jehovas vittnen inte får en krona medan olika muslimska församlingar får miljoner.

Socialdemokrater för tro och solidaritet hette tidigare “Broderskapsrörelsen kristna socialdemokrater”, namnbytet öppnade upp för fler trosinriktningar. Ni får själva gissa vilken/vilka.

– När Broderskapsrörelsen grundades förekom inte muslimer i den svenska religionsstatistiken, men successivt har vårt land blivit mer likt världen i stort. Det finns 200 000 muslimer i Sverige, fastslog förbundsordförande Peter Weiderud, företrädare till Ulf Bjereld. Märkligt nog har det inte varit aktuellt med namnbyte tidigare trots att judarna funnits längre än socialdemokraterna i Sverige.

Nåväl, det har säkert inget med att muslimer till 70 % röstar på S och att elaka tungor påstår att mussarna har svårt att skilja på socialdemokrat och socialbidrag.

Ännu mycket värre var att det i den kristna jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsen stod det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men i det muslimska manifestet är ”sexuell läggning” borttaget.

Vi måste ge muslimerna tid säger Socialdemokrater för tro och solidaritet. Likadant låter det från många håll om runt om i världen, vi måste ge islamisterna tid i Egypten, Tunisien, Iran, Jemen osv. 1400 år är tydligen inte tillräckligt.

Om Bjereld kan man säga mycket. På hans blogg kan vi läsa att han är starkt emot den restriktiva flyktingpolitik hans eget part infört. Socialdemokratiska Ledarsidorna beskriver Bjereld som en person som tittar bort när muslimska förbundsstyrelsekamrater hänger sig åt antisemitism. Bjereld tillsattes nyligen som ordförande för socialdemokratiska Tro & Solidaritet. I sitt öppningstal på Tro & Solidaritets förbundsårsmöte sa Bjereld bl.a. följande:

”Vårt förbund har gått i täten i motståndet mot en restriktiv flyktingpolitik – och vi tänker fortsätta att göra det…//…se till att den restriktiva politiken avvecklas så snart som möjligt…//…vi säger ja till en stark asylrätt och till en inkluderande flyktingpolitik…

…//…de hatiska männen – de som påstår sig värna kvinnor…//…Rasistiska medborgargarden som tar till våld…//…Därför säger vi nej till islamofobi och rasism – vi säger ja till feminism och kamp för kvinnors lika rättigheter…

…//…Det är inte feminism att förvägra en kvinna att uttrycka sin religion, till exempel genom att bära hijab. Det är tvärtom förtryckande och inskränkt…

…//…Vi ser en förvridning av debatten där argsinta, auktoritära, populistiska röster – från Donald Trump i USA till Sverigedemokraterna i Sverige – vill vrida klockan tillbaka…//…Rasismens fula tryne dyker upp igen – i form av antisemitism, islamofobi och hat mot människor med annan hudfärg eller mot de människor som sitter på gatorna och ber om pengar.”

Vi ser alltså en ordförande för socialdemokratiska Tro & Solidaritet som verkar ha svårt att se baksidorna med islam och som på fullt allvar hävdar att muslimska kvinnor bär heltäckande för att de själva valt det som ett inslag i deras självbild. Socialdemokraten Bjereld är alltså tillsatt att utreda statliga bidrag till muslimska organisationer och detta är väl ett lika illa val som när Mona Sahlin valdes till att utreda extremism.

Om Ulf Bjereld på bloggen

Pressmeddelande från regeringen: Utredning tillsatt för att utreda statens stöd till trossamfunden (2016)

En socialdemokrat, eller rättare sagt före detta socialdemokrat är den före detta riksdagsledamoten Carina Hägg (S), från Värnamo, hon har varnat för islamisternas inflytande i Sverige i flera år. – De finns i alla partier, på universiteten, studieförbunden och i kyrkan. Det är en liten grupp av islamister som vill bygga ett kalifat i förorterna, säger hon.

Carina Hägg fick betala ett högt pris när hon varnade för att extremister hade letat sig in i Socialdemokraterna.

Hon var öppet kritisk till att Omar Mustafa i Islamiska Förbundet valts in i partistyrelsen hos Socialdemokraterna. Han hade, enligt Hägg, bjudit in antisemiter och homofober till konferenser.

