Vi har facit , varför ljuger ni för oss?

ISLAM. Den turkiska regeringens vilja att kampanja i Europa tyder på att Erdogans styre inte är helt säkra på en seger i den folkomröstning som ska ge presidenten större maktbefogenheter, så han kan fortsätta sin kamp för att återupprätta sultanatet som en stormakt. 

Tyskland, Österrike, Danmark har nekat turkarnas representanter att hålla valmöten på deras mark. Sverige tillät med hänvisning till yttrandefriheten, det är fegt.

Sverige har precis som alla andra länder rätt att bestämma vilka utländska medborgare som får resa in i landet och om de får bedriva politiska kampanjer här.

Nederländerna har sagt nej och nekat turkiska representanter tillstånd att landa i landet, när de gjorde ett nytt försök med bil blev de avvisade. Turkiets president Erdogan har hotat med att beslutet kan komma att stå Nederländerna dyrt.

Nåväl, – idag är Pettersson Holländare, vi måste göra allt vi kan för att hindra det det islamska Turkiet att bli starkare och islam att växa i Sverige, Europa och världen. Vi har facit över hur det gått i 1.400 år.

Vi har facit. 

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! Ni måste ha en skruv lös säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

Mogadishu 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

 

29 thoughts on “Vi har facit , varför ljuger ni för oss?

  1. Man kan se saker från ett enda håll om man verkligen vill. Men snacka om tråkigt trångsynt denna artikel är. Det kommer vara en bitter man som nog aldrig vågar lämna våran trygga del av världen för att få en djupare syn på världen, Godhet och med medmänsklighet är saker som får oss att växa som människor och tycka bättre om både oss själva och om världen vi lever i. Att fördöma gör oss bara bittra, varför vill någon ruttna inifrån? Sträck ut en hand till ditt barn och se att du och barnet växer, Fördöma och du kommer alltid ha en kil mellan dej och ditt barn. Vi hade inte ens rösträtt för kvinnor i Sverige för 100 år sen. Hur behandlade vi halva vår befolkning då? Ge utbildning till fattiga och saker kommer ändras snabbt.

      • Tänker du så om folk som inte tycker som dig så tycker jag synd om dig. Då kommer även du bli en bitter människa.

        Det finns en hög länder som Burundi om man vill ha exempel på hur kristna misslyckats lika mycket som muslimer i fattiga länder. Vill man ha välstånd så är muslimska Qatar ett exempel. Jag har bott i Afrika flera år och ser inte religionen i sig som ett problem. Jag tror inte ens många här på forumet vet skillnaden mellan Shia och Sunny. Fast än det ofta är lika stor skillnad som statskyrkan och livets ord.

      • Du tycker en massa, men andra kan inte tycka. Det här är Sverige och inte Afrka. Dålig jämförelse med en religiös diktatur.

      • Ser ni inte att det är ren ensidig propaganda. Samma som Hitler sysslade med mot judar. Hur verklig är sådana bilder? Det finns ju bara en vinkel och inget som ger någon medmänsklighet. De som röstar här är ryggdunkare och kommer antagligen aldrig kunna bli lyckliga inombords. Sorgligt att se så många som är så hatiska. Inte det Sverige som jag är stolt över, som kan bjuda på sig själv och vara en vän. Detta är mer för kalla svarta rädda egon som inte ser något bra utanför sin egen dörr. Det ska vara svensk husmanskost varje dag, för allt annat är ju från mörka kulturer. Varsågod! ät ärtsoppa varje dag ni som vill.

      • Lite märkligt att prata om Hitler och samtidigt underblåsa antisemitism i vårt land. Ta en funderare på var de verkliga fascisterna finns.

    • Du måste vara en av de goda som håller på att se till att vårt land i hög fart är på väg mot avgrunden. Fina ord och vackra teorier. Sverige riskerar vara ett u-land om 15-20 år. Pga importerade, med vårt västerländska sekulära samhälle inkompatibla, folkstammar som tar med sina egna lagar och samhällsskick, vägrar lära sig svenska, våldtar och som föraktar oss. Dina ord om att räcka ut en hand låter som att du anser vi ska öppna våra hjärtan. En röst från en svunnen tid, se hur det gick. Vi har facit nu.
      Jag tyckte om världen jag levde i för bara 10 år sedan. Nu vågar jag knappt gå ut och inte utan försvarsspray. Är det det du kallar att utvecklas som människa?
      Du jämför vår kultur som utvecklats under tusentals år med en som stått still sedan 600-talet. I mötet mellan dessa två lär det tyvärr bli vår som går under. Det kan du lära av historien.
      Att framhärda i naivitet borde vara brottsligt.

