Tio män misstänks för gruppvåldtäkt – polisbrist försenade gripanden i tio månader


INVANDRARVÅLD. Tio män misstänks för en gruppvåldtäkt mot en kvinna i 30-årsåldern. Övergreppet ska ha genomförts i Botkyrka i augusti förra året, men de misstänkta greps först i somras – trots att flera redan var identifierade. ”Dessvärre har man från polisens sida haft mycket annat att göra och har inte haft resurserna att arbeta med ärendet”, säger åklagare Markus Hankkio.

Våldtäkten pågick under flera timmar i Botkyrka kommun, enligt offret – en kvinna i 30-årsåldern.

– Tio män är misstänkta för grov våldtäkt. Sen finns det personer bland de tio som inte nödvändigtvis behöver ha varit delaktiga i det sexuella utan det kan bli frågan om medhjälp istället.

Kvinnans målsägandebiträde, advokat Elisabeth Massi Fritz, skriver i ett mejl till Metro: ”Det handlar om en fruktansvärd våldtäkt som lett till ett mycket svårt tortyrliknande trauma för min klient. Det här är ett av de svåraste våldtäktsmål som jag stött på under mina 26 verksamma år”.

Våldtäkten ska ha genomförts en kväll i mitten av augusti förra året.

Läs mer på Metro…

-Pettersson funderar. Grov våldtäkt, kända identifierade förövare och nästan ett år till gripande…

Namnen på de fem som hittills tagits in är som vanligt sådana som används i Mellanöstern och Nordafrika.

Botkyrka har drygt 90000 invånare, där talas 100 olika språk, 58 % är födda utomlands eller med båda föräldrarna födda utomlands. De gripna är tidigare dömda för stölder, narkotikabrott, hot mot tjänsteman, narkotikasmuggling, människorov, sexuellt utnyttjande av barn, misshandel, våldsamt motstånd, försök till våld mot tjänsteman, försök till rån, olovlig körning och försök till grovt bedrägeri för att nämna några saker.

Om Botkyrka på bloggen…


28 responses to “Tio män misstänks för gruppvåldtäkt – polisbrist försenade gripanden i tio månader

 • Den som är tyst är en medlöpare | Petterssons gör skillnad!

  […] Tio män misstänks för gruppvåldtäkt – polisbrist försenade gripanden i tio månader […]

  Gilla

 • Löfven: ”ingen poliskris” | Petterssons gör skillnad!

  […] INRIKES. 12-åriga och treåriga flickor våldtagna, men polisen hinner inte med, trots namn och adress på misstänkta och Tio män misstänks för gruppvåldtäkt – polisbrist försenade gripanden i tio månader.  […]

  Gilla

 • age

  Såg på TV där de diskuterade dessa övergrepp, våldtäkter och att polisen inte hade tid med detta. ”Man kan inte sätta en trafikpolis på dessa brott”.

  De diskuterade hela tiden brott och utredning.
  => Inte ett, enda ord om orsaken bakom brotten.
  = Att det har sin grund i en kultur, en sekt, som ser det som naturligt att betrakta kvinnan som en åker, och att en åker ska brukas.

  Det går inte längre att kopiera in citat ur deras handbok, ”lagbok”,
  så jag får nöja mig med att ange kopplingen till denna bok.

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  Gilla

 • Pär Wahl

  Jag har fått hävdat att förövarna heter Niklas, Niklas, John och Anders.
  Skulle gärna vilja motbevisa detta. Någon som kan bistå med trovärdiga uppgifter med källhänvisning?

  Gilla

  • Fredde

   De 5 heter Sohail, Abdimalik, Demirkiran, Johanon, Amir.

   https://www.flashback.org/t2872540p9

   Gilla

   • Pär Wahl

    Tack, var har uppgifterna sitt ursprung, vet du det?
    Är detta offentliga handlingar?

    Gilla

   • Fredde

    Japp, det är offentliga handlingar.

    Man hittar länkar till dem dem i tråden (kommentar #58), men jag vill inte sätta ut hela namnen.

    Där finns också mer info, om vad dessa ”berikare” har pysslat med tidigare, t.ex. Demirkiran:
    ”Tidigare dömd för bland annat hot mot tjänsteman, narkotikasmuggling, människorov och sexuellt utnyttjande av barn.”

    Gilla

   • Pär Wahl

    OK, tack. Är lite ny här och lyckades inte få fram kommentarer 58.
    Är det via domstolen och häktningsförhandlingarna man uppbringar uppgifterna?
    För man kan väl inte få ut polisens förundersökning?

    Gilla

  • Fredde

   Du missförstod mig, gå in på Flashbacklänken , sök upp kommentar 58. Där finns åklagarmyndighetens häktningsframställan för alla 5 ”pojkarna”

   Gilla

 • Carl

  I dessa tider höjer man knappt på ögonbrynen åt en så här artikel. Hur kunde det bli såhär galet. Man hade aldrig hört talas om gruppvåldtäkter före 1990. Det här problemet ska utvisas fortare än kvickt. Det räcker nu!!!

  Gilla

 • Fredde

  Nu är 2 av de 5 satta på fri fot, snart är det väl 5 av 5…

  De 3 som fortfarande är kvar är från Turkiet, Irak och Somalia. De två sista är inte svenska medborgare.

