Häktad för gruppvåldtäkt får svenskt medborgarskap av Migrationsverket


INVANDRARBROTT. Somalier häktad och misstänkt för gruppvåldtäkt får svenskt medborgarskap när han sitter häktad för ett grovt brott. Redan efter tre år och åtta månader i Sverige. LYSSNA!

Tidigare på bloggen: Tre somalier häktade för grov gruppvåldtäkt


60 responses to “Häktad för gruppvåldtäkt får svenskt medborgarskap av Migrationsverket

 • Den som är tyst är en medlöpare | Petterssons gör skillnad!

  […] Häktad för gruppvåldtäkt får svenskt medborgarskap av Migrationsverket […]

  Gilla

 • Grisslehamn

  Vad i helvete?

  Gilla

 • ruben

  Är migrationsverket ett utsatt område? Det verkar så, för de positiva handläggningarna av våldtäktsmän verkar vara lika sekretessbelagda, som i t.ex. Rinkeby, där inte svensk lag får råda. Är det inte dags att kolla upp hur de är ställt? Med migrationsverket till att börja med?

  Gilla

  • Lena

   Ruben
   Kolla vilka som är anställda och lever på våra skattepengar !!
   För tusan vad väntar vi på !!!

   Gilla

 • Lena

  Vansinnet bara fortsätter och fortsätter!

  Gilla

 • Peter Lundqvist

  Berörda myndighetspersoner som står bakom detta beslutet måste straffas på ett synnerligen hårt vis den dagen det blir räfst och rättarting.
  Det enda Somalier ska erbjudas av svenska staten är att få livmodern bortopererad.

  Liked by 1 person

 • finnjävel

  Grattis! Ytterligare en ny SVENSK MAN som ska dra sitt strå till stacken.
  Frågan som osökt dyker upp är: Om man knackar en handläggare på migrationsverket i skallen – ekar det eller hörs det ett mer kluckande ljud?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Självfallet!
  Att som vallfärdande kriminalpsykopat visa framfötterna genom att begå våldsbrott har kommit att utgöra den främsta premissen för att försäkra sig om ett medborgarskap i den humanitära stormaktens gränslösa rike.
  Kriminalparadiset där brott lönar sig och där de kontinuerligt kränkta koranakrobaterna tillförsäkras kassaförstärkning i form av skadestånd.

  Landet har förvandlats till en gigantisk lekstuga för kriminella politiker, infiltrerade myndigheter, ideologiskt desorienterade medlöpare och massimporterad våldsbrottslighet. Faktum som får våra grannländer att använda Sverige som ett starkt motiverat avskräckande exempel.

  Att snabbt och forcerat blanda massor av inkompatibla kulturer och religiösa extremister är ett politiskt massförstörelsevapen riktat mot de europeiska nationalstaterna, med direkt koppling till den eskalerande spridningen av droger och smittsamma sjukdomar.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Det jävla Migrationsverket verkar att ha fria händer att förbruka hela Nationalbudgeten???? Fullständigt idiotiska beslut tas, grovt kriminella personer som inte ens borde komma hit-.

  Snälla SD om ni får makten, lova att jobba för att återinföra tjänstemannaansvaret igen. Det får vara slut på Socialistisk lekstuga. med
  skattemedel, samt jobba för att skicka hem alla våldsverkare.

  Gilla

 • Mjölner

  ATTENTION! Bahnhof varnar att regeringen planerar att utöka registreringen av internettrafiken. Läs mer på Nordfront.

  Gilla

 • Mjölner

  En av förrädarna på migrationsverket som delar ut svenskt medborgarskap heter JONAS BJÖRKMAN! Notera detta.