Det ledde till att hon blev utsparkad från riksdagslistan av sitt parti i länet inför valet 2014. Carina Hägg hade suttit i riksdagen sedan 1995, men till slut valde hon själv att lämna politiken.

Numera driver Carina Hägg en tankesmedja ihop med terroristforskaren Magnus Norell och kulturskribenten Johan Lundberg.

De jobbar bland annat med ämnen som rör politisk islam, eller islamism.

Carina Hägg menar att det är en grupp av islamister med koppling till Muslimska brödraskapet som försöker få inflytande i Sverige via politiken. – Jag känner igen de här personerna och organisationerna, jag har mött flera av dem. Muslimska brödraskapet är en centralstyrd rörelse med samma strategi i hela världen, man är där makten är, förklarar hon.

– Den svenska grenen av Muslimska brödraskapet har hög status i Europa. I Sverige söker man sig till föreningsliv och politiska partier för att bygga nätverk och få inflytande. Det är en liten grupp som fått ett stort utrymme.

I Sverige kan man nu sett att islamistiska krafter kräver separata badtider för män och kvinnor i simhallar. Och att muslimska kvinnor knappt kan röra sig utomhus i vissa förorter om de inte döljer håret, enligt Carina Hägg.

– Muslimska brödraskapets mål i Sverige är att jobba långsiktigt för att införa kalifat och sharialagar i förorterna. Men redan nu väljer de ut vissa ideologiska frågor som de vet att de kan driva i Sverige, som separata badtider, menar Carina Hägg.

Läs mer på VN.se och om Carina Hägg tidigare på bloggen HÄR.

För att det är inlägger inte ska bli tjockt som en bok får den intresserade följa länkarna:

Läs mer om Sveriges Muslimska råd på bloggen…

Om Muslimska brödraskapet på bloggen…

Och kanske det mest intressanta ett samarbetsavtal från 1999 mellan Socialdemokraterna och Sveriges Muslimska råd. Läs hela Sveriges Kristna socialdemokrater, Broderskapsrörelsen och Sveriges muslimska råd. Rapport 4/99. 

-Pettersson säger bara att om ni vill att islam ska breda ut sig ännu mer i Sverige så rösta på S och Stefan Löfven i höstens val. Själv tycker jag att de muslimer som inte kan hålla sin ideologi privat ska flytta till något av de drygt 50 muslimska länderna…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 thoughts on “Hur kan Socialdemokraterna fortsätta regera efter det här?

 1. När man tittar på ombudsmannen omgiven av sina sex ministrar så kan man tyvärr konstatera att om de inte händer någon förändring snart så kommer de att bli en katastrof som man inte ännu sett här i norden Sju skälvgoda typer står och flinar utan att fatta hur nära ruinens brant man är Det är egentligen ingenting som fungerar längre Förutom stödet till ickesvenskar naturligtvis

  • Jådå.Skatteverket fungerar , FK fungerar, Migrationsverket med flera anläggningar där vi tvingas hjälpa de stackars ensamkommande fungerar alldeles utmärkt.

 2. Jo o. Socialist-dårarna fortsätter på inslagen väg..
  I dag presenterar man under stora rubriker i Slask/propagandapressen,att man nu sänker skatten för pensionärer. 🙁
  Som halv “fattigpensionär” läste Stenbock med intresse,vad det skulle innebära för mig. Pyttsan det gällde endast för dem med en utbetalning om minst 17.000:-/mån. Dit kommer tyvärr aldrig Stenbock,även om jag blir 100 år,och inflationen fortsätter i samma takt som nu !
  “Årets vinnare” är de av Centern utvalda områden,som kan tillgodoräkna sig 135:-/mån i skattelättnad. Men samtidigt höjer de ju skatten på Bensin med15 öre,så i slutändan går det likväl med förlust,”för lantisarna”

 3. <när man har hela Media kåren bakom ryggen så kan man
  nå långt plus att man har övriga
  med på i stort sett samma politik. sjuklöver representanter

 4. Om inte de 3 miljoner analfabeter som sossarna tagit hit och lovar allt gratis om dom röstar på sossarna hade gjort detta så skulle sossarna ligga under 2% idag.
  Det talades på filmen ovan om en dam som blev utesluten ur röda korset på grund av en skitsak. Jag var på ett möte där alla i vårt bostadsområde var inbjudna, i området är det så att där bor 80% invandrare. 4 stycken av dessa kom. Jag frågade då var alla invandrare var någonstans, vilket resulterade i att det skickades ut 2 kvinnor från Stockholm till Södertälje för att se till att jag blev utesluten från Hyresgästföreningen.

