Sverige missar flyktingmål

INVANDRING. Sverige hade som mål att ta emot 900 kvotflyktingar under 2023. Men målet nåddes inte utan i stället har 541 personer kommit hit, skriver Aftonbladet. Terrorhot, LVU-kampanjen och koranbränningarna ledde till att flyktingar som skulle få komma till Sverige tackade nej.

Migrationsminister Maria Malmer Stenergard Foto: Axel Adolfsson

Enligt Migrationsverket beror det till stor del på att svenska myndigheter inte kan kontrollera personer på plats i flyktingläger i Irak och Libanon på grund av hotbilden mot Sverige. Säpo och Migrationsverket fick därför ställa in resor.

– Vi har helt enkelt i det läge som uppstod inte kunnat genomföra ett arbete på grund av den höjda terrorhotnivå som gjorts, säger Oskar Ekblad, sektionschef på Migrationsverket.

Samma mål om 900 flyktingar gäller för 2024. Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) säger att hon är säker på att man i år kommer nå målet.

-Pettersson säger att den gamla röd-gröna regeringen tog emot 5000 kvotflyktingar per år, 2021 till och med 6400. Att Tidöregeringen bara ”lyckades” med 541 är bra men ännu bättre hade varit noll…

Att några tackar nej får mig att undra hur mycket ”flyktingar” de är.

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2021/05/sveriges-framtid-lar-sig-bo.mp4
Sveriges framtid lär sig bo…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Sverige missar flyktingmål

  1. Anställ korangrillaren Momika på heltid! En halvering är inte kattskit.

    Men tyvärr är det ju en droppe i havet och nästan varje utebliven asylant ersätts väl med ubermopedister från Pakistan istället? S.k. viktig kompetensförsörjande arbetskraftsinvandring. Totalinvandringen är fortsatt skyhög.

  2. Men jag har för mig att arbetsinvandringen fortfarande är stor, eller har jag fel?, frågan är hur många pizza bagare behöver vi egentligen…….

    40
  3. Noll, noll, noll, noll …….

    Inget annat godtas. Det får vara nog med importen av kriminella och islamister

    I EU valet röstar jag på
    ”FUCK HAMAS och Allah islamister”

    36
    2
  4. Krångla inte till det . Kör Sossevarianten. Stoppa in alla i en buss och Kör dem till Sandviken . Så vi får lite utväxling på stålarna . Pass och legitimationer och så’n skit kan väl Ribbenvik, eller vad han heter, fixa .
    Man måste tänka utanför boxen
    ibland.

    27

KommenteraAvbryt svar