SD-hataren Nadim Ghazale blir chef för Nattvandrarna

INRIKES. Från årsskiftet 2023–2024 blir Nadim Ghazale chef för 60 000 nattvandrare. Nattvandring.nu, startat 2008,  är en rikstäckande politiskt och religiöst obunden verksamhet som arbetar för ett ökat vuxenengagemang för barn och ungdomar, samt för att stödja, främja och utveckla nattvandringen i hela landet och i nordisk samverkan.

-Pettersson har svårt att tro att Nattvandring.nu blir en politisk obunden verksamhet med Nadim Ghazale som chef.

***

TIDIGARE 2023-10-10 SD-hataren Nadim Ghazale slutar som polis

INVANDRING. Libanesen och polisen Nadim Ghazale meddelar på Facebook att han slutar som polis. Ghazale har gjort sig känd för att hata SD och ”högerextrema”. I september hade fyra bilister stoppats och blivit av med körkortet i polisens trafikkontroll efter att ha kört för fort på en 70-sträcka. Enligt uppgift till Borås Tidning (bakom betalvägg) var den femte som åkte fast polismannen Nadim Ghazale. Han ska på ledig tid ha kört i 105 km/h – men blev varken av med körkortet eller rapporterad.

Ghazale försvarade sig med att avslöjandet om fartkontroll ”innehåller rena felaktigheter”, men erkände samtidigt att han ”stoppades av en polisbil”. Ärendet verkar nedlagt och Ghazale påstår att ”högerextrema” sprider felaktiga rykten.

Nadim Ghazale. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Nadim Ghazale meddelar nu att han tar tjänstledigt och lämnar Polismyndigheten. Ghazale skriver att han framöver ska ägna sig åt ”en annan fantastisk och viktig verksamhet”.

-Pettersson tycker att Nadim borde ha fått sparken för länge sedan, han är inte lämplig som polis. På sitt kontor har han haft en SD-sippa till allmän beskådan. Hur hans chefer har tolererat det är häpnadsväckande.

Nadim Ghazales väggprydnad jobbet

Ghazale har även kallat Israel för cancer, men han är populär bland socialdemokraterna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “SD-hataren Nadim Ghazale blir chef för Nattvandrarna

  1. Nattvandringen har väl blivit nödvändig tack vare att man i sin blinda fantasilöshet motarbetat SD:s humana åtgärdsförslag så många år nu. D.v.s. humana för skötsamma svenskar i Sverige.

    16
    • det finns alldeles för mycket av detta tiggeri organisation som sysslar med suspekta verksamheter ?! vi din sida farsor på stan morsor på stan ! allt detta blandas med kriminella gäng som gör affärer med varandra !?
      denna jihafisten är ju inte den typ som hör dit när han säljer sin thailändska fru som fnask ! han verkar vara mera den som organiserar affärerna åt dom kriminella gängen .
      undrar om statsmissonnen och frälsis är inblandad i denna soppa ?

      13
  2. Ska nattvandrarna ha batong med sig?

    SVT: ”Risken med det är att nästa gång kanske de kommer in med ännu mer våld säger Ghazale.”

    7
    1
  3. Det gick väldigt snabbt att som skrivbordspolis plötsligt bli chef för en organisation. Hur kunde det plötsligt finnas ett ledigt arbete tillika en chefstjänst? Fick han välja mellan att bli uppsagd eller sluta självmant? Har den lediga tjänsten varit ledig länge? Blev det för mycket publicitet för Polisen runt fortkörningen? Frågar åt en kompis 🙂

    35
    1
  4. Bergman – Stockholm – Utan tvivel är man inte klok "Det var storm och nöd och kamp i en enda veva: det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar i molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva."
    Huvaligen skriver:

    Bocken blir trädgårdsmästare

    48
    1
  5. Varför denna överlägsna attityd, Nadim Ghazale?
    https://konto.samnytt.se/wp-content/uploads/2023/05/ghazale.jpg

    Om överlägsenhet:
    ”Vi känner alla till de där personerna som presenterar sig som väldigt säkra och som skryter om sig själva. Med sina huvuden högt i skyn beter de sig som om de vet allt och att ingen kommer att kunna nå deras nivå. Dessa personer är kända för sin överlägsenhet. De tror att de är bättre än alla andra, med sina beundrare respektive offer vid sin sida.”
    https://utforskasinnet.se/overlagsenhet-en-egenskap-hos-osakra-personer/

    44

KommenteraAvbryt svar