  Gilla

 • Suzie

  På Birger Jarls tid då man införde kvinnofridslagar i Sverige var det dödsstraff på att våldta en flicka/kvinna.Idag är vi förrådda av politkerhelvetet som sålt ut oss till djävulen själv för några silverpenningar och makt.Varför får vi inte kritisera ideologin islams våldsamma barbarikultur och extrema kvinnoförtryck,varför har vi ingen organisation i Sverige som granskar islam offentligt,varför bjuder socialistjuntan hit hundratusentals id lösa män från barbarikulturer varje år,varför får dessa män våldta,råna misshandla och tom mörda svenska barn/unga kvinnor/äldre i stort sett utan några rättsliga påföljder och i stort sett aldrig utvisning trots att många av brottslingarna inte är svenska medborgare.Våra barn och unga kvinnor har gjorts till lovliga krigsbyten för ockupationsmakten som folkförrädarna i socialistregimen gett dem tillåtelse till.Vi är i krig,islamska ideologin som är ett totalitärt politiskt system med sharialagar har förklarat krig mot oss i hela västvärlden vilket vi ser dagligen i det alltmer upptrappade grova brottsligheten och allt fler våldtäkter/gruppvåldtäkter som inte kan bortförklaras med socioekonomiska orsaker,forskning visar på att det absolut inte stämmer med verkligheten.

  Gilla

 • Mm

  Det blir väl Dalkarlarna som göra processen kort

  Gilla

  • Lena

   Mm
   Dalkarlarna de tillhör ju även borlänge……..en annan av alla förlorade samhällen !

   Gilla

   • Kalle Anka

    Borlänge är numera knökfullt med vildar från Somalia, och kallas därför i folkmun för lilla Somalia dom s.k. nya ”Masarna”.

    Gilla

 • Jhonsson

  Här visar staten sin uppskattning av utländska våldtäktsmän. Jag trodde faktiskt botten var nådd men uppenbarligen fortsätter Sveriges väg i utförsbacken med oförminskad eller ökande fart.
  Kraschlandningen kan inte vara långt borta.
  Hade hoppats på att en ny, sverigevänlig regering, skulle kunna hejda fallet och få Sverige upp på spåret igen. Men ju mer tiden går, ju meter inser jag, att loppet nog är kört för evig tid.
  Tokarna, som fått makten, har redan förstört för mycket.

  Gilla

 • Surdegsmannen

  Gilla

 • Kalle Anka

  Vad konstiga ”Svenskarna” ser ut numera, har solen blivit starkare?

  Gilla

  • Ronin

   Svensk har med attityd att göra och inte färg. Jag är inte blond och har inte blåa ögon och kommer från Mexiko. Vi har mer problem än så. Vänstermuppar en av dessa. Men inte minst svenska män som tycker en massa och gör inte ett skit. Mao, vänstermuppar och fega svenskar = det vi har idag

   Gilla

 • Mjölner

  Det islamistiska sekteriet på migrationsverket kommer att fortsätta så länge svetsar´n och den lille stöddige tvärhanden Johansson sitter kvar.

  Gilla

 • Gringo

  De är ta mig fan bara i Sverige något så sjukt kan hända, helt för djävligt milt uttryckt, HUR kan han bli svenskt medborgarskap. Man mår ju bara illa när man läser det.

  Gilla

 • Galten

  Det så hett eftertraktade passet in spe delas nu ut en gros åt kreti och pleti.

  Gilla

  • Lena

   Galten
   Med ett sådant pass så hade jag garanterat fått flyga in till kanada, nu hade jag ett svenskt pass och tvungen att ha visum !!

   Gilla

  • Stenbock

   Galten:
   Kan utåt verka som en form av inbördes beundran.Men i detta fall bugar jag mig djupt för din kreation,av Absurdistans nya pass !
   Som Lena,skriver med detta i sin hand öppnar sig alla gränser !

   Gilla

  • Sea Gulll

   Poliser och civilanställda har de senaste 10-15 åren slagit larm om alla dessa ”förlorade ” pass. Krävt en egen kod för förlorade pass. Inte förrän Canada slog larm om 100.000 svenska pass på drivt så vaknade Rikspolisstyrelsen.

