Polisbil sprängd i Malmö

BROTTSLIGHET. En polisbil har sprängts utanför ett polishus i Malmö. Ingen person har skadats men en stor insats pågår på platsen och nationella bombskyddet har kallats in. Polisen söker efter en person som setts springa från platsen.

Polisen

UPPDATERAD: Två män i 20- och 25-årsåldern har gripits misstänkta för inblandning i sprängningen av en polisbil utanför ett polishus i Malmö, skriver polisen på sin hemsida. Männen greps i anslutning till brottsplatsen.

Polisen fortsätter nu utredningsarbetet med bland annat husrannsakningar, genomgång av övervakningsfilm samt förhör med vittnen.

UPPDATERAD: Åklagaren har anhållit en 22-årig man. Den andre gripne är släppt.

42 thoughts on “Polisbil sprängd i Malmö

 1. En polisbil sprängd i Malmö. Det är uppenbart att de kriminella börjat öppet krig mot polisen i stället för tvärt om
  Vilket skitland vi lever i !
  Och våra till ytterlighet naiva politiker. Hur har dessa fjantar kunnat bli lotsade fram till de positioner de har?
  De tror väl fortfarande, att deras inbjudan till hela världen att komma hit och leva på bidrag gör, att bara sådana som vill arbeta kommer hit!

 2. Att det har blivit den här utvecklingen med en kriminalitet som är helt främmande för Sverige är ingenting att förvånas över.
  Svenska regeringen har utsett vissa muslimländer till asylländer att om personer från de länderna kommer till Sveriges gräns kan de komma in i landet och söka asyl och permanent uppehållstillstånd.
  De måste betala människosmugglare som tar dem från sitt hemland till den svenska gränsen ca 100.000 kr.
  De här personerna behöver inget pass eller andra ID handlingar för att komma in i Sverige, naturligtvis kommer det in bland dem grovt kriminella och annat löst folk.
  Sverige är för dem en mycket lukrativ marknad med låga eller inga straff, sedan är de organiserade i klaner som gör det i princip omöjligt för polisen att komma åt de ledande figurerna.
  När de här asylsökande har kommit in i landet blir det omöjligt att bli av med dem, även de skulle åka fast för grova brott, därför de har inga pass som gör att Sverige blir ansvariga för dem, eftersom de har fått komma in i landet utan pass.
  Svenska regeringens politiker är helt inkompetenta och har inte kunnat inse konsekvenserna med den okontrollerade asylinvandringen.
  Rikspolischefen har ingen polisiär bakgrund utan är en politiker.

  • Det som kan inses är att Eliasson och Löfven har inga åtgärder att stoppa gängkriminaliteten, som är klaner med en mycket stark sammanhållning och en ledare.
   Eftersom det är vanligt med kusinäktenskap i de här grupperna finns det också negativa sidor hur sådana personer kan agera.
   Eftersom den svenska politiska lösningen mot den här gängkriminaliteten skulle vara dialog med korvgrillning och armband, kan man inse de är helt borta, vad det är frågan om.
   Den enda första effektiva åtgärden politikerna kan göra i Sverige är att helt stoppa den okontrollerade asylinvandringen, som också är illegal.
   När man ser till länder som drabbats av sådan här organiserat gängkriminalitet med klaner och vilka åtgärder de måst vidtaga kommer inte svenska politiker och polis ha någon lösning.
   I diktaturländer som det finns många av, de likviderar helt enkelt ledaren för gänget, men sådant sker i tysthet.
   Därför är det logiskt att kriminaliteten från andra länder kommer till Sverige, från länder som det är okontrollerad asylinvandring från.
   President Rodrigo Duterte han anser sig ha lösningen på den här gängkriminaliteten, men det är drastiska metoder som tillämpas.
   Den här gängkriminaliteten är oftast kopplat till droghandeln och kontroll av territorier, samt utökning av territorier.
   Den enda metoden att komma tillrätta med den här kriminaliteten är med hårda metoder, finns inget annat som löser problemen.

 3. Och så tar vi varandras händer och bekräftar alla brända bilars lika värde.
  Vi förstår också att bilar alltid självantänder på grund av att det finns män.

