Näringslivets ilska mot Åkesson

Näringslivet har på senare tid haft ett gott öga till SD och deras näringslivsvänliga politik. Det goda ögat har nu vänts till det onda efter Jimmie Åkessons utspel om moskéer som sprider rasism, hat och kampanjer mot svenska myndigheter.

Enligt Expressen befann sig ett antal personer från näringslivet på SD:s nyligen avslutade landsdagar. Åkessons utspel om att riva moskéer som utövar islamism, antisemitism och påverkanskampanjer mot olika myndigheter, ska inte fallit näringslivets representanter i smaken.

Man oroas över att svensk export till muslimska länder ska ta stryk och att NATO-processen kan komma att stanna av. Enligt Expressen har tidningen talat med en rad tungviktare inom näringslivet, men ”ingen vill framträda med namn”.

Varför undrar då många? Varför vill inte dessa tungviktare framträda med namn som ett led i att visa hur de och deras företag tar avstånd från Åkessons ord och samtidigt välkomnar ett samarbete med muslimska länder? Vore inte det en bra reklam? Tungviktare inom näringslivet som annars bruka vädra sina åsikter i olika ämnen.

Nästan så man tror att Expressen hittar på detta med tungviktare inom näringslivet som oroas över Jimmie Åkessons ord, men inte kan väl en ärbar tidning som Expressen göra så…

Expressen

12 thoughts on “Näringslivets ilska mot Åkesson

  1. I Den dagliga historieförfalskningen som SVT ägnar sig åt sägs ” De höga Elpriserna beror på att det är kallt ute och att det blåser för lite ”.
    Sanningen är att Sossarna förstörde det Svenska robusta energisystemet , för att Miljöpartisterna skulle låta dem fortsätta sin misskötsel av Sverige .
    Men det låter sig inte sägas i propagandaorganet .

    31
    1
  2. Vi har inte röstat på dessa näringslivspersoner, så de kan dra igen brödhackan! Sverige befinner sig just nu i repression. Näringspersonerna skulle kanske se till att jobba och tjäna pengar istället för att gnälla.

    20
  3. Samma eländiga osanningar I MSM varje dag .
    Sanningen är den att Socialdemokraterna ägnat sig åt systemsaboterande samhällverksamhet i 40 år .
    Läs Johan Westerholms, Ledarsidorna, om hur det gått till .
    På sossekonferensen bestäms att Svenskarna är inte är Sveriges framtid . Det är invandrarna .
    Och så har VI låtit det fortgå . Otroligt .
    Med den nya utredningen om bostadssituationen som visar att bostadspolitiken de senaste 30 åren är rena katastrofen. Borde väl den sista spiken i Sossarnas kista vara inslagen.
    Jag tycker inte om att ta till alltför stora ord .
    MEN JIMMIE ÅKESSON framstår allt mer som kan rädda Sveriges framtid .

    25
    2
  4. Apropå Näringslivets, med fleras ilska som riktas mot Åkesson,
    …så skriver Bitte Assarmo några väl valda ord om dessa i DGS,
    att de “krälar fram för att förvränga Åkessons tal“ och inte “bekymrar sig ett dugg över att Sverige är fullständigt översvämmat av antidemokrater som hatar oss och vår livsstil och som sprider Sverigehat, antisemitism och homofobi. Det de bekymrar sig om är att det finns politiker som är rättskaffens nog att faktiskt påtala detta och uttrycker vilja att göra något åt saken.“

    “De här människorna borde ta sig en rejäl funderare på att lämna in sina moraliska kompasser på reparation och det illa kvickt. I nuläget står de på islamisters och antidemokraters sida mot resten av svenska folket. Om de inte tar sitt förnuft till fånga, gör om och gör rätt kommer eftervärldens dom att bli rysligt hård.“
    …hela inlägget:
    https://detgodasamhallet.com/2023/11/28/bitte-assarmo-vem-vill-ha-moskeer-som-sprider-hat-och-rasism/#more-81473

    34
  5. Man får många gånger ta Expressens negativa artiklar om SD med en stor
    slev Salt. Förtroendet för Expressens Journalister blir allt mindre Trovärdiga
    Dessvärre.

    93
    1
  6. ”Enligt Expressen befann sig ett antal personer från näringslivet på SD:s nyligen avslutade landsdagar.”

    Kan nog mycket väl stämma. Här på Pettersson har vi set exempel på hur ”ett antal personer från näringslivet” skott sig på andras bekostnad. Dessa personer har svåruttalade namn och har en nordstockholmsk dialekt (rinkebysvenska).

    72
  7. Låter som att Expressen försöker koka soppa på en spik.

    Sveriges export till muhammedanska länder är minimal så svenskt näringsliv skiter i dem.

    101

KommenteraAvbryt svar