Bröderna Fakhro blåser skattebetalarna igen

BROTTSLIGHET. I många år har sex bröder Ali, Malek, Mustafa, Nabil, Abed och Ibrahim Fakhro varit kriminella och blåst det svenska samhället, deras föräldrar borde ha stannat i Libanon. Trots att de är ökända så lyckas dom lura politiker och tjänstemän i södra Sverige på miljoner.

Nu rapporterar SVT Skåne att bröderna, utan att nämna några namn, lurat fyra skånska kommuner på tolv miljoner, att deras reklamkampanjer har synts i lokaltidningar i hela Skåne. De lovar att förvandla din trädgård till en oas. Men för flera kunder har det slutat i en mardröm. Trots att trädgårdsarbetet inte blivit utfört så fortsätter fakturorna att trilla in. I några fall på summor långt över 100.000 kronor. Missnöjda kunder möts av hot om inkasso och stämning om de inte betalar.

Lomma Trädgård och Bosab lurar kommuner privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

I Lomma Trädgård sitter Jörgen Johansson, (25) och Abir Fakhro, (27) i styrelsen. Jörgen Johansson är en av Fakhro-brödernas nya namn som han bytt till och det är samma namn som gamle ägaren av Lomma Trädgård har.

 • Svedalahem: Mellan januari 2020 och maj 2021 har Svedalahem betalat över 6 miljoner kronor till Bosab.
 • Helsingborg kommun: Mellan juli 2020 och maj 2021 har Helsingborg kommun betalat knappt 2,8 miljoner kronor till Lomma Trädgård.
 • MKB: Mellan 2019 och 2020 hann MKB betala ut över 2,6 miljoner kronor till Mitt trädgård innan de sade upp avtalet.
 • Trelleborgs kommun: Kommunen har mellan april 2020 och maj 2021 betalat 1,3 miljoner kronor till Lomma trädgård.

Ingenstans har man lagt märke till att papperna bolagen skickat in var förfalskade, trots att kommunerna uppger att de noggrant kontrollerat dem.

-Pettersson säger att anledningen till att Fakhros kan hålla påär för låga straff. Det enda rätta är indraget medborgarskap och utvisning till Libanon.

Läs gärna om bröderna Fahkro på bloggen, men bli inte förbannade på flata myndigheter, naiv invandringspolitik och godtrogna journalister som höjer dem till skyarna…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Bröderna Fakhro blåser skattebetalarna igen

 1. Vad vet du mer om Svedalahems upphandling, vi läser 6 miljoner kronor …

  Har du ett eller flera namn som har skrivit på aktuellt ”kontrakt” med Bosab

 2. Dessa män har befunnit sig i Sverige så nu borde de ge vinst, eller hur Steffe?

  Förstår du inte, det är omöjligt att lära gamla hundar att sitta.
  Det blir aldrig någon vinst på alla dessa som allt för lättvindigt släppts in, och har de straffats en gång så blir det inte den sista.

  Steffe! Lätta på prestigen och låt några andra försöka.
  Du vill väl att du skall bli ihågkommen som em ärlig och rakryggad politiker, eller hur?
  Det blir du om du erkänner att du felat.

 3. Givetvis ingår i dessa maffiabedragares rutiner att muta sig till en styrelsemedlems insiderhjälp hos de företag etc de tänker bedra.

  Ut med hela klanen snarast.! Men detta stoppar förståss “övermafiosos” omedelbart alltså sossarna.

 4. För några år sedan åtalades 6 personer på en flyttfirma för bedrägerier och utpressning, varav 5 med efternamnet Fakhro. Brotten ska i huvudsak ha begåtts under 2017 men åtalet omfattade även brott under de två föregående åren. De misstänkta personerna var hemmahörande i Borås med omnejd. Flyttfirman agerade under flera olika namn, så som Gbgflytt, Göteborgs flyttbyrå, Flytthansa, Flyttkarlarna, Flyttnord, Kronans flytt. Shurgard flytt, etc. På deras .hemsida kunde man läsa att det fanns tillstånd för yrkestrafik och att det fanns försäkringar, samt utlovades 100 procent nöjda kunder. Men det fanns varken tillstånd för yrkestrafik eller några försäkringar. Efter att de lastat uppdragsgivarens bohag kunde de plötsligt kräva kontant betalning, dessutom till ett nästan dubbelt så högt pris som var avtalat. I strategin ingick att uppträda hotfullt och sedan ta med kunden till bankomat för att ta ut de pengar man begärde