Antalet gängmord ökar men färre klaras upp

INVANDRARVÅLD. En allt mindre andel av morden klaras upp, rapporterar Ekot i Sveriges Radio. Sedan 1990-talet har fyra av fem, drygt 80 procent, av samtliga fall blivit lösta. Men på senare år har andelen sjunkit. Förra året klarades två tredjedelar, 67 procent, av morden upp.

Antalet dödsskjutningar i kriminella miljöer har ökat, och det är i den kategorin som andelen uppklarade fall är lägst. Där har ett av fem mord klarats upp de senaste åren.

Mikael Rying, kriminolog vid polisens Nationella operativa avdelning NOA, säger att en förklaring till att det är svårare att klara upp de fallen är att det i dessa miljöer finns människor som av olika anledningar inte vill berätta vad de vet för polisen. En annan faktor är att många av morden är kopplade till varann. – Sker ett mord så sker ett till som hämnd och så kan det här pågå under ganska lång tid.

-Pettersson säger att svensk polis och kriminalvård är dimensionerad för svenska busar och inte för kriminella klaner från Mellanöstern så stoppa asylinvandringen och utvisa alla som går. Tänk på att 94 procent av de grova brottslingarna har utländsk bakgrund och att det är ett Kulturarv som ligger bakom invandrarnas brottslighet…

Polis: enklaste sättet att begränsa brottsligheten är att minska invandringen

Filmen nedan från 1989, visar på en öppenheten från SVT när det gäller att prata och diskutera problemen mellan invandring och brottslighet. Det sägs bland annat att av de anmälda våldtäkterna är 70 procent utlänningar, vidare påstås att många av dem som kommer hit varit kriminella redan i hemlandet och under en längre tid har vi stoppat huvud i sanden över problemen med invandringen.

En rumänsk invandrare, säger att Sverige med sina låga straff importerar brottslighet och att hon har landsmän med ett mycket tvivelaktigt leverne…Lyssna på Jerzy Sarnecki, han satt i SVT, då som nu.

1989 var för övrigt året då den socialdemokratiska regeringen stängde gränsen – Sverige var fullt. Moderaterna stödde beslutet, ingen kallade den tidens politiker för rasister trots att de gjorde det Jimmie Åkesson vill göra…

Utomeuropeiska invandrare, ofta asylsökande ligger bakom ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo. De flesta har kurdisk eller afrikansk bakgrund. Från 2010.

11 thoughts on “Antalet gängmord ökar men färre klaras upp

  1. Vad eller vilka är det som har bestämt att en påfyllnad av muslimer är mer viktigt än allt annat?
    De som tjänar storkovan i flyktingindustrin och är avlönade rundligt av staten för att föra ut propaganda och statistik som styrker välsignelsen och frälsningen av massinvandringen har naturligtvis ett ekonomiskt intresse, pengar ljuger inte.
    Men vilka är det som driver dessa oftast naiva godhetsnarkomaner och personer som saknar civilkurage och verklighetsnärvaro?
    Vad är den djupa kraften bakom alla dessa nyttiga idioter som byter åsikt om någon bara betalar bättre?

    • Och cyklister samt mopedister
      Fulla Svenska semesterfirare
      Svenskar med för tungt lastat släp osv osv

      Riktigt grova brottslingar (läs MENA-folk) slipper undan helt eller får sina bidrag höjda, lägenhet och jobb

      Fy fan!

  2. Jag säger det igen. Upphandla fängelseplatser i Ukraina, så kommer brotten att minska med 90%. Så får vi dessutom valuta för den miljarden som Löfven lånade ut till Ukraina.

  3. Sverige blir säkrare ju fler muslimer vi släpper in och bjuder på allt!

    D.v.s.
    – säkrare på ett vi blir ett 100% muslimskt land inom kort.
    – säkrare på att allt vi äger kommer att tas ifrån oss.
    – säkrare på att vi, ickemuslimer, blir slavar eller dödade (enl. koraner).
    – säkrare på att våra kvinnor kommer att bli utnyttjade av muslimerna.
    – säkrare på att Sverige blir ett ett nytt Syrien.

    Alla muslimer är muslimer!
    Jag är rädd!

KommenteraAvbryt svar