Ukrainska flyktingkvinnor fick klädkod för att inte provocera medeltidsmän

INVANDRING. De ukrainska flyktingkvinnorna på asylboendet Galaxen i Olofström har fått tillsägelse om att de inte får klä sig hur som helst eftersom det kan provocera de män från andra kulturer som också bor på Galaxen, rapporterar Sveriges Radio P4 Blekinge.

Strand i Europa 1970

Bland annat är korta shorts och blusar där kroppen kan skönjas inte välkommet.

-Pettersson säger att det är rejält underkänt av myndigheterna som bestämmer. Hur kan kvinnor och barn, med berått mod placeras i en miljö där valet av kläder är en säkerhetsrisk, och att dom män som utgör säkerhetsrisken får hållas.

Någonstans måste vi bestämma vilka normer och regler som ska gälla i vårt öppna samhälle. Vi kan inte ha platser där Sverige slutat vara Sverige.

Strand i Europa i nutid.

-Pettersson undrar varför inte Sveriges Radio frågar de ansvariga hur de tänker?

Kuriosa: Galaxen Turistanläggning, tre kilometer utanför Kyrkhult var Blekinges enda campingplats för naturister (nudister). I trädgården finns/fanns 13 dammar och sju fontäner och över 500 olika växter har planterats.

Galaxen Hotell, restaurang och semesteranläggning – Blekinge museum

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Ukrainska flyktingkvinnor fick klädkod för att inte provocera medeltidsmän

 1. Med referens till bild 2 så är det väl dit Kakan och andra feminister strävat? Minnet av alla de flickor, tjejer och kvinnor som 1968 slogs för sina rättigheter har förstörts. Nu mera är tvångsgifte, könsstympning, jungfruundersökningar, heltäckande klädsel, krav att alltid ställa upp på sex om mannen kräver det det som dagens 68:or kämpar för, ja inte Kakan då i sin genomskinliga dress, som fick mig att kasta mackan, hälla ur kaffet och tvätta ögonen i såpa

 2. Pettersson, så här skrev Blekinge museum:

  ”Olofströms kommun har köpt mark i Slagesnäs för turistanläggningen Galaxen som inkluderar även restaurang. Galaxen Turistanläggning, tre kilometer utanför Kyrkhult är Blekinges enda campingplats för naturister (nudister). I trädgården finns 13 dammar och sju fontäner och över 500 olika växter har planterats.”

  De skrev alltså ’är’ och inte ’var’ som du påstår.

  Blekinge musuem har rättat texten till:

  ”Olofströms kommun har köpt mark i Slagesnäs för turistanläggningen Galaxen som inkluderar även restaurang. Galaxen Turistanläggning, tre kilometer utanför Kyrkhult är en av Blekinges campingplatser för naturister (nudister). I trädgården finns 13 dammar och sju fontäner och över 500 olika växter har planterats.”

  https://blm.kulturhotell.se/objects/c32-84148/?category%5B%5D=46&sq=galaxen&offset=3

  Felet med dig Pettersson är att du aldrig erkänner att du har fel. Att du hellre censurar och raderar än publicerar kommentarer.

  Jag betackar mig för dina personliga påhopp. Håll dig till sak!

  • Apropå ”Håll dig till sak” -Inlägget du kommenterar gång på gång handlade om klädkod.

   Den om personliga påhopp var bra. Vet du vad det betyder?

   Starta en egen blogg för vänsterblivna så slipper du vara här och irritera dig på oväsentligheter.

 3. Namn och bild på Muslimfjäskarna som gör klädkoder för muslimer,
  UKRAINSKA KVINNOR LIKSOM SVENSKA KVINNOR HAR RÄTT
  ATT KLÄ SIG SOM DOM VILL UTAN ATT RYGGRADSLÖSA AMÖBOR
  SKA LÄGGA NÄSAN I BLÖT! Hur kan dessa figurer stå rakt upp utan
  att falla ihop? Avsaknaden av ryggrad måste göra det svårt att stå upp!

  Hoppas att Svenska folket vaknar till liv innan valet om man vill se
  Sverige börja byggas upp igen, för sådana som dessa velpottor kommer
  säkert fortsätta på den inslagna vägen med ytterligare Muslimfjäsk!

  15
 4. Man skäms över att vara svensk. Flathetens stamort på jorden. Hur långt ska vi gå för muslimerna ska trivas. Finns det ingen rakryggad politiker som tycker att det är nog eller är alla ryggradslösa amöbor?

  20
 5. Asylboendet kan inte förbjuda olika moden, de kan möjligen rekommendera.
  Asylanten kan säga, det har ni inte med att göra.

  4
  1
 6. Att vi har en massa invandrarrelaterade problem i detta landet är ju inte så svårt att förstå, med tanke på hur myndigheter och beslutsfattare agerar.
  Hade Sverige gjort klart för alla som kommer hit att här gäller svensk lag och svenska sedvänjor och sen sett till att dessa också upprätthölls, så skulle vi nog inte ha haft lika stora problem

  Det finns ett uttryck, att mota Olle i grind.
  Våra ansvariga politiker är historielösa.

  Man skäms ju för, både hur dessa Ukrainska kvinnor behandlas och hur man låter dessa
  (Muslimska?) män att få bestämma vad som ska gälla.

  36
  2
 7. Islamiseringen bara fortsätter.

  VARFÖR SKICKAR MAN INTE TILLBAKA DE SOM INTE GILLAR SVENSKA SEDER???

  ISLAM = FASCISM och hör inte hemma i civiliserade länder.

  48
 8. Ytterligare bevis på hur den sjuka svenska feministiska regeringen fungerar? Tänk hur bra de skyddar de importerade kvinnorna med halva värdet jämfört med en man – är det allas lika värde?

  45
  1
 9. Pettersson borde ta reda på ägareförhållandena när det gäller Galaxen. Så kallad undersökande journalistik.

  26
  28
  • Jag är inte journalist utan driver en hobbyblogg.

   Jöns H verkar vara väldigt intresserad av förhållandena i Blekinge och kan säkert redovisa ägarförhålladena på Galaxen för oss andra.

   22
   12
   • Om du inte har en aning varför skriver du det då? Dessutom utan att ange källa. Blekinge museum kanske räknar enbart före detta campingplatser. Då räknar de väl inte med Snapphanen som har funnits sedan åtminstone 1970-talet. Mycket märkligt. När VAR Galaxen Blekinges enda campingplats för naturister?

    Lita inte på Blekinge museums bildtexter. Jag har skickat in ett antal. Det är inte fel att ange en andrakälla till en uppgift om man inte har tillgång till originalkällan. Men det är viktigt att ange källan i synnerhet om det är en andrahandskälla. Att slänga in en källhänvisning i en kommentar i efterhand duger inte. Rätta i artikeln, ange vad som har rättats och när det har skett.

    Än en gång: Pettersson borde ta reda på ägareförhållandena när det gäller Galaxen. Så kallad undersökande journalistik.

    19
    15
   • Sluta larva dig. Du bestämmer inte vad jag ska skriva om på bloggen eller hur det ska skrivas. Källan Blekinge Museum stod under bilden som kuriosa.

    Än en gång, är du intresserad borde du ägna dig åt undersökande journalistik. Du bor skapligt nära, åk dit, ta några bilder, intervjua människor skriv sedan om det på din egen blogg…

    10
 10. Hur fan kan Svenska politiker bete sig som jävla svin mot dom som verkligen kommer från ett krig NI är
  ju totalt hjärndöda,varför ska snyltare matas med guldsked.Skit på er idioter.

  64
  2
  • Ja dom har flera gånger uttalat att dom ukrainare som kommit ska ut så
   fort som möjligt, men har någon hört Ygeman eller lilleman säga att
   dom som kommit utan pass eller helt utan handlingar ska skickas ut?
   Nej dom har man gett samordningsnummer i låt gå landet.
   Finns det något annat land i världen där man kan komma in utan Pass??
   Bara den ökningen av nya pass borde få någon myndighet att vakna!

   10
 11. Varför har vi så flata politiker och myndigheter och att de går importerade mäns ärende som har en vidrig kvinnosyn.

  64
 12. Varför finns det fortfarande personer som hävdar att den stora invandringen från muslimska länder inte påverkar det svenska samhället och dess regler?

  66
 13. Kan man inte bara en gång för alla KASTA UT dessa s.k ”flyktingar” från medeltida med Sverige ICKE integrerbara kulturer ?

  70
 14. Under flaggan och devisen ”vi är alla lika mycket värda,” välkomnas människor till vårt land av de styrande.
  Tyvärr gång efter annan får vi majoriteten, finna oss i att de styrande inte lever efter sin devis, de anser en del från en kultur med helt andra värderingar än våra skall ha företräde.
  De skall ha annan mat än oss, tid till att be fem gånger per dygn, sända skränande budskap på främmande språk från sin helgedom, deras kvinnor skall starkt begränsas både i klädsel och uppförande.

  Politiker såväl myndigheter bockar och bugar då de bit för bit ger bort vårt land, vår kultur ja vår rätt till det land vi älskar och nu måste konstatera mer liknar ett land i östra medelhavsområdet än det land som Vikingar och Karoliner bebyggt.

  Vi skall ej heller glömma de invandrare som kommit hit med kapital och förmåga att bygga företag, de var folk som var tillgångar direkt de kom och inte som i drömmen senare.

  45
 15. Jag har så svårt att fatta hur politiker och myndigheter accepterar stenåldersmetoder. Men värst är väl att kvinnorörelserna inte drar i bromssnöret. Allt det som -68 revolutionen innebar, har rullats tillbaka igen. Det är synd, verkligen synd om alla flickor, tjejer, kvinnor och tanter i konungariket Sverige. Hur f*n kunde det bli så här?

  66
  2
  • Peter K du gillar och beundrar en annan medeltidsman krigsförbrytare och folkmördare Vlademir Putin. Han har också tagit hjälp av sin islamistiske kollega Kadyrov i anfallet på Ukraina.

   12
   12
  • Peter, dagens kvinnorörelse består av allt annat än de tjejer/kvinnor som stod på barrikaderna 1968!

   10
   2
 16. Islam flyttar fram sina positioner hela tiden. Hur länge har det pågått med klädkoder på förläggningarna? Vi har ju en massiv armada som ser till att allt dåligt med invandring tystas ned, det ska mycket till för att något ska slinka igenom.
  Har muslimerna lyckats genomföra klädkoder på förläggningarna blir det enklare att förstå att de känner så litet motstånd till sin förtryckande kultur.
  De har ju många gånger slagit sönder förläggningar pga fel mat.

  80
  2

Kommentera