 5. Har vi demokrati i Sverige ? I ryssland Stänger Putin delar av opostionen I Sverige utestänger Sossarna SD vad är skillnaden ? Sverige börjar mer o mer likna Ryssland…..

  • Vad som behövs i Sverige är ett totalförbud för sossepacket och en Svensk regering bestående av enbart SVERIGEDEMOKRATER.

 6. En röst på sossarna är således en röst på sharia.
  Det får också mig att undra om inte Centern också kan ha liknande avtal?
  Det förklarar också varför man varit så ovillig att göra terror-resor olagliga som resten av Europa gjort, och istället har Sverige blivit en fristad för terrorister, och som dessutom ger terroristerna extra förmåner.

  Märk väl att ordet “islamofobi” som nämndes här betyder “fobi” mot själva religionen, altså inte någon variant av “hets mot folkgrupp” utan kritik av något som ingår i själva religionen islam. Islam är själva religionen, muslimer är dess utövare.
  Myndigheterna har altså särbehandlat en religion när det gäller bidragen.

 7. I ett genomruttet och korrumperat land med 100 % landsförädiska politiker är allt möjligt !

 8. Jag skulle vilja marknadsföra Jehovas vittnen, som bedriver global hjälp till drabbade av katastrof, sjukdom och svält. De får inte en krona av staten i något land i bidrag, utan använder församlingarnas pengar.
  Här har SIDA MYCKET ATT LÄRA. Förresten, skrota SIDA och ge en tiondel av alla biståndspengar till Jehovas vittnen, så kommer dom att få dubbelt så mycket gjort som SIDA.

 9. -The Matrix?

  -Do you want to know what it is? The Matrix is everywhere. It is all around us. Even now in this very room. You can see it when you look out your window, or when you turn on your television. You can feel it when you go to work, when you go to church, when you pay your taxes. It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth.

  – What truth?

  – That you are a slave, Neo. Like everyone else you were born into bondage, born into a prison that you can not smell or taste or touch. A prison for your mind.

  -Unfortunately, no one can be told what the Matrix is. You have to see it for yourself.

  (Filmen the Matrix är ungefär som en dokumentärfilm. Inte bokstavligt, men Wachowskibröderna outade sig själva som transor, dvs de är del av systemet).

 10. Ungefär som att 1940 skriva avtal med Nazityska Soldater eller 1956 med Sovjetiska.
  Främmande makt med otvetydig ambition att dominera och ha “överhöghet” över Sveriges suveränitet!
  Går det rent juridiskt att vara mer landsförrädare?
  Höll på att glömma…
  Sveriges Domstolar tillämpar en sjuk och kriminell ockupationsjuridik!
  Ingen skulle våga skriva ned de dubbla måttstockarna!
  Ja, då är det ju riskfritt….!
  Ända tills Svenskt Lag återigen råder och de får möta sitt “1945”!
  Tänk att dessa korrupta äckel tillåts att anklaga hederliga människor för “Nazism”.
  Tillsammans med sina import-kriminella rasistapor kostar de varje dag oskyldiga människoliv!

 11. Jag undrar bara, var gömmer sig journalisterna inom public service och inom ordinarie dags och kvällspress? Sverige måste hålla sig friskt, men har gått helt bananas. Vad sysslar riksdagen med? Väljarna måste vakna.

 12. Förbannade sossar. Vem har gett er uppdraget att förråda den svenska befolkningen. Må allt ont drabba er.

 13. Vi har ingen regering längre och sossarna är inget parti längre. Det är bara en samling vänstervridna pk-idioter allihop

 14. Regering ?? Vi har väl inte haft nån regering på länge bara en samling penningkåta landsförrädare. Man vill spy när man ser och hör dom.

 15. Bra fråga, Pettersson!

  Jag vill dock komplettera med ännu en fråga:

  Hur kan SÄPO acceptera detta LANDSFÖRRÄDERI?

  ( SÄPO har inte svarat på min skriftliga fråga om detta )
  => vilken position har SÄPO i detta landsproblem?

 16. Den importerade valboskapen är sossarnas största trygghet. Annars skulle de vara ett pyttelitet parti.

Kommentera