Den som är tyst är en medlöpare


VÅLDTÄKTER. ”Nu faller de, en efter en”, skriver journalisten Emanuel Karlsten i en krönika i GP. Han syftar på hur de ”modiga kvinnornas vrål” i #MeToo-kampanjens leder till att chefer och mäktiga män inte längre kan tafsa eller säga vad de vill utan konsekvenser.

Samtidigt krävs åtgärder inför morgondagen, menar Karlsten. ”Företag som inte bara påstår nolltolerans, utan också lever upp till det. Organisationer som belönar kvinnor eller män som vågar säga ifrån.”

Barnrättsorganisationen Bris generalsekreterare Magnus Jägerskog uppmanar i en krönika till #nomore i företag och organisationer.

Mediebranschen är inte unik – unken syn på kvinnor finns i hela samhället, skriver han. Däremot kan mediebranschen påverka på ett unikt sätt, anser Jägerskog. ”Den som inte gör det är del i en tystnadskultur. En medlöpare.”

-Pettersson menar att Karlsten, Jägerskog, kvinnorna i #MeToo-kampanjen är en del i en tystnadskultur och medlöpare. De och många andra har varit och är tysta när kvinnor drabbas av den ena gruppvåldtäkten efter den andra samt många andra brott begångna av män som inte hör hemma i vårt land.

På grund av asylinvandringen blir många chockerande grova våldtäkter i dag inte föremål för debatt.

Varför skriver du inte en krönika om dem som ligger bakom de mycket grova gruppvåldtäkterna Emanuel Karlsten?

…jag tror det räcker där men vill ni ha fler exempel använd sökrutan. Där finns hundratals.

Timell, Virtanen och de andra är måhända svin, men de är inte dömda och de senaste dagarna liv i media saknar alla rimliga proportioner jämfört med vad ovanstående gäng gjort och gör under stor tystnad i Sverige och det är medlöparna i medias fel!


20 responses to “Den som är tyst är en medlöpare

 • Flytta fokus, Sverige lögnarnas paradis.

  Media hänger ut Timell och Kroner men väljer att vara tysta gällande Aftonbladets Virtanen.
  Aftonbladets Virtanen har varit med länge och har säkert hållhakar både till höger och vänster. Ledaren för Aftonbladet gick till SVT och med all säkerhet finns det mycket Virtanen vet om alla höga herrar i Sverige.
  Flytta fokus från Virtanen, offra Timell och Kroner och unga svenska flickor och pojkar.
  Flytta fokus så ingen talar om sanningen. Sverige ett land som lever i lögnernas värld. Ju större lögnare desto högre lön.

  Gillad av 1 person

 • Jhonsson

  Varför skriker alla dessa kvinnor, som utsatts för tafsande först nu?
  Varför skrek de inte när det hände?
  Varför skrika fem år erferåt?

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Ibland ska svenska folket enligt PK-familjen tiga och ibland är man en medlöpare om man håller tyst !
  Beror på vad det handlar om.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Kanske inte hör hemma här, men det finns saker som får mig att fundera.
  Lasse Kronér tillhör de som hängts ut här i veckan som varande tafsare. Men när det hände som anmälde kvinnan Lasse till SVT som tog tag i saken och sammanförde Lasse och kvinnan i ett samtal och man enades. En tid därefter inledde Lasse och kvinnan ett förhållande som Sedan Lasse bröt, Och nu fudnerar jag på om det var för att Lasse bröt förhållandet som kvinnan gått ut med sin historia?
  Hanna Wigh hade ju också ett intimt förhållande med den man hon nu anklagar för sexuella övergrepp.
  Är det 15 minuter i rampljuset som dessa kvinnor är ute efter?

  Gillad av 1 person

 • Argus

  Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Riktiga män håller inte på med sådant här. Även om jag innerligt hatar och försktar religiösa ideologier så kan jag tänka mig en tillämpning av sharialagar i dessa fall.

