Ett kulturkrig pågår i Freiburgs dambad – muslimerna vill ta över

ISLAM. I det enda dambadet i Tyskland, Freiburg Lorettobad, kallat ”Lollo”, rasar våldsamma gräl. De muslimska ”gästerna” ifrågasätter att en del badvakter är män. Det kommer busslaster med muslimska kvinnor, ofta från grannorter i Alsace, som badar i burkinis och kläder vilket retar stamgästerna till vansinne.

Muslimerna har även med sig barn som de släpper vind för våg medan de själva vill ha lugn och ro. Barnen stojar och bråkar naturligtvis vilket gör de ”gamla” besökarna ännu argare.

Det blir även bråk mellan muslimska kvinnor eftersom några av dem vill prova på att bada i västerländsk baddräkt eller bikini.

En del av de muslimska kvinnorna som tror att de eller Allah äger vattenytan, vill nu förbjuda manliga badvakter eftersom de inte kan tänka sig att bli räddade av en man. De vill även förbjuda den västerländska badklädseln eftersom den bäddar för konflikt med Allah.

StZ och Augsburger Allgemiene

-Pettersson undrar om herrefolket, och jag menar inte tyskarna, inte har en aning om att man ska ta seden dit man kommit. Detta enligt koranen, där det står att bor man i ett land utan sharialagar ska man rätta sig efter det landets lagar och regler. Alltså klä sig som folk och äta som andra eller åka till Saudiarabien och bada…

Stoppa islam, vi har facit.

11 thoughts on “Ett kulturkrig pågår i Freiburgs dambad – muslimerna vill ta över

  1. Om jag som svensk vill bada med kläderna på för nöjes skull?
    Finns cirka 5 bad där jag skulle vara välkommen att göra det….
    Vad anser du? Ska baden anpassa sig efter önskemål eller ska
    man köra hårt med reglerna om badklädseln i badet?

    Jag tycker att härnäst då man bygger nya bad ska man kunna
    bygga en rening som klarar av detta, kanske filter som är enkla
    att rengöra – typ förfilter….så låt folk klädbada bäst dom vill.

    Du får gärna göra ett blogginlägg om min hemsida också…..

    • Vad undertecknad samhällsdebattör erfarit är klädsim något man främst ägnar sig åt som barn eller ungdom under simskolans överinseende, i avsikt att förskaffa sig erfarenhet om incidenter till sjöss och därmed erövra simborgarmärkena.

      Att förvandla simhallar och badhus som huvudsaklig samlingsplats för de konstant krävande koranaktörerna, vilka i själva verket aldrig kommer att hejda det kravflöde som uppstår varhelst de drar fram i den islamistiska agendans tecken, är att kapitulera inför mycket destruktiva krafter som på sikt kommer att tvinga ordinära besökare att avstå från denna rekreationsmöjlighet.

      Sunt nyktert förnuft gör gällande att man simmar och badar i vanliga badkläder och inte insisterar på att förevisa sin religiösa eller ideologiska övertygelse. Skulle detta inte passa anhängarna av dödskulten islam, borde de självfallet hålla sig till andra fritidsaktiviteter.

      Dessa beklagansvärda syner är helt i klass med den förargelse de omdömesbefriade nudisterna väcker, oaktat de båda fenomenen utgör varandras diametrala motsatser.
      Andreas 🙂

  2. Exkrementestradörer och satansnunnor – dessa professionella korankverulanter – avancerar inom det publika rummet och tillskansar sig alltmer av de tillgängliga faciliteterna. Något hänsynstagande till värdlandets lagar och statuter existerar inte, då en sådan attityd icke inkluderas i den islamistiska agendans punktuella manual för att dominera och utöva makt över resten av jordens befolkning.

    Klädsim, störande och förargelseväckande uppträdande samt icke minst den utpräglade reverserade rasismen, har kommit att prägla alltfler rekreationsinrättningar och simhallar, där de ordinära besökarna förståeligt nog väljer att retirera inför hotet från de allestädes närvarande, socialt inkompetenta och sexuellt fixerade ockupanterna.
    Andreas.

    • När muslimer gör inbrott så ”renar” de sig med att avsluta stölden genom att ”bajsa” på golvet i den bostad som de rånar.
      Totalt ociviliserade !

    • Sedan de sket i bassängen i kålhuvudstadens badanläggning har jag inte satt min fot där. Di dumme svenskingarna, har fått vad de röstade för och ännu mer är på gång. De är så fega svenskingarna att, de inte ens vågar säga emot vad de än hittar på. Här i Svenstia har musse tagit kommandot. Medan tomtarna ligger och gör sig osynliga ute i buskaget. Den enda gång di fege kommer fram är när det skall delas ut pengar då är de först ute.

  3. Vill man ha en standard och sitt liv som på 600-talet så flytta inte till 2017…hur svårt ska det vara att förstå.?!!!
    Islam är ta mig fanken en sinnessjukdom.

KommenteraAvbryt svar