  • Bilbränderna har med försäkringsbedrägerier att göra finns inget annat, men som drabbar svenska folket i slutändan med kraftigt höjda försäkringspremier.
   De här bilbränderna kom med asylinvandringen, innan den förekom bilbränder mycket sällan, att någon tände på bilar.

 4. Riksdagens svenska modell verkar vara importerad medeltidskultur. När drunknar Sverige i sin egen kommunistiska värdegrund?

  • Om du kör bil så behöver du inte komma in till staden, du kör på ringlederna , med tåg så föredrar jag att byta på Tringeln även om den också är vidrig men inte lika förfärlig som Hyllie som är en mardröm.

 5. Först får den svenska mannen #metoo rörelsen på sig och blir anklagade för våldtäkt och sen blir den svenska kvinnan utsatt för våldtäkter av blattarna och då skriker dom på hjälp ..då har den svenska mannen redan dragit. Så om det är några som har förstört sverige så är det den svenska kvinnan .

 6. Först får den svenska mannen #metoo rörelsen på sig och blir anklagade för våldtäkt och sen blir den svenska kvinnan utsatt för våldtäkter av blattarna och då skriker dom på hjälp ..då har den svenska mannen redan dragit. Så om det är några som har förstört sverige så är det den svenska kvinnan

 7. Sverige All Inclusive!
  Visar det sig att det är muslimer så är de frisläppta inom kort! Med kondoleanser från Eliasson med skadestånd! De var “missförstådda””!

 8. Jag tippar på att gärningsmannen/gärningsmännen är muhammedaner, som utfört detta dåd i Malmö, eller rättare sagt i Muhammedistan.

 9. Va säger man. Jag väntar på att bli inkallad i försvarets tjänst för att skydda befolkningen. Jag älskar kvinnor,barn och män som som vill ha ett tryggt Sverige. När vaknar Svenskarna och när inser polisen att de PK håller på att bli deras död.

 10. På tal om importerad kriminalitet försöker nu t.o.m skånska småbyar söka konkurrera med Bronx i NY !
  Nu dog det tydligen ingen i Åstorp,när Björnekullas gamla industribyggnad i kväll råkade självantända !!
  Nyheterna om de båda händelserna följer i lokalblaskan,under varandra….
  🙂 🙂 😉

 11. Återstår att se om 87:an lärt sig några läxor till valet 2018. För som det är nu funkar inte i längden. just saying.

  • Jag tror att 87-klubben inte har förstånd nog att inse att dom har dödat Sverige med hjälp av massmördare från Mena länderna.

 12. Malmö Sveriges muslimska huvudstad.
  Jag vill spy………
  Det går inte dagar mellan angreppen det handlar om timmar.
  Gruppvåldtäkter… skjutningar…… sprängningar….. mord…….
  Sverige är i fritt fall………
  Och idioterna tiger om sitt misslyckande…
  Vem kan stoppa ? Tror ingen kommer klara upp detta helvete.
  Jag är rädd för alla svenskars framtid… framförallt kvinnor,gamla och barn.

 13. Malmö är en förlorad stad och hela staden kommer att vara no/go zon inom något år. Det återstår nog bara för svenskar att flytta ut och låta ”svenskarna” ta död på sig själva.

 14. Stackars barn som inte får tillräckligt med resurser från feministerna?
  Kanske de protesterar mot att behöva tillfredsställa goda Bakitihäxor som ligger med de få som faktiskt är under 18 år. Det kostar på att tillfredsställa en käring som ingen svensk man vill ha.
  #metoo
  Från afghanska flykting barn

 15. Polisen i Uppsala kanske skulle förflyttas till Malmö. Där var det inga kafferep eller korvgrillning.

 16. Var halal-korven för dålig?
  Fungerade inte dialogerna (tolken kanske översatte fel eller var kristen)?
  Hade socialtjänsten stängt?
  Var det kvinnliga poliser?
  Dan Eliassons “armband” på fel språk?
  Var “fri-kort” för svårt att förstå?
  Eller Sverige All Inclusive för lite?

   • Ja tusan! Fritidsgården, det glömde jag! Tack! 🙂
    Fy tusan, vilket skit vi massimporterar!
    Gott Nytt År Ture

Kommentera