   Gilla

 • Ulli

  Det viktigaste av allt när det gäller migration är att inte släppa in ”fel” personer i landet:

  – Då identitet och härkomst inte är känd av de flesta till Sverige invandrade s.k. flyktingar (och anhöriga till dessa) är en utvisning omöjlig.
  – Många härkomstländer tar inte emot sina egna.
  – Man ”tycker synd” om personen ifråga även om en utvisning skulle vara möjlig.
  – En enda utvisning kostar oftast stora summor.

  En annan viktigt, men betydligt mindre viktigt än att inte släppa in ”fel” personer, punkt är tilldelandet av medborgarskap.

  Tiden till medborgarskap är för kort men mycket, mycket värre att ~ inga krav ställs.

  Om detta som jag läser här är sant, så kan det ju knappast råda någon tvekan längre om att Sverige har ~ kollapsat totalt:

  Det gäller för oss alla att kraftigare adressera ovan aspekter och göra horribla fall som dessa publika (”opinionsbildning”).

  Gilla

  • Realist

   Som jag tidigare sagt (skrivit) så om bara 50% är sant så är allt som händer och sker fullständigt absurt – skulle kunna uttrycka mej mera svulstigt men är rädd om denna ventil som finns på denna blogg – man skulle kunna säga regelvidrigt och oanständigt mot det land som vi svenskar – skattebetalare – och våra förfäder byggt upp för sina efterkommande ………

   Gilla

 • Ståfräs

  Han är given i valfritt vänsterparti om SD som en värdig representant och blir ”lönsam” på sikt, grattis PK hoppas han ger Era egna fruar och barn en rejäl omgång mångkultur.

  Gilla

 • NisseBerra

  Vad brukar det heta..?? ”Sverige är fantastiskt”. Det verkar nästan som om svenska myndigheter dammsuger Somalia och Eritrea efter varje neger du kan hitta som ska få komma hit. Fan, nu räcker det..!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

  • maar

   Kastrera alla Somalier, Eritreaner, Jemeniter, Marockaner m.m. som våldtar på våra gator och torg !!!!! Det är kriminellt att de kan få svenskt medborgarskap.

   Gilla

 • Cirkus Sverige.

  När man tror att man har hört det sjukaste, då får man höra nått sånt här….då förstår man att det finns ingen gräns för idiotin.
  Det djupaste av sjukaste sjukt!
  Nästa gång kanske det är din dotter, eller barnbarn som har blivit kulturberikad.
  Alla(h) ska med.

  Ps. Hur sjukt får Sverige bli !?

  Gilla

 • Falköga

  Ännu en generaldirektör och en minister som inte har koll på sitt fögderi.

  Gilla

 • Sandra

  Detta är precis samma sak som skedde efter ww2 när de tyska kvinnorna blev våldtagna av röda armén, för att bryta ner kvinnan och förstöra deras stolthet. EXAKT samma grej händer nu, men på ett annat vis. Förövarna får låga straff så de kan fortsätta våldta. Migrationsverket gör som detta fallet, allt för att kvinnorna skall brtyas ner. Det är även en krigsförklaring mot männen. Som kvinna undrar jag varför ni män inte gör något för att skydda oss kvinnor mot detta?

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Sandra, Du har rätt. Jag har erfarit ”klan”-känslan, men att då reagera, öga för öga tand för tand, var mig inte främmande. Jag var inte närvarande. Idag kommer jag att ingripa, eftersom polisen gör inget. Då blev mördaren dömd men fick ett löjligt lågt straff, tio år.
   Mördaren var en mena-typ och offret vitt.
   Annorlunda än idag. Med sjuk humor föreslås att klanerna möts på arenor för artt göra upp. Ett skådespel utan straff.

   I skrivande stund har du två tummar ned. Är det F!-kärringar eller den nye svenske mannen? Jag får säkert minst två för den frågan.

