94 procent av de grova brottslingarna har utländsk bakgrund

INVANDRARBROTT. Expressen har kartlagt 192 personer som enligt poliskällor är medlemmar i kriminella nätverk. 40,6 procent av personerna är utrikes födda, medan 82,2 procent har två föräldrar som är utrikesfödda. Om man räknar dem med minst en utrikesfödd förälder är siffran 94,5 procent.

Aftonbladet 13/3 2000.
Regeringen vägrar ta fram färsk statistik så troligen ser det ännu värre ut nu.

Främsta ursprungslandet är Irak och bland övriga ursprungsländer märks Bosnien, Libanon, Somalia, Syrien och Turkiet.

Kriminologen Jerzy Sarnecki är inte överraskad av resultaten i Expressens kartläggning. Han förklarar att en stor del av problemen är koncentrerade i de 61 områden polisen definierar som utsatta – och att det bor väldigt många invandrare eller personer med utländsk bakgrund i dessa områden och att det är underklassen som dominerar brottsligheten om att orsaken är fattigdom, social utsatthet, dåliga uppväxtförhållanden osv.

-Pettersson vill först säga att det förekommer svenska svin också. Men det räcker med dem, vi borde inte importera stora problem Sedan tror jag inte ett dugg på Sarnecki. Om det han säger stämde skulle det vara skottlossningar framför varenda butik där det sitter zigenare och tigger men den typen av brottslighet förekommer inte så ofta bland zigenarna trots fattigdom och social misär.

Statistik från USA år 2000 visar att utrikesfödda begår betydligt färre brott än den inrikes födda befolkningen. Där döms inrikes födda till fängelse fem gånger oftare än utrikes födda. Alltså är det inte invandringen i sig som är problemet utan vilka som invandrar.

Brottsligheten är kulturell, titta på de länder där flest brottslingar kommer. De har alla en befolkning som till största delen är muslimsk. Där ligger en stor del av svaret.

Zigenare skjuter inte, de tigger och för många av dem stjäl för mycket. Thailändare skjuter inte, de skaffar sig arbete, och en matvagn på samma torg där ziggisen tigger och andra skjuter och säljer knark på nätterna…

Det är ett Kulturarv som ligger bakom invandrarnas brottslighet…

76 thoughts on “94 procent av de grova brottslingarna har utländsk bakgrund

  1. Det är vita svenska hatare som hatar invandrare muslimer och romer och sprider. bara deras Svensk hat och ett fel information rond i Sverige mot anan minoritet mot dem utrikes födda och mot muslimer.

  2. Om bara 6% av de gängkriminella är svenskar så betyder det att integrationen av svenskarna i det nya Sverige inte har gått särskilt bra

  3. Jurister och advokater har täljt guld med täljkniv för att få dessa in i landet, enkla ärenden, mycket enkla det är bara att köra på rutin och timpengen tickar på, en dålig tolk gör inte saken sämre , vi kör en gång till …………..
    Nu kan de göra grejen igen, samma personer som kommit in på falska premisser ska ut, ja då kör vi igen ingen kompetens är nödvändig för det handlar om enkla fall och ofta med tolk !
    Dummesvensken betalar i alla lägen …så det är lugnt !
    Vilket vidrigt land !!!!!!!

  4. Nähä, jag förstår ingenting???!! Våra ”pensionsräddare” är kriminella?!?!
    Våra ”högutbildade” som skall ”rädda” oss Svenskar?!?!? Är ”kriminella”?!?!?! Varför begår de brott???? De är ju ”hjärnkirurger”, ”cancerspecialister”, ”experter på ”väst-världens-sjukdomar (hjärt- och kärlspecialister”???!?!

  5. Vem förvånas????? Och detta ska vi behöva leva med i vårt förut så fina och schyssta land. TVI!!!

    ”Utsatta områden”????? Hahahohahohahohoha!!! Jasså, det finns områden som är utsatta att bo i i sig. Är det nåt okult kanske. Finns det lagrad ondska i marken, eller vad????? Det är väl för fasiken de som bor där det beror på, och inte det statiska området i sig. Om drägg flyttar till ett område, så beror utsattheten på drägget, och inte på området i sig.

  6. Arvet efter de som röstat fram denna politiken till våra efterlevande lär bli hård. Gör för f-n inte om samma misstag 2018. SD enda alternativet.

  7. Men hallå ………..

    Måste vara fel och helt galna uppgifter. Fake News.

    Expressen avpixlar ju inte och vet ju naturligtvis att detta bara är en myt. Den att några ”svenskar”, är överrepresenterade i brottsstatistiken.

    Nu måste ”Snick-Snacke” rycka ut och dementera.

  8. ”Zigenare skjuter inte”

    Hoppsan, inte ofta man får läsa att dessa är bättre än andra.
    Det finns väldigt många flyktingar i detta land och det har därmed skapats de så kallade utomskapsområdena där kriminaliteten frodas.

    Jag vet inte om zigenares barn och tonåringar ens brukar följa med till Sverige.

    • Mia
      Hur det fungerar eller inte fungerar i dagkan jag inte svara för.
      På sjuttiotalet när jag undervisade i den svenska skolan och hade barn till zigenare i klassen så var det ”amen i kyrkan”, varje vår så var barnen försvunna från skolan och undervisningen.
      Zigenarnas lägenhet där hyran betalades av skattebetalarna, var ”utlånad” eventuellt uthyrd till någon i klanen.
      På hösten långt efter att terminen startat, ”som gubben i lådan” var barnen tillbaka i den svenska skolan.
      Resultaten för barnens studier blev just därefter……..vad hände då …….., vi fick kalla in exterapersonal för att försöka få barnen att hänga med, skattebetalarna stod för ”fiolerna” !
      Annars om de inte lyckades ……då kom pappa zigenare, ridå !

