Tonåring skjuten i bröstet i Eskilstuna

INVANDRARVÅLD. En 19-årig man hittades skjuten i stadsdelen Lagersberg i Eskilstuna på måndagskvällen. Mannen var skjuten i bröstet och fördes till sjukhus med svåra skador. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Polisen har inlett en undersökning om försök till mord och utesluter inte att händelsen hänger samman med en dödsskjutning i torsdags.

För mindre än en vecka sedan sköts en annan man till döds i Eskilstuna och polisen utesluter inte att händelsen hänger samman med det mordet. Mannen är kriminellt belastad och känd sedan tidigare.

Enligt ett meddelande från sjukhuset opererades 19-åringen direkt efter ankomst, och hans skador bedömdes då som svåra. Mannen ska bland ha träffats av en kula i ena lungan. Operationen ska ha gått bra och vid 02-tiden meddelade sjukhuset att läget var stabilt.

-Pettersson undrar vad 122 mord och 330 mordförsök hittills i år kostat vården? Det är en kostnads som borde sättas upp på asylinvandringen och sjuklöverns misslyckande politik…

 

5 thoughts on “Tonåring skjuten i bröstet i Eskilstuna

  1. Förslag
    Varför inte dra kostnaderna till detta från partistöden för de partier som ytterst med sin ”politik” är skyldiga till det ovannämnda?

  2. Dessutom var det i Råbergstorp, nära Lagersberg som den 89-årige och tidigare socialdemokratiske politikern Bengt Bergman misshandlades till döds för snart ett år sedan. En orolig del av Eskilstuna.

  3. Det kypar närmare och närmare, cancerns metastaser börja synas overall.
    Tänk om man både i Israel där få man skjuta tillbaks.

KommenteraAvbryt svar