   Gilla

   • Sandra

    Tack för svar. Det borde upprättas fler medborgargarden så ni män visar upp er och finns på gatorna tror ja gör lite – kanske inte mycket men lite grann. Jag hoppas fler män tänker som du och agerar därefter. Det är ändå ni karlar som måste ut och ”slåss”. Kvinnorna måste jobba för att få fler kvinnor att vakna!!

    Gilla

 • Lena

  OT
  Europa, vi har öppnat portarna till vår egen undergång, en tsunami av människor. (We are doomed.)
  Ingenting har hänt i positiv riktning för att verka till färre människor, inte utbildning, inte planering, ingen logik allt handlar om politik (många gånger rutten politik, girighet,korruption och tokiga ideologier.)
  Med modern logistik så går det inte heller att stoppa !

  Stackars djur, kor,får.grisar och höns för de förväntas att förse oss med föda.

  Gilla

 • eva

  Finns bara ett straff för somalierna och personerna/handläggarna på Migrationsverket! Placera alla i en båt med genomborrat skrov och skicka ut dem på Nordsjön när det är storm!

  Gilla

  • Stenbock

   Dina förslag ”eva” faller mig allt mer i smaken ! Med glädje ser jag numera många modiga,och talföra kvinnliga synonymer hos Pettersson…Tack till alla er som drar ert strå till stacken.Tiden talar för oss,som kämpar för ett bättre Sverige.

   Gilla

   • eva

    Jag lyssnade på Ring P1 i morse. Många glädjande inlägg eller i alla fall fler små steg i rätt riktning. Folk börjar tröttna och få nog av bl.a. feministerna och snyftreportagen.
    Tack Stenbock för din uppskattning.

    Gilla

   • Tony

    När det gäller Mia så finns det alltid förmildrande omständigheter, det spelar ingen roll om en 40 årig kvinna ligger på marken med särade ben, det är likt förbannat inte okej att våldtas henne.Att man ska behöva förklara det för en representant för det kvinnliga släktet??

    Man kan ju undra ifall Mia finns på riktigt eller om hon bara är en utsänd provokatör?

    Gilla

 • OPete

  Mia !!! Är det din priolista som dom utgår ifrån ??? Alla barn ska ha en bra uppväxt . Gäller inte listan för alla drabbade tjejer eller killar ??? Det kommer att bli en lång förklaring …

  Gilla

  • Mia

   Min lista listan gäller alla barns uppväxt och har inget med detta att göra.
   Det här fallet handlar om en 40-årig kvinna som en fredagkväll liftar och hoppar upp på en moppe med okända killar.Sådant kanske man vågar med tillräckligt mycket promille i kroppen.

   Det godkända medborgarskapet verkar ha krockat med anhållandet som migrationsverket inte hunnit få vetskap om.

   Hur det blir nu vet jag inte eftersom det inte står något om åtal.

   Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Som vanligt ”kärringen mot strömmen”. Hur det blir med ”straffet” ,kan säker 99 % av Petterssons läsare förklara för dig… Och detta innan ens förhandlingarna påbörjats !
    Slutligen såg jag i ett PK-organ nu på morgonen,att det finns ”appar” som gör att du kan fortsätta sova ordentligt.
    Eller har du kanske redan sådan ???

    Gilla

   • Mia

    När det gäller medborgarskapet är det av betydelse om killen är åtalad och dömd och inte bara misstänkt.

    Jag kan väl också ana att han blir dömd, men jag vet för litet till skillnad mot dig som antagligen inte behöver några fakta för att vara helt säker.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Jag menar dom barnen som har utfärdat detta illdåd på din priolista !!! Det är detta du o likasinnade välkomnar till vårat land . Eftersom minst 80 % enligt ålderstesterna visar att dom är inte ens barn . Dom kommer hit o ljuger om sina åldrar . Dom sexofredar och våldtar och detta röstar du för så kom inte o säg att detta har du inte med att göra . Min yngsta dotter började högstadiet nu och på den skolan är det 17st 18-åriga män som går . Hur tror det känns för föräldrar ???