  Gilla

 • Grune

  Jag tror att ungefär 50-60% av anmälningarna beror på att dom är ute efter höga ersättningar och att dom därför tar till en lögn.
  Dessa ersättningar kommer att utebli eftersom man kommer att avslöja dom som rena påhitt.

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Och anmälningar om våldtäkter från det s.k vanliga folket läggs på hög eller ned !

   Gilla

  • odalkvinnan

   Det är inte så och det är en tragik! Det som är trams är alla som skriver om att han drog mig i hårtofsen. Det blir masshysteri och alla ska med för att citera sossarna i valrörelsen. Då försvinner de som blir utsatta i mängden. Kan vara en taktik att lägga ut trams för att dölja det hela inom de svenska MSM medierna-feministerna som de kallar sig. För att de gillar lammkött?

   Gillad av 1 person

 • weasel

  Det kanske inte är så vidare PK av mig att säga det, men i stort sett är hela metoo-kampanjen bara hysteriskt trams.
  Och , vad värre är, det riktar fokus från det verkliga problemet. Vilket säkerligen även är själva grundsyftet med kampanjen.

  Kanske kan någon tro att det där sista är en konspirationsteori.
  Men det är knappast någon slump att det enligt metoo-kampanjen tydligen bara är vita, medelålders svenska män som pekas ut… 🙂

  Idag tapetserade Aftonbladet Lasse Kronér över hela tidningen.
  Läste man rubrikerna kunde man lätt tro att denna Kronér var den nya Hagamannen.
  Så vad var det han hade gjort ?
  Jo, han hade visst skickat ett sms med sexuellt innehåll till en tjej som strax senare blev hans flickvän under ett års tid.

  Om detta ska betraktas som ”sexuellt ofredande” är jag övertygad om att åtminstone 75 % av de svenska männen och 75 % av de svenska kvinnorna omedelbart bör hängas ut i aftonbladet som några slags sexualförbrytare.

  Att Kroners f.d flickvän sedan hänger ut honom på grund av detta sms SJU ÅR SENARE säger allt som behöver sägas om denna flickvän- och det säger även allt som behöver sägas om metoo-kampanjen.

  Att sedan aftonbladet hänger ut Kronér , medan dom inte ens skriver namnet FREDRIK VIRTANEN säger allt som behöver sägas om aftonbladet.

  Om dom mediakåta metoo-feministerna ägnade energin åt att engagera sig i riktiga våldtäktsfall istället för att dreva mot kändisar som har skickat sms till sina flickvänner så skulle jag faktiskt kunna läsa om metoo-kampanjen utan att må illa.
  Det kan jag inte nu.

  Gillad av 1 person

  • odalkvinnan

   Håller med, det stora problemet är gruppvåldtäkter-ett nytt ord i svenskan som korrelerar med massinvandringen från medeltida länder.
   Hämnden hos en flicka och att hänga ut Kroner och de från SD med namn men inte nämna den egne som drivit en hatpropaganda som ledarskribent på Sveriges största tabloid är mycket illa. Ledarsidan står ju för tidningens värdegrund-nytt skitord. Då menar AB att dubbelmoralen, ljugandet och utnyttjande av sin tjänsteställning är deras värdegrund. Det han gör är helt OK, de andra-ja de är fler på AB-kan fortsätta för vi tar hand om er. När dyker han upp igen ur trollfabrikens hatt? Finansierat av LO? Vadslagning på det?

   Gillad av 1 person

 • Hönsmamman

  Tänk om det inte är 160 000 utan ”bara” 80 000 dubletter som tagit sig hit?