      • Eftersom det bara är vi Skattebetalare som får stå för fiolerna så verkar Mia tycka det är OK, grattis!
        Ser fram emot att få nya tänder i Rumänien, eller? Skit samma, vi har råd låt våra fattigpensionärer få soppa så är problemet löst.

      • Konstigt.
        Om jag skriver om brottslighet som rubriken handlar om så VERKAR att jag har åsikter om tandläkare och betalning, trots att jag inte nämnt detta.

      • Mia
        Vi har skolplikt i Sverige så det är ”brottsligt” att inte se till att barnen är i skolan på de tider som gäller .

      • För länge sedan förbjöds zigenarbarn i Sverige att gå i skolan för att de inte hade en fast adress.
        Jag vet inget om deras skolgång idag, hur många som går i skolan och hur det går för dem.
        Att barnen på 70-talet försvann fram på våren berodde kanske på att föräldrarna flyttade på sig.
        Men de behöver verkligen sin skolgång, det enda som kan bli deras räddning.

      • Mia
        I dag vet jag inte, dock på 70-talet så tog zigenarfamiljerna sina barn ur skolan för att dra ner till stora zigenarträffar vid påsktid runt medelhavet.
        Husvagnarna var som ett pärlband genom Europa, de träffades och åt och drack, tiggde och stal och sedan tillbaka till lägenheten och bidragen som forsade in !
        Ställde sina KRAV på den svenska välfärden, gud nåde den svensk / svenska som inte hörsammade deras KRAV !

      • Mia
        Du skriver att de inte fick undervisning utan fast adress.
        De zigenarbarnen som jag undervisade hade samtliga en fast adress , en fin lägenhat som betalades av socialen (svenska skattebetalare) och när familjen drog till sydeuropa från ibland april till oktober så lånades eller hyrdes den ut med påföljd att ……………ja vad tror du ?

      • De s k utanförskapsområdena består till stötsta delen av utländskt drägg. Det är ju DÄRFÖR de är kriminella, p g a de inneboende kriminella i sig, inte p g a nån sjuk inneboende utsatthetsområdesmystik.

      • Vore det övervägande schyssta människor, som bodde i de s k utanförskapsområdena, skulle utanförskap och detta samboende aldrig vara något problem. Tvärtom! Då skulle det istället vara inspiration till en god kultur. Som vi tidigare hade i utanförskapsonrådet Sverige, innan yttervärlden integrationspåträngde sig på oss. Så utanförskap kan vara gott, för att odla en särart, om det är människor med kvalitet det handlar om, och inte drägg. Se bara på villaförorterna t ex. De är ju också utanförskapsområden. Eller våra gamla bruksorter. Men där finns inte mycket kriminalitet. För det beror på människorna helt enkelt, och inte områdena och utanförskapen i sig.

    • Sverige tog emot något litet antal flyktingar så länge Sovjet fanns. Sedan Berlinmuren föll 1989 har inte en enda flykting kommit sig till Sverige.

      Däremot är immigrationen helt abnorm

  9. Södertälje är ju ett föregångsexempel i det här fallet.
    Staden har haft en mycket god ekonomisk utveckling, om man bedömer efter alla slott med vita murar runt och järngrindar, som stänger in lyxbilarna, t.ex svarta BMW med solfilm på alla rutor.

    Sverige behöver dessa kreativa individer.
    Deras effektiva banksystem, ICA plastkassen med pengar och inga betal- eller kontokort gör att de spenderar en mycket liten del av sin inkomst på nöjet att betala skatt.

    Men, deras hus/slott är imponerande.

    De har dessutom en effektiv och väletablerad teknik, som de använder vid köp av hus som är till försäljning.
    När väl ett par hus i ett område kommer i deras makt så sjunker automatiskt priset på övriga hus i området.
    I vissa fall, vet jag, har också direkta hot resulterat i panikförsäljning.

    => konsekvensen av tidigare invällarvågen.
    Två av sveriges största polisutredningar ha naggat lite i kanten av det perfekta systemet.

    = Vi kan inte göra Sverige svenskt igen!
    = Vi kan inte hålla Sverige rent! —— Tyvärr!

  10. Än är inte undren tid förbi att denna skittabloid skulle visa dessa svin helt opixlade tyder ju på att även dem börjar inse vart åt det lutar och hur fel de har haft hela tiden. SD har haft rätt i allt under ett minst decenium.

  11. 1. 95% importerad grov brottslighet.(en gissning: 90% asylrelaterad, 5% övrig).
    2. Ser väl ungefär likadant ut när det gäller socialbidragsberoende helt eller delvis.
    3. Sen tillkommer t.ex. brödraskapets subversiva verkasamhet.
    Var och en av dessa 3 punkter sänker ett land för eller senare, alla 3 sammantagna => ajöss Sverige, det är och kommer att snart bli en än mer ”blodig” historia.

  12. Travesterar professorn i självklarheter.

    ”Ekonomen Jerzy Sarnecki är inte överraskad av resultaten i Expressens kartläggning. Han förklarar att en stor del av miljonärerna är koncentrerade i de 61 områden skatteverket definierar som förmögna – och att det bor väldigt många miljonärer eller personer med hög utbildning i dessa områden och att det är överklassen som dominerar förmögenhetslistan och att orsaken är rikedom, social trygghet, bra uppväxtförhållanden osv.”

KommenteraAvbryt svar