  2. Varför tillät man turkarna komma till Sverige att hålla valtal, när resten ( undantaget Frankrike) av Europa förbjöd dom. Vi behöver inga turkiska facister propagera för en enpartistat ( diktatur) i Sverige I dagens agenda pratade Alice Bah Kunke om att vi har mötes frihet i Sverige så djävla pinsamt hade det gällt vem som vilken diktator som helst. Vilka ministrar vi har i landet.

    • Spot on Bengt. Sossarnas lilla älsklingar i Kurdistan som måste enligt Sveriges feministiska regering få behålla sin Ultra Nationella inställning är ett praktexempel på Sossarnas och 7klöverns hyckleri gentemot sina landsbröder. Det är fan de värsta Palestina och muslimkramare jag sett. Antalet golddiggers från ultraextrema Nationalstater som utarmar Sverige i 7klöverns minne är otroligt många nu i Sverige.
      Nu kommer Erdogan med sina muslimska bröder igen i sitt korståg i Europa med krav.
      Fittmössa på Kronans kämpar.

  3. Det är många som är emot Islam och muslimerna i världen…här i Sverige är många för att stoppa Islam,på ett sätt som muslim kan hålla med er svenskar men en sak som ni och hela världen måste förstå är det DET GÅR INTE ATT STOPPA ISLAM!!!
    Det är flera länder (muslimska) som är i krig pga. att dem blev attackerande:
    länder i Afrika
    Afghanistan
    Irak
    Syrien
    Libyen
    Palestina
    Kan ni tänka er vilken katastrof skulle vara för världen att ett religon som är mer än 20 % skulle gå i attack.
    Så mitt råd till er som vill stoppa islam,försök istället att lära mer om det inann ni fördömer det!

    • Vad finns det mer och lära om att islam är en mordisk, intolerant, kvinnofientlig herrklubb. Det är ingen religion, utan en påtvingad livsstil, där allt man överhuvudtaget gör inklusive urinerar, styrs av en bok författad av en sinnesjuk och mordlysten psykopat för 1400 år sedan. Islam borde såsom nazism svartlistas och jagas ut ur vårt land.
      Skillnaden mellan islam o kristendom är avgrundsdjup.
      Islam har större likheter med djävulsdyrkan, än med vilken annan religion som helst.
      Mohammed påminner mer om djävulens son än en profet för något gott.

    • @Kompis, Okloka ord från en som avser (har) komvertera(t).
      Är det fyra fruar eller 72 oskulder som lockar. Själv tror jag varken på skärselden, helvetet eller paradiset men välsignad vare en fri kvinna åt gången. Tumme ned! #duärinteminkompis

    • Ville den civiliserade västvärlden utrota islam så skulle det ta högst 30 dagar. Troligen kortare. Bara att sätta in kärnvapen så är det klart.

  4. Mycket intressanta bilder, tack Pettersson.

    Det går fort utför för Sverige, det kommer att bli mycket värre..

    Muslimpartiet Socialdemokraterna har bäddat för det här sedan Palme kom till makten.

    Enda hoppet är SD!

  5. Jag är förvånad över, att våra politiker försöker inbilla oss, att folk från dessa länder skulle vara en tillgång för vårt land. Och om det nu skulle varit så, varför har de då inte fixat till det bättre i sina fd hemländer?
    Vad är egentligen våra politikers avsikt med att förstöra ett väl fungerande land? Har de möjligtvis en dold agenda? Eller har de fullständigt tappat kontakten med verkligheten?
    Jag blir mörkrädd när jag ser, vad som sker med gamla fina Sverige.

    • Jag skulle kunna beskriva för dig exakt vad det är som sker. Men de senaste dagarnas censur och bortplockande av inlägg av de sanningshatande petterssons som därmed står i direkt samband med Satans krafter på jorden gör att jag inte orkar lägga ner tid för det.

      • Om du råkat ut för censur av Pettersson så beror det på att du inte kan hålla ”tungan rätt i mun”. Du har alltså bara dig själv att skylla. Man kan kritisera utan bli grov och oförskämd.

KommenteraAvbryt svar