    Gilla

 • ossie

  Klart att han ska belönas för sina fina insatser.

  Gilla

 • Suzie

  Intressant läsning från Katerina Janouch blogg där hon intervjuar en man som har jobbat med sk ”ensamkommande” ljugande män från mena oc afghanistan i över åtta år,han berättar och bekräftar det vi ansvarsfulla medborgare redan vetat i många år och som Merit Wager och miggorna skrivit om i över tio år utan att ansvariga myndigheter ,chefer och politiker följt våra lagar och vidtagit de nödvändiga åtgärder som behövts,istället har de ökat på en totalt oansvarig massinvandring av id lösa personer från dysfunktionella klankulturer från barbariländer i tredje världen varav många är grovt kriminella och tunga narkomaner.Politisk aktivism har stått och står fortfarande högt över Svea rikes lagar,folkets och landets säkerhet och bästa.

  ”Khalil mejlade mig i mitten på augusti och skrev att han arbetat med ensamkommande flyktingbarn i över åtta år. Under denna period hade han varit i kontakt med nästan alla myndigheter och han skrev att han hade mycket att berätta. Jag blev nyfiken och vi bestämde att jag skulle göra en intervju med honom när jag kom till Skåne.

  ”– En bekant till mig är chef på Migrationsverket. Han sa till mig, du får titta så här snabbt på ungdomen. Du får inte titta länge. Bara en snabb blick. När han sa det, trodde jag att han skojade. Men han var allvarlig. Reglerna säger, du ska blicka snabbt. När någon säger att han är femton, då ska du bara titta upp och ner, hastigt. Du får inte titta ordentligt. Killen kan också bli förbannad. Du vet, i de här kulturerna man bråkar mycket och pratar mycket, inte som konflikträdda svenskar. Så svenskarna blir rädda och backar.”

  http://katerinamagasin.se/att-betala-sa-mycket-unga-friska-man-det-ar-sloseri-med-resurser/

  Gilla

 • NisseBerra

  Och i sossarnas Sverige: ”Allah ska med”

  Gilla

 • NisseBerra

  Som tur är det drygt 12 månader kvar till nästa ordinarie riksdagsval. Och tiden går ju ganska fort, snart är valrörelsen igång på riktigt. Och folket har nu ett helt år på sig att låta det sjunka in om detta tillåts fortsätta. Jag menar, vi har ju inte sett allt än. Ännu aggressivare babbar mot en helt handlingsförlamad polis. Och sjukdomsinsikten hos sjuklövern är ju lika med noll.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Tar handläggarna mutor för att bevilja svenskt medborgarskap före regeln om 5 år.
  Jag läste om att det beviljas PUT till ensamkommande afghaners anhöriga som bor i Pakistan.

  Liked by 1 person

  • jr

   Ja,det gör dom, det finns folk som är fällda i rätten för det. Dessutom har dom anställt en massa negrer och araber som delar ut papper på löpande band. Kolla Merit Wagers blogg.

   Gilla

 • Fredde

  Jaha, ytterligare en ”svensk” som är misstänkt för gruppvåldtäkt….

  Inget nytt, sånt höll svenskarna på med redan på folkparkernas tid, enligt PK-maffian.

  Och, då alla som kommer hit anses vara svenskar är det väl lika bra att ge dem medborgarskap.

  Kan ingen stoppa detta elände? Är det inte val 2018 snart??

  Gilla

  • NisseBerra

   Ja, svenskar sägs dom vara…. Dom har bara så konstiga namn numera, svenskarna….

   Gilla

   • Stenbock

    Nisse:
    Namnen har de socialistiskt ”styrande” redan åtgärdat…
    Numera kan en niggerkung vid namn Beobaba från djupa bushen, byta ut detta till ett svenskt namn,typ Nilsson eller Jönsson !!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: