Morgan Johansson försöker flytta fokus

INRIKES. Morgan Johansson (S), är justitie- och migrationsminister och Mikael Damberg (S) är inrikesminister, de ansvarar för Justitiedepartementet

Justitiedepartementet ansvarar för rättsväsendets myndigheter, bland annat polisen, åklagarväsendet, domstolarna, kriminalvården samt för migrations- och asylfrågor och krisberedskap. Justitiedepartementet ansvarar för lagstiftningen inom områdena statsrätt och allmän förvaltningsrätt, civilrätt, processrätt, straffrätt samt migrations- och asylrätt.

Märkligt är att Morgan Johansson har tid att engagera sig i klimatet, dessutom genom att sprida tveksamma nyheter.

-Pettersson tycker att herr Johansson borde ägna sig åt sina och landets verkliga problem men de lyser med sin frånvaro på hans twitter.

Jag skulle vilja att ”klimatexperten” svarar på två frågor:

  • Hur många ton is smälter en vanlig sommar?
  • Hur stor är havsnivåhöjning denna sommar jämfört med andra somrar?
  • Hur påverkar Grönlands smältande glaciärer justitieministerns arbete?

Steget Efter***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Morgan Johansson försöker flytta fokus

  1. Trotts att det nu påstås varit den varmaste månaden har jag varit tvungen köra värmen åtminstone 5 dygn den månaden !

  2. Apropå en sansad klimatdebatt……..Morgan.

    En studie, som publicerats i tidskriften Environmental Research Letters, visar att de nutida trenderna i sommartorka i Europa inte faller utanför ramen för de senaste tolv århundradenas naturliga variationer.

    ”– Resultatet i studien visar att dagens klimatmodeller överdriver sambandet mellan höga temperaturer och torka i Europa, och kanske samtidigt underskattar risken för ökad nederbörd och översvämningar i framförallt norra Europa”, säger studiens projektledare Fredrik Charpentier Ljungqvist, docent vid Stockholms universitet.

    https://www.su.se/forskning/profilområden/klimat-hav-och-miljö/sommarhetta-och-torka-i-europa-under-tolv-århundraden-1.446068

  3. Det finns inte ett uns av sanning i klimatlarmet som man har öst ut den senaste veckan från FN och som MJ och SvT refererar till. Det är inte alls den varmaste julimånaden i världshistorien! Is smälter på Grönland varje sommar, men inte mer än vad det gjort de senaste somrarna, det är tom mindre i år än tidigare år.
    Om avsmältningen på Grönland fortsätter i samma takt som skett de senaste 100 åren så tar det 1300 år innan all is är smält. Islagret är 3500 m tjockt! De tre senaste tre åren har det dessutom blivit mer is.
    På Antarktis är det mer is än någonsin!
    Kolla Tony Heller på Youtube:

    • Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
      Roland Salomonsson skriver:

      Det handlar snarare om 35000 år för Grönlands avsmältning – FÖRUTSATT ATT DET REGNAR STÖRTREGN HELA SOMMARPERIODEN UNDER DESSA 35000 åren. Det är inte värme som i sig ”knäcker” isen, utan regnvatten är effektivare.
      MEDAN klimathysterikerna, journalisterna resp ”lille” Molgan skrämmer med Grönlands avisning så minns de inte att från ca 11500 f kr (Yngre Dryas slut) till ca 2000 f kr (nästan 10000 år) så var det på norra halvklotet 5-10 grader varmare än idag. Grönlands istäcke antas då på några 1000 år blivit hälften mot idag, men mindre blev det aldrig, då det samtidigt under alla år fortsatte att SNÖA.

      Hysterikerna reser till Grönland sommartid och fotograferar naturlig sommaravsmältning, inte sällan ytavsmältning från senaste snöfallet, och påstår att snart är isarna borta. Varför är de inte på plats de 9 vintermånaderna? Kanske för att då är det kontinuerliga snöfall och 15-30 graders kyla?

      Grönlands inlandsisar har legat under den ca 3,5 miljoner år gamla istiden och kommer att finnas 100000-tals år ytterligare. Senast Grönland var avisad, var fram till ca 65 miljoner år sedan när kometen slog ned på Youcutan och avlivade dinosaurerna.

  4. Hur kan man påstå att juli var den varmaste månaden någonsin i planetens historia? Tror man på detta så är man de facto dum i hela huvudet. Har man läst om de olika geologiska tidsåldrarna så vet man att krita-perioden var otroligt mycket varmare än det är idag! Men fördumningen slår alla rekord i Sverige idag…

      • Det beror ju på vad man menar med svensk!

        Ingen av landsförrädarna som röstar på sju-klövern räknas som svenskar av mig!

        Att det förekommer valfusk är jag den förste att hålla med om.

        AFS och övriga ej tidigare invalda partier bara försvann i valet trots att prognoserna var så bra att det inte ens var spelbart med ett nytt parti i riksdagen på slutet! Hur kunde SD bara få 17% efter att legat uppåt 25 strax innan!

        Men, 87% landsförrädare fuskar man inte bara bort!

        Ni kanske även tror att inte sju-klövern fick en enda röst?

  5. Inte konstigt att Morgan Johansson har tid över att ägna
    åt klimatet, för all importerat vålds probematik det skiter
    han o regeringen i

  6. Vår tids ödesfråga är den katastrof regering inkluderat
    Morgan Johansson som dum Svensken tröstat fram,
    att ge en katastrofregering förnyat förtroende måste
    räknas till ett självskadebeteende som är svårförklarat?

  7. Avledningsmanövrar? Jag skulle vilja höra honom ta tag i olagligt godtycklig censur. Varför är swebbtv avstängd från youtube? – varför är Pettersson avstängd från facebook?
    Det liknar politiskt maktmissbruk. Värst är om regeringen har ett finger med i spelet, vilket man starkt kan misstänka. Den kraftiga skattebefrielsen i Sverige för dessa företag är anmärkningsvärt olämpliga och bäddar för misstankar om korruption.

  8. Att tala om annat är klassiskt och väl beprövat. Kanske mest associerat med privatpersoner.

    Men nu för tiden hjärntvättarligans universalmetod! Gömma sig bakom klimatet, den hemske Trump, högerpopulister, SD etc.

    En bild säger mer än tusen ord. Teckningen ovan ur ”Steget Efter” är en
    ljuvligt avslöjande illustration av den värld av lögner som man spinner.

    För mig ofattbart att de tror sig kunna lura någon!

    Det är hjärntvättarligan som är blind! Inte vi, vi ser!

    Det är hjärntvättarligan som är döv! Inte vi, vi hör!

    Om det ändå någon gång skulle utkrävas ansvar av dem!!!

KommenteraAvbryt svar