Dags att göra en ”Moskva”

Lusharpan har inte räknat hur många inlägg det finns på Pettersson som handlar om att olika redaktörer uttryckt synpunkter på att Saudi Arabien tillåts finansiera moskéer här i landet, för att på så sätt sprida sin extrema variant av islam. Flera länder har skärpt sina lagar när det gäller islam och nu senast framförs förslag i Tyskland på att göra detsamma.

Tyskland: ”Vi behöver en islamlag”

Lusharpan tycker att nu är det dags för den svenska regeringen, eller möjligen hela EU, att göra en ”Moskva”. Och vad betyder det då? Jo för något år sedan så ansökte den Saudiska regeringen om tillstånd för att få bygga en moské i Moskva. Den ryska regeringen svarade att det skulle gå alldeles utmärkt. Så fort den Saudiska regeringen beviljat tillstånd för byggnation av den första kristna kyrkan i Saudi Arabien, så skulle tillstånd beviljas för byggandet av en moské i den ryska huvudstaden. Sedan dess har det varit tyst från Saudi Arabien.

Lusharpan anar att här finns något som kan bidra till att lösa migrationskrisen i Europa. Den svenska regeringen, eller helst hela EU, kan upplysa den Saudiska regeringen att det är slut med finansiering av moskér i Europa, även de befintliga, så länge Saudi Arabien och andra rika gulfstater inte tar sitt ansvar i den pågående migrationskrisen.

Det är dags att göra en ”Moskva”. Ställ motkrav och så länge inget händer så är det stopp med pengarna. Med tanke på hur många miljoner muslimer Europa tagit emot så borde den första flyktingkvoten till Gulfstaterna bli rejäl. Det måste handla om miljoner.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

6 thoughts on “Dags att göra en ”Moskva”

  1. Trodde aldrig jag skulle skriva det här men Europa är i en djup kris och ljuset kommer numera från öster! De forna sovjetstaterna i Europa och de andra östeuropeiska staterna visar vägen i hur man handskas med islam.

  2. ”Regeringen är feministisk” och värnar om muslimernas rätt att våldta, misshandla, trakassera och som toppen på moset, kasta ut sina fruar o barn, det s.k. berömda balkonghoppet, med PK´s goda minne, fy fan.

  3. Det är alldeles för sent att ställa krav! Islamisering i västeuropa kan jämställas med en cancersvulst. Det är en cancersvuslt med metastaser och det är obotligt. Jag är skeptisk till max. Det finns Ingen räddning och framtiden ser mycket dyster ut. Nu tillkommer kanske Turkiets visumfrihet till sommaren………….Alla kan räkna ut vad detta betyder för Europa i framtiden!!!!

  4. Vi skulle behöva lite av Rysk tåga. Riktiga män som slår tillbaka för att rädda sina kvinnor i Murmansk, Lusharpans ”Moskva” är bevis på handlingskraft. Putin räds inte många – Sveriges regering räds det mesta. Var är de ”riktiga” männen och kvinnorna. De som vågar stå upp och kräva motkrav. Håller fullständigt med Lusharpan. Är vi överens ?
    Vi kräver ”EN MOSKVA” av regeringen. Tror vi att det går hem? Knappast, de har mycket att lära av Ryssen.

KommenteraAvbryt svar