MP igen – en ny ”islamistpolitiker” verksam i Solna

Mohamed Temsamani , MP politiker i Solna anklagas av riksdagsledamoten Hanif Bali (M), för att vara islamist.  Temsamani var med i Agenda och försvarade Kaplan. Även känd för att ha nära samröre med Muslimska Brödraskapet.

Hur många finns det kvar av dessa …….. i Miljöpartiet?   Hur skall de få ordning omkring sig om de inte buntar ihop alla muslimer verksamma inom partiet och kastar ut dem? Åsa Romson får utstå en kritik storm – helt berättigat, men Gustav Fridolin, som så gärna vill stanna vid makten är minst lika skyldig till kaoset. Är man så slapp och blind att man inte ser vad som händer i Partiet då skall man bytas ut.  Fridolin förstår nog inte det,  lika lite som han förstod att vi kvinnor kan bli kränkta av att man inte tar emot en utsträckt hand????

Nu har det då avslöjats av SVT nyheter Stockholm att Temsamani   gjorde sin praktik hos Frihets- och Rättvisepartiet i Egypten 2012. Ett parti med mycket  nära samröre med Muslimska brödraskapet. De har bland annat försökt att sänka minimiåldern för äktenskap till 13 år!?? De är även kända för  att främja kvinnlig könsstympning och mycket annat. Vad säger Fidolin om detta?? Feministen Fidolin och feministen Åsa, vi kan inkludera feministen Löven i detta också. Vad tycker han??

Tensamani tog själv kontakt med detta parti för att studera deras politik. Nu är han ersättare i kultur och fritidsnämnden i Solna och ordförande i muslimska föreningar. Enligt uppgift har miljöpartiet försökt få honom att avstånd från det han gjort men nekat. MP har vetat om Tensmanis bakgrund en längre tid så vad förväntar de sig??

Självklart blir vi upprörda när det gång på gång dyker upp islamister som gör Rabaa-tecknet, fyra fingrar i luften. Tecknet ses av många experter som ett stöd för det Muslimska Brödraskapet.

Jag gläds åt att detta kommer från SVT.  De blir mer och mer ”tvingade” att klämma fram lite RIKTIGA NYHETER.  Det gillar vi.  Vad vi inte gillar är hur MP håller på. Nu är det hög tid att ordna upp detta och sopa rent runt sina portar innan kongressen.  De kommer att ha fullt tillräckligt att hantera där så det är lika bra att ordna ut alla muslimer från partiet nu. De kommer inte att gå emot sin imam, religion eller Koran. Lika bra att MP inser detta, Vi kan inte leva som ”ett” med dem. Vi är och förblir orena i deras ögon och de utnyttjar bara MP eftersom de är enklast att lura.

19 thoughts on “MP igen – en ny ”islamistpolitiker” verksam i Solna

  1. Vad gör den där Mohamed Temsamani har varit i Egypten och praoat hos Freedom & Justice Parti, dvs Mohamed Mursis parti! Vad gör han i Sverige och svensk politik?
    När folket och omvärlden avsatt Hosni Mubarak efter 30 år lovade man ett nytt och moderniserat Egypten utan korruption. Muslimska Brödraskapet lovade att inte försöka påverka politiken. En stor fet lögn! Man lurade egyptiska folket med frihet- och rättvisepartiet som ett nytt demokratiskt parti. När det hela tiden var MB. Deras nickedocka Mursi åkte ut när folket insåg att de blivit lurade av MB.

    Så sitter denne Temsamani här i svensk politik? Man kan bli spysjuk för mindre. De behöver inte byta språkrör i MP. Lägg ner hela fuskpartiet som låtsas vara något de inte är.

  2. faktiskt rätt åt kvinnan, om ni tänker efter…en Svensk
    kvinna som fjäskar för en läbbig Muslim, genom att ta en
    dylik i hand… hon kan definitivt inte vara ”skyst navlad”!
    …på detta vis blev hon dubbelt förolämpad, både som
    kvinna och som naiv Svensk…kan hon gott suga på, utan
    å gnälla i slaskmedia (så långt tänkte inte media) he he

  3. Tanken med FN:s flyktningkovention är att ge flyktingar en tillfällig fristad i akuta konflikter och katastrofer, i Sverige missbrukas konventionen som ett redskap för permanent migration.

    2008 var 76% av alla invandrare som kommit till Sverige under de fem senaste åren arbetslösa.
    SCB Integration–ett regionalt perspektiv

    Svensk är den som kan dömas för hets mot folkgrupp.

  4. Mp och fi har varit förblindade av att vara allt de som inte sd är. De vill var motvikt en. Samhällets trotsade treåring.

    De är då mycket lätta att utnyttja. Människor som är ute efter att utnyttja andra vet precis vad de ska leta efter.

  5. Citat:
    Kurden är en opportunist som inte tvekar att ljuga, stjäla eller utöva våld om en öppning uppenbarar sig.
    Samtidigt som de är förvånansvärt lågintelligenta.
    De är lömska i det att de kan vara extremt inställsamma fram till att ”öppningen” uppenbarar sig och de kan hugga kniven i ryggen eller springa iväg med stöldgods.
    Deras uppblåsta självbild (kurden tror att han är smartare än alla andra…) i kombination med låga intelligens gör dock att de ständigt misslyckas.

    • Ja fy f-n man blir illamående av att se alla dessa Islamister,som krälar sig fram i de rödgröna kommunistpartierna…En upprensning måste ske i större städer,annars är vi alla i landet hotade till våra liv.

KommenteraAvbryt svar