Våldtäktsmännen har aldrig varit tryggare


INVANDRARVÅLD. Under världens första feministiska regering har våldtäktsmännen aldrig varit tryggare. Anmälningar om sexuella övergrepp prioriteras bort av polisen då de påstås tvingas lägga resurserna på mord och mordförsök. Att kriminella invandrare skjuter på varandra är tydligen viktigare än att barn blir våldtagna. 

Polisen påstår att de är för få och tvingas lägga utredningar om våldtäkter och sexuella övergrepp på hög i veckor – trots att det ibland finns en misstänkt.

2014 ledde 20 procent av anmälningarna till åtal medan siffran för 2015 var 14 procent hur det är idag vet vi inte men vi vet att 12-åriga och treåriga flickor våldtagna, men polisen hinner inte med, trots namn och adress på misstänkta.

-Pettersson noterar att de få gånger gärningsmännen grips och det leder till åtal och fällning blir straffen löjligt låga och ofta slipper herrarna utvisning, detta trots att lagar finns.

Undrar om chefen för världens första feministiska regeringen och den humanistiska stormakten är nöjd med behandlingen av kvinnor i vårt land, men våldtäktsmännen  är i varje fall trygga…

Om gruppvåldtäkter på bloggen…

Men det blir lönsamt på sikt…


19 responses to “Våldtäktsmännen har aldrig varit tryggare

 • Den som är tyst är en medlöpare | Petterssons gör skillnad!

  […] Våldtäktsmännen har aldrig varit tryggare […]

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den systematiskt tillämpade undfallenheten är lagstridig och utgör ett direkt incitament till fortsatt och intensifierat brottsutövande – ett skandalöst faktum med vilket den importerade kriminaliteten är väl införstådd.

  De moralnedbrytande signaler som förmedlas via dessa agendastyrda och disproportionerliga domslut tyder på ett samhälle i upplösningstillstånd, där en allmängiltig disciplinär urartning banar väg för demokratifientliga verksamheter av en dimension Sverige icke är kapaciterat för att hantera.

  Då regimen avsiktligt planerar att sänka staten och offra befolkningen till globalismens omättliga bestar, är anomin och depressionstillståndet bittra fakta, trots etablissemangets tafatta försök till nödlösningar företagna endast i avsikt att invagga folket i falska trygghetsförsäkringar.
  Psykopati på elitnivå, mina herrar!
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Det är inte bara polisen som nerprioriterar våldtäkter som tydligen någon normal händelse i dag, även domstolar i dom fall där kräket blir åtalad,
  För en tid sedan blev en tjej våldtagen av ett av dessa svin, hon lämnade alla upptänkliga uppgifter om vem gärningsmannen var trots att hon blev hotad av Svinet och hans kamrater, när domen kom, och Svinet blev frikänd orkade tjejen inte längre utan tog livet av sig .

  Jag skulle varje år villa sända ett julkort till alla dom som tog detta beslut,
  och tala om för dem att dom har ett liv på sitt samvete?

  Det är inte konstigt att man inte har ett jävla dugg respekt för det enorma skämt som, kallas Svenskt rättsväsende!

  Gilla

 • Jhonsson

  Ja, nu börjar jag förstå vad statsminister Löfven menar, när han säger att alla skall känna trygghet i Sverige. Men att våltäktsmäns skulle räknas in bland dem, som skulle känna sig trygga trodde jag inte.

  Gilla

 • Stenbock

  Som de flesta redan känner till,är det S-Afrika som är störste konkurrent för Absurdistan vad gäller statistiskt flest antal våldtäkter på jorden.
  Nu skedde det som jag länge väntat/hoppats på….
  Revansch som heter duga.
  En äldre dam råkade se hur tre män sökte våldtaga hennes 27-åriga dotter.
  Hon tvekade inte en minut utan gick med kniv loss,på den mest aggressive.
  Denne dog av knivsticken,och de två andra skadades av den modiga kvinnan.
  Nu sker en insamling rum,(hittills 6.500 Euro) som skall bekosta advokatkostnaderna och över hela landet,hyllas hon som ”den stora lejonmamman”…:
  https://www.morgenpost.de/vermischtes/article211916633/Mutter-toetet-Vergewaltiger-der-Tochter-und-wird-dafuer-gefeiert.html

  Liked by 1 person

 • Hönsmamman

  Vi, de goda krafterna.

  Finns det vi och de plötsligt?

  För att framstå som goda måste de hela tiden hitta någon som de utpekar som ni, de onda.

  Detta har skapat en historisk låsning i vårt högsta beslutande organ.

  Gilla

 • jr

  Detta är en av följderna av omorganisationen inom polisen samt vågen av invällare som kom precis när svenska polisen i princip stängde ner.
  Tidigare hade man särskilda sexualbrottsgrupper som hade fasta erfarna utredare som utredde enbart sånt här. De grupperna är idag historia och utredarna är spridda för vinden. Många sorterar förvisso i gruppen för grova brott, men där ryms det så mycket annat också, och det blir ingen kontinuitet i arbetet man får hoppa mellan olika utredningar och till och med ibland lämna saker outredda.Avgå Eliasson, sätt in en RIKTIG erfaren polis i ledningen ,inte nån politisk påläggskalv.

  Gilla

 • NisseBerra

  Och man undrar ju under vilken sten Eliasson ligger och trycker…??!! Senaste tiden har han skickat fram andra chefer från polisen till intervjuer, men själv håller han sig undan. Vilken jävla pussy han är..!!

  Gilla

  • Hönsmamman

   Senast idag Karin Göthblad förde fram att vi måste börja prata om gärningsmännen och att det framför allt handlar om hur hur olika kulturer värderar kvinnor. Vi pratar inte om det och det finns ingen forskning.

   Förmodligen pågår en kamp inom polisen om att få jobba med effektivare metoder där inte sanningen ska tonas ned och ignoreras?

   Gilla

 • Falköga

  Snart kommer rikspolischefen med ett inom all offentlig verksamhet vedertaget kraftfullt uttalande: Vi kommer att ändra våra rutiner.

  Gilla

 • Grune

  Alla våldtäkter beror uteslutande på invandringen och det är S.L. som ligger bakom dessa

  Gilla

 • NisseBerra

  Ser nu på TV4.s morgonprogram Carin Götblad, polischef. Vi vet inte vilka våldtäktsmännen är, säger hon och dom ska ”titta på” det. Bla, bla, tolerans, kultur, bla, bla,….. Nu förstår man att äntligen kommer nåt att hända.

  Gilla

  • Grune

   Hon påstår dessutom att Sverige är bäst i världen att utreda dessa brott och straffa gärningsmännen. Det måste betyda att med så många våldtäkter som begås i Sverige och så många sådana som inte utreds så måste det begås miljontals runt om i världen om dagen.

   Gilla

   • NisseBerra

    Sverige är alltid världsbäst på allting, har ni inte lärt er det..?? Men så fort man börjar skrapa på fernissan märker man att det bara är tomma ord. Det är väl bara skattefögderiet (egenintresse) som funkar numera…..

    Gilla

  • jr

   Karin, en riktig kriminell , som med bevisprovokation satte in en man bakom lås och bom för heroinhandel, fast hon och Olle Liljekvist hade beordrat P.Rätz att ordna en affär på Gotland/Öland (minnet sviktar) där Karin var chef då. Då gick hon ut i tidningarna och målade upp en bild av att Gotland/Öland skulle vara ny inkörsport till Sverige. Hon och Liljekvist gökade väl nån gång på den tiden , och Olle hjälpte flickvännen att stiga i graderna.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: