Var är alla som beskyllde Peter Springare för att vara rasist när Expressen kopierar hans ”bruna” fakta

INVANDRARBROTTSLIGHET. För knappt ett halvår sedan, den 3 februari 2017, väckte en erfaren polis uppmärksamhet. Peter Springare berättade om den sanning han såg som utredare vid Polisen i Örebro. Peter berättade att invandrare, speciellt från Mellanöstern och Afrika var enormt överrepresenterade när det gäller grov brottslighet. Springare berättade även om att vissa brottskategorier, exempelvis våldtäkter och sexuella övergrepp mot kvinnor, självklart inte kan finna sin förklaring i utanförskap och socioekonomiska förhållanden.

Det tog hus i helvete över dessa ord. Peter Springares chefer hotade med avsked, han anmäldes för dataintrång, han misstänktes för hets mot folkgrupp, rikspolischefen hotade honom indirekt, Jerzy Sarneckis sambo! sågade honom, han var lika ”brun” som de Sverigedemokrater som försöker föra fram fakta om asylinvandringen.

Kort sagt den journalistiska och politiska eliten totalsågade Peter Springare. Leif GW påstod att majoriteten av Sveriges poliser hade liknade ”åsikter” som Springare och Jan Guillou skrev att vi befinner oss i en politisk mardröm om GW har rätt om poliserna.

Läs om Peter Springare på bloggen…

Det ska sägas att Peter Springare fick mycket stöd också, från kollegor och andra, inte minst alternativmedia som i många år påstått samma sak. Att araber och afrikaner begår betydligt fler brott än andra och att det inte beror på socioekonomiska effekter. Och när GW och Guillou pratar om ”åsikter” så är de ute på djupt vatten. Fakta om brottsligheten är ingen åsikt. 

Fem månader efter Springares inlägg på Facebook skriver Expressen samma sak, de har i princip kopierat det Peter Springare sagt i en serie artiklar om brottsligheten.

40,6 procent av de grova brottslingarna är utrikes födda, medan 82,2 procent har två föräldrar som är utrikesfödda. Om man räknar dem med minst en utrikesfödd förälder är siffran 94,5 procent, skriver Expressen och följer upp med flera liknande artiklar. Media skriver att brottslingarna främst kommer från Irak och bland övriga ursprungsländer märks Bosnien, Libanon, Somalia, Syrien och Turkiet.

Alltså precis samma sak som Peter Springare och andra blev beskyllda för att vara rasister och nazister för. Dock med en viktig skillnad. Ingen beskyller Expressens redaktion för att vara rasistisk och nazistisk.

-Pettersson undrar var alla som beskyllt Peter Springare och oss på alternativ media är?

Antingen ska de beskylla Expressen för att vara rasistisk och nazistisk eller också ska de be Peter och oss om ursäkt men det kommer aldrig att ske. De är fega, ynkliga och sådant som jag inte vill skriva men det får ni fylla i själva…

Idag är Peter Springare förutom polis också krönikör på Nyheter idag…

 

 

 

Aftonbladet 13/3 2000.
Regeringen vägrar ta fram färsk statistik så troligen ser det ännu värre ut nu.
Främsta ursprungslandet är Irak och bland övriga ursprungsländer märks Bosnien, Libanon, Somalia, Syrien och Turkiet.

 

10 thoughts on “Var är alla som beskyllde Peter Springare för att vara rasist när Expressen kopierar hans ”bruna” fakta

  1. Tänk om någon av dessa kappvändare hade den goda smaken att be om ursäkt och erkänna att de haft fel när de kränkt och hatat dem som haft rätt hela tiden, men det finns ju inte på kartan.

  2. För att vårt fosterland ska leva vidare och finnas kvar måste vi ha fler
    Peter Springare och Pettersson – are.
    Jag vill tro att det ännu finns en möjlighet att vi kan stå emot den välorganiserade invasionen av och från islam/muslimer.

    Dock ser det mörkt ut!
    Dagens tal i Almedalen kommer att bekräfta mörkret.

    Alla muslimer är muslimer!
    Alla muslimer är våra fiender enligt koranen.
    Alla muslimer måste följa koranens budskap och uppdrag.

    Jag är rädd!

  3. Till den som undrar över sanningshalten i det Springare säger, säger jag:
    Gå in och titta på tingsrättens prottsmålstavla, och ni kommer att se sanningen.

  4. Kvällspressen är desperata, de inser att de måste krypa till korset och närma sig verkligheten om de ska ha någon läsare kvar.

    Att varje vecka ha samma agenda håller inte i längden, ni har väl noterat vad som skrivs?
    – Veckans folksjukdom, t.ex. ”orolig mage, kryp i benen, eller så slipper du gå upp och kissa om natten”.
    – Veckans okända sjukdom, t.ex. ”du kan ha en osynlig stroke, en bild i ditt öga kan avgöra om du har njurproblem, de okända tecknen på cancer”
    – Veckans kort: ”så kapar ligorna ditt kort, ditt konto kapas via internet”
    Veckans väder: ”unik prognos, här skiner solen mest, dödsvärmen från medelhavet, arktisk iskyla, regnsmockan slår”
    – Veckans datortips: ”så får du en snabbare dator”, de bästa datorerna, de bästa programmen”
    – Veckans skvaller: ”Carolas tänder ramlar ut, Nyqvists sista dagar, Anna Books nya kärlek”

    Seriös journalistik vet de inte vad det är längre, bara en massa dynga!
    Jag är förvånad över att folk öht betalar för lögnerna.
    Vid ett tillfälle sa jag till en okänd person som tänkte köpa en kvällsblaska:
    ”- Du behöver inte betala för lögner, jag kan ljuga lite för dig – gratis”
    Han köpte ingen tidning….

  5. Alla som röstar på folkutbytet kartellen borde uppleva den ångestfyllda och kräkframkallande upplevelsen att gå igenom (safari) Tjärna ängar. Förvånande att vita stannar i Dalarna.

KommenteraAvbryt svar