Dags att Magdalena Andersson städar upp i sitt parti

KORRUPTION. I en hemlig ljudinspelning som Aftonbladet tagit del av avslöjas hur S-Botkyrkas ledare försöker ändra reglerna för bidrag för att återigen kunna ge ABF Botkyrka nio miljoner skattekronor om året, vilket stoppades eftersom de hyst gängkriminella på sina fritidsgårdar, rapporterar Aftonbladet.

Socialdemokraterna i Botkyrka verkar vara i händerna på en kriminell invandrarklan, det är allvarligt. Att Socialdemokraternas ledning verkar ointresserade av att göra något åt det är ännu allvarligare.

-Pettersson tycker det är dags att partiledare Arga Andersson och partisekreterare Tobias Baudin som brukar vara pigga på att kritisera andra partier, talar klarspråk om vad som händer och en gång för alla städa upp i sitt eget parti!

Det måste bli slut med korruptionen och stölden av skattemedel inom det Socialdemokratiska partiet.

Om S i Botkyrka och bortröstningen av Ebba Östlin som protesterade mot myglet.

Steget Efter

***

Stöd bloggenerade

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Dags att Magdalena Andersson städar upp i sitt parti

  1. Stängs nu Lotteriverksamheten ner där det inte längre går att lura fattigpensionärer
    att köpa lotter dom inte har råd med, så kommer tiderna att bli kärvare för S !

    23
  2. Jag förstår inte problemet?
    Ni kanske kallar dem för kriminella, men de vill bara praktisera sin kultur, som de har rätt till. Nu vill de ha sin del av politiken och utövar den på sitt sätt. Tycker att allt går som på spåret, precis som förväntat. De är pryo-elever i Bottkyrka inför D-dagen.
    ”Nää, så kan det inte bli…”
    Inte??? Varför får jag en deja vu känsla där?

    20
    • Lång tid av fred och välstånd är förödande för överlevnadsinstinkten.

      Svenska folket är fredsskadade men minnet av krig och umbäranden börjar ebba ut hos resten av Europa förutom vissa öststater där kommunismen verkade fram till trettio år sedan.

      15
  3. Arga Andersson lejde ju bort städningen till ”svart arbetskraft”; hon har väl glömt hur man städar?
    Att beblanda sig med korrupta gangsters är en riktigt dålig idé! För mycket umgänge och moralens gränser suddas ut. Men – det är väl i linje med (S):s egen moral.

    37
  4. De journalistiska kappvändare som nu börjar göra sig pudla, ska vara medvetna om att det INTE finns någon förlåtelse, för det fake, de lögner och de drev, de har utsatt Sveriges upplysta befolkning för!
    Vi kommer ALDRIG att förlåta.
    Det bästa ni nu kan göra är avbön, byta bostadsort, namn och det viktigaste yrke. Då lämpligen till något ni något ni är kompetenta till!

    58
  5. De är väl sugna på pengarna från Folkbildningsrådet som de saknar. Det ”rådet” har RRV gjort en revision på tidigare och upptäckt mycket oklart med redovisningar mm.

    Annars de väl anordna ett internt lotteri på Sveavägen 68 om de saknar pengar.

    59
  6. Det ska nog till en riktig städfirma för att städa upp i det partiet, nu är dom i trångmål,
    dom har lovat muslimerna sådant dom inte kan hålla, nu är dom rädda för följderna?

    67
  7. Botkyrka ligger endera i S-korruptionens framkant eller så har S-fifflet nått den nivå att man inte längre behöver vara diskret.

    66
  8. Socialdemokratiska partiet är beroende av att smörja kriminaliteten, då dessa individer utgör en icke obetydlig del av väljarna. Hur detta påverkar landets befolkning, skiter de fullständigt i. Makten framför allt!
    ABF är en del av den organisation, som ska säkra återväxten i partiet. Med tanke på det klientel som socialdemokraterna vill fortsätta att smörja med skattepengar, är den fortsatta brottsligheten partipolitisk.
    Arga Andersson är ”Gudmodern”.

    69
    • Det är glädjande att Journalisten Oisin Cantwell på Aftonbladet rotade i saken och skrev om den här osmakliga historien.Börjar vindarna att vända eller var scoopet så smaskigt så man vågade gå emot husse och matte ? Mera sånt så börjar det likna ”riktig journalistik” inte bara politisk strutsmentalitet för S som Herr Lindberg praktiserar och har som paradgren i sina skriverier på ovannämnda tidning…

      63
  9. Ha inga höga förväntningar på Partiet att de ska göra något.

    De som vi ser som socialistiska kriminella gäng ser Partiet som socialistiska frihetskämpar liknande de kriminella grupperingar typ YPG, PKK, etc som Partiet stödjer med skattepengar i Turkiet, Irak och Syrien.

    80

KommenteraAvbryt svar