7 thoughts on “Så mycket pengar har svenskarna betalat till islamistiska Ibn Rushd

  1. Är (S) överenskommelse med islam och islamisterna från 1999 anledning till bidrags flödet?

    TIDÖ partierna har varit väldigt mesiga och passiva i sin hållning till islamisterna.

    18
  2. Politiken har försett Ibn Rushd med ett gigantiskt bankomatkort, som använder skattebetalarnas pengar till att sponsra extremism.
    Ibn Rushd har kopplingar till Muslimska brödraskapet vilka stödjer antidemokratiska verksamheter och vars medlemmar Ibn Rushd bjudit in som föreläsare. Tvärt emot det som staten kräver alltså, nämligen att Ibn Rushd som påstår sig vara ett studieförbund, ska bidra till att stärka och utveckla demokratin.
    ”Kvartal drar ned byxorna på Ibn Rushd”:
    https://petterssonsblogg.se/2020/06/17/kvartal-drar-ned-byxorna-pa-ibn-rushd/

    …och i Kalmar har Thoralf Alfsson konstaterat att Ibn Rushd där samarbetar med den sunnimuslimska kulturföreningen Salam, i vars källarmoské det förekommit föreläsare som bl.a. propagerat för Islamiska staten.
    Kalmar ingår i Ibn Rushds Östra distrikt och när Thoralf tittade närmare på deras verksamhetsberättelse och redovisning, upptäckte han stora brister och direkta felaktigheter, vilket han påpekade för Kalmar kommun, eftersom det uppenbarligen sopats under mattan av ansvariga personer.
    https://kalmar.se/kommun-och-politik/motioner/motion-fran-thoralf-alfsson—–pausa-de-ekonomiska-bidragen-till-studieforbundet-ibn-rushd.html

    22
  3. Plocka/sälj av rubbet, stäng ner allt, bura in för bedrägeri, minst 10 år, och efter detta, ”UT”, klart…

    Frågor på detta, naiva politiker?

    42

KommenteraAvbryt svar