  Gilla

 • Ståfräs

  Bara ponera att en Svensk skulle rycka luvan av en muslim, då, då skulle Kling o Klang ta till stora släggan och sätta in alla resurser.

  En sketen våldtäkt av en Svensk är blaha blaha, hälsar Dan, grattis PK hoppas Ni drabbas stenhårt.

  Gilla

 • ruben

  Den svenska modellen verkar stabil och tragisk. Bar hon det magiska skyddsarmbandet? Nähä, då kan det bli svårt att få rätt. Sverige håller på att bli en modell av något sorgligt.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Polisen skyller på att de har så många skjutningar, våldsamheter (några med dödlig utgång) etc att utreda och utreder därvid inte längre i någon utsträckning de avskyvärda rasistiska brott våldtäkter/gruppvåldtäkter i Sverige är. Dessa har dessutom en i världen generande låg grad av fällda gärningsmän.

  För mig är prioriteringarna klara.
  Vid skjutningar, våld etc skall polisen bara lägga krut på att utreda sådant där etniska svenskar är berörda som offer eller misstänkta förövare. Om utlänningar eller invandraranknutna ur befolkningen dödar och skadar varandra är det bra. Låt dem föra krig mot varandra.

  Vi vet alla, trots att samhället försöker mörka det, att majoritéten av våldtäkter/gruppvåldtäkter (även sexuella trakasserier) har etniskt svenska (kan inkludera etniskt Européiska) flickor/kvinnor som offer och att i stort alla gärningsmän har icke Européisk bakgrund. Det handlar alltså om SYSTEMATISK RASISM när gärningsmännen väljer sina offer. Detta måste utredas och ledas till fällande domar MED FÖRTUR. Långt viktigare än några skjutningar invandrargäng emellan, där det sällan fälls någon med rimlig arbetsinsats..
  Alla våldtäktsmän som fälls skall generellt utvisas och hållas internerade tills utvisningen verkställts, oavsett om de är illegaler, har uppehållstillstånd eller erhållit medborgerskap – d v s etniska svenskar utvisas inte (men kan ”förvisas”, ges kommunarrest och/eller kommunförbud).

  Koppla även till s k hedersvåldet mot kvinnor. Där fälls f ö alltid fel inblandade, d v s de äldsta i familjen måste fällas som anstiftare solidariskt med den som utför våldet. Utvisa vid fällande dom oavsett medborgerskap, uppehållstillstånd. Det handlar om klanvåld.

  Rättsväsendet (polis, åklagare, domare) jobbar idag i praktiken för att åstadkomma mest möjliga anarki i landet, där de flesta lagbrott (i synnerhet inom kalifatområdena) ses genom fingrarna med.

  Gilla

 • Lite

  Och idag, när SD begär misstroendeförklaring mot statsministern, kommer vi att få reda på vilka som tycker att detta är OK.

  Gilla

 • ossie

  Såg ett inslag i går i aktuellt ang våldtäkter som polisen inte hinner med eller struntar blankt i. I vanlig ordning inte ett ord eller ens en antydan om vilka förrövarna är.

  Gilla

 • Ourgon

  Hur många av förövarna har fått svensk medborgarskap medan polisen var upptagen med andra saker?

  Gilla

 • finlandssvenskan

  Tänk så fruktansvärt att bli våldtagen av 10 män samtidigt ! Måste ju ha gett stora skador, fysiskt och psykiskt.

  Att polisen säger att de prioriterat andra brott är ju helt vansinnigt. Bara dråp, dödsvållande och mord kan ju rimligtvis gå före.

  Att anhålla dem snabbt gör ju gatorna tryggare också, men det är väl inte så viktigt. Det är säkert rasistiskt att kräva trygghet.

  Gilla

 • NisseBerra

  Fungerar svenskt rättsväsende längre..?? Historien med tolvåringen som blivit våldtagen med mera i Stenungsund. (läs Lamotte i GP). Där man har namnet på den misstänkte och man ändå inte efter 2-3 månader har gjort något. Polisen alltså, vi har så mycket annat att göra, liknande fall, heter det. Avsätt Eliasson nu, det börjar verkligen bli dags för det.

  Gilla

 • Fredde

  Klart att polisen haft mycket att göra. De har ju jagat olagliga loppisskyltar, bönder som säljer sättpotatis, fortkörare som kört 116 på motorvägen…

  Vad är då en gruppvåldtäkt…?

  Gilla

 • larslindblog

  Polisen har fullt upp med att skriva HMF anmälningar , jaga Motståndsföreningen , spana på skökor som säljer erotik ..och annat ”viktigt”

  Gilla

  • Jag

   Polisen jagar endast oss vanliga, alkoholdrickande Svenskar! Enkla brott att ”plocka” och ta ut böter ifrån = fylla på i statskassan för att finansiera: ”utbyte.av.Svenskar.till.förmån.för.muslimer.nu-politiken”.
   Vi Svenskar får straffpålägg och invällare straffrabatt. Vi hängs ut i MSM medans grova brottslingar med utomeuropeiskt ursprung mörkas i MSM
   Tack sjuklövern, ni har förått ert eget land! Begår allvarliga landsförräderi-brott mot ert eget folk utan att behöva ta ansvar! Helt otroligt! Ni begår det väl brott man kan utföra och slipper att få fängelse eller ta ansvar! En immunitet från allt ansvar med ”Fullkomlig rätt att behålla grova brott”! Grattis!
   Jag är rädd!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: