De kreativa entreprenörerna Fakhro

INSÄNDARE. Vill härmed gratulera bröderna Fakhro för ännu ett lyckat bedrägeri där man denna gång lyckts med att lura en äldre dam på ca 100 000 kr. Familjen Fakhro från Libanon och deras suspekta affärer har ju varit en följetång på bloggen och i massmedia i ett antal år och dom kan tydligen fortsätta i samma eleganta stil ganska obehindrat från allt vad inblandning från myndigheter heter.

Bilden har inget med Sandors insändare att göra, den kommer härifrån

Det enda vi kan vara säkra på är att detta inte är sista gången vi får läsa om denna fantastiska brödraskara och deras far.

En sak är säker, denna familj och många andra som ”flytt” från påstått våld och förföljelse har absolut valt det rätta landet om man vill leva enligt sitt hemlands traditioner som innehåller allehanda olagligheter utan att riskera några rättsliga följder.

Damen som man denna gången lurat har uppsökt polis i ett försök att få tillbaka sina pengar men fått det fantastiska svaret att detta inte är ett polisärende.

Att bli avlurad ca 100 000 kr är i Det Nya Sverige alltså inte ett polisärende! Rådet från polisens sida var att ta kontakt med en jurist!

Det enda som hon troligtvis uppnår med denna eventuella kontakt med en jurist är att hon kommer att förlora ännu mer pengar i form av arvodet till denne.

Ett polisärende i Det Nya Sverige är däremot sådana hemska brott där en svensk på något sätt framför kritik mot den rådande invandringspolitiken. Då har polisen resurser att hålla både ett och två förhör med den grovt kriminelle svensken som tagit sig friheten att våga öppna munnen.

Så ännu en gång vill jag gratulera familjen Fakhro och andra kreativa invandrare för ert val av land att ”fly” till. Här kan ni leva ut ert hemlands traditioner oavsett om dom är lagliga eller olagliga utan rättsliga påföljder.

Till polisen vill jag bara önska ännu mer framgång i jakten på grovt kriminella svenskar som domstolarna senare kan döma för hatbrott och hets mot folkgrupp.

Sandor Herold, Malmö

***

Pettersson har skrivit om släkten Fakhro från Libanon många gånger:

***

Viktigt meddelande, ta bort bloggen om Omar Fakhro

MORDHOT. -Pettersson fick i natt, 8 oktober 2018, klockan 03:21, ett mejl från ”Malmöbon” Omar Fakhro eller i varje fall någon som utger sig för att vara herr Fakhro. Det har dessutom kommit tre kommentarer från samma avsändare.  

Mejlet, ordagrant:

”Ett viktigt meddelande
Ta bort bloggen om Omar fakhro
Detta är ett varning och ett löfte men lite mer som en varningsklocka.
Om du Petterson inte tar bort det så får du skylla dig själv . Vi vet vart du bort och har din ip adress
Skott kommer . De har inga namn”

Kommentarerna:

03:27 ”Jag tycker synd om Petterson . Förr på någon ut samma info om en fakhro eller zein sen hade man skjutit mot bloggarens lägenhet när barnen befann sig i salongen”

03:26 ”Jag tycker synd om Petterson . Förr på någon ut samma info om en fakhro eller zein sen hade man skjutit mot bloggarens lägenhet när barnen befann sig i salongen. Hej oki”

03:15 ”Skott kommer De har inga namn Knulla era mammor och heder”

Om Omar Fakhro står detta på bloggen: 

BROTTSLIGHET. Den 22-åriga mannen, misstänk för den polisbilsexplosion som inträffade i Malmö den 29 december, har häktats på sannolika skäl för grov skadegörelse.

Explosionen skedde utanför polisens lokaler i centrala Malmö. Utredningsläget bedömer polisen som gott. Bilder från övervakningskameror har säkrats från platsen och en man klädd i samma kläder som 22-åringen har fångats på bild.

– Vi tycker att vi har bra bilder i vår besittning, säger Ewa-Gun Westford, pressinformatör vid polisen region Syd, till TT.

Den misstänkte 22-åringen greps bara några kvarter från brottsplatsen, kort efter explosionen.

Nationella bomskyddet har ännu inte återkommit med en rapport om vad som orsakade smällen, enligt Westford lutar det dock åt en så kallad banger.

Malmö Tingsrätt, Mål nr B 11791-17

-Pettersson noterar att den misstänkte mannen heter Omar Fakhro, född 1995 och tillhör en känd släkt som kom till Sverige för runt 30 år sedan. Jag misstänker också att i andra länder hade brottsrubriceringen varit än annan än grov skadegörelse. En hel del av personerna i samma släkt har en minst sagt frisinnad inställning till de svenska lagarna.

Uppdaterat: Omar Fakhro frikändes från sprängningen av polisbilen. LÄS HÄR. 

Om Fakhro står detta på bloggen…

Omar Fakhros officiella meritlista ser ut som nedan:

2017-10-30: fängelse 1 år, 5 månader: Grovt bedrägeri, Grovt bedrägeri medelst brukande av falsk urkund, Försökt till grovt bedrägeri, Missbruk av urkund
2015: Skyddstillsyn för försök till bedrägeri, missbrukande av urkund
2014: dagsböter, narkotikabrott, ringa
2013: dagsböter, övergrepp i rättssak, vapenbrott
2013: Kontaktförbud mot en kvinna
2013: Dagsböter, knivlagen
2010: Ungdomsvård, olaga hot, skadegörelse

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “De kreativa entreprenörerna Fakhro

 1. Mer om Klanen Fakhro som tydligen utan påföljd kan ägna sig åt brottslighet i Sverige. Man byter sina arabiska namn till svenska, startar olika firmor inom skilda verksamheter och använder kända företags logotyper som referens, utan att ha deras tillstånd.
  Senast nu i december på Flashback om klanen Fakhros s.k. städfirma som anlitades för att storstäda 82-årige Benny Skölds lägenhet, man dumpade skräpet på en cykelväg, och påstår sedan att Benny skänkt sin lägenhet, värd 3-miljoner till en man inom städfirman. Läs mer:
  https://www.flashback.org/t3378387

  Beskrivning av 39 klan-nätverk inom Sverige, namn, antal, m.m.
  Klan nr. 10, Fakhro: 15 kriminella aktörer, en 68-årig man och hans 14 manliga släktingar:
  https://blog.zaramis.se/2021/06/07/de-sa-kallade-klannatverken/

 2. Avsaknad av ett rättssystem gör att detta kan fortgå år efter år.

  STORT TACK TILL ALLAH NI ”GODHJÄRTADE” SOM MÖJLIGGJORT DETTA!!

  16
 3. Rättssystemet är i fritt fall i Sverige. Ärenden som borde vara enkla att utreda läggs ner.
  I Hässleholm dog en kvinna i ms för ett tag sedan. Ett år tidigare hade hon sålt sitt hus och fått nästan en miljon kronor på kontot. När hon dog fanns det 28 kr kvar.
  Någon eller några av hennes personliga assistenter hade rensat kontot genom handel i butiker och kontant uttag.
  Trots det gynnsamma läget att lyckas med utredningen så la man ner utredningen.
  Tilläggas kan att enligt uppgift så är den personliga assistenten som stått för huvudparten av stölden en svensk kvinna.

  41

Kommentera