  Gilla

  • Bosse

   #metoo gruppen skrapar bara på ytan av våldtäktslandskapet.Det är några kändiskvinnor som blivit sextrakasserade av några kändismän. Några fall är från 2011.Det är så klart inte bra detta heller. Men under den här tiden har tusentals gruppvåldtäkter ägt rum av afghaner och andra där kvinnorna är så svårt skadade att dom kan inte fungera normalt. Inte ett ord om detta.Utan fokus har varit på dessa kändisar för att avleda den verkliga sanningen om vilka som begår stordelen av alla våldtäkter. Den här kampanjen gör ingen nytta när man inte vidrör kärnan av problemet.Dessa våldtäktsmän läser inte om #metoo gruppens arbete och dom skiter fullständigt i den.

   Gillad av 1 person

   • odalkvinnan

    Däremot kan det leda till att undergräva förtroendet för MSM medierna! Det vore på tiden. De ska med anledning av det skedda få misstänksamheten att flöda. De har genom den politiska korrektheten kunnat våldta och förgripa sig på flickor i beroendeställning. En var 14 år-att de ska våga höja rösten är att lasta dem för högt. Sedan är sättet med denna Metoo helt befängt. Men om de gick till cheferna på dessa redaktioner blev de utslängda eller fick en slant för att knipa käft. Det finns alltid svinpälsar av alla kön och sorter. Det som är en total avsågning är medievärlden i Sverige som står med brallorna nere-bokstavligen. De har mörkat, ljugit och betett sig brottsligt med hot och mutor av brottsliga handlingar. Det spiller över på deras övriga skrivelser-alla ljuger. Den statliga Pravda-SVT och SR. Vi som kritiserat kan-tyvärr-sträcka på oss. Priset har de stackars praktikanterna betalat

    Gilla

 • Bhoman

  Kan det vara så att Emanuel Karlsten är likt Adolf Hitler vänster och sympatiserar med Islamister ?

  Gillad av 1 person

 • Hönsmamman

  Om de nu rensar ut folk med tafsande på den egna agendan så kommer de som tafsar på festivaler och gruppvåldtäkt inte att öka sina chanser att bli anställda. Med nolltolerans mot tafsande utestängs unga arga ljugande män från kvinnoförtryckande kulturer från våra arbetsplatser.

  Och varför föreslår inte mediabolagen och RPC specialdesignade armband för sina anställda som har gått över gränsen? Varför är det plötsligt ingen lösning? När det dessutom är svenskar och de har svensk text? Därför att idén var så genomgående stupid rakt igenom och ingen kommer ens på tanken att föreslå det.

  Armbanden var för att slippa ta itu med problemen och därmed offra de utsatta. Det chefskap som RPC erbjudit har i förlängningen lett till ett inte obetydligt lidande för många människor. Kommer han att få ta ansvar? Kommer Reinfeldt att behöva ta ansvar för alla han lockat att åka gummibåt i Medelhavet. Iförda tjocka tygstycken, inte simkunniga, vara en bön till en gud, som inget kan göra, som enda livförsäkring? Det är ondska på riktigt. Och de kommer att slippa undan. Eftersom dröjsmålet Ygeman saknar förmåga att ta in verkligheten och hans chef jobbar inte på det sättet, han byter inte ut kuggar som inte fungerar.

  Gillad av 1 person

 • eugenecork

  minst 87% av 87:ans anhängare är kollaboratörer
  Helt klart är då att de 13% SD fick i valet -14 är att
  deras väljare de enda som har betyd. fler celler i
  behåll än vad riksgenomsnittets väljare har! 🤔

  Gillad av 1 person

 • Hönsmamman

  http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/10/starkt-kontroll-av-resehandlingar/

  Enligt en kommentar (vet ej om det stämmer) så ville Morgan utreda biometriskt förslag under en period av 5 år.

  Men han fick tydligen inte sista ordet? Eller så är det elakt rykte utan grund?

  Nu skall icke-medborgare kontrolleras.
  Vore bra om de kunde ta dna vid tillfälle också.

  Det verkar som om de berusade börjar nyktra till? Det svenska tillståndet är tydligen inte så åtråvärt ändå?

  När ska Reinfeldt få betala för den destruktion han orsakat?

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Just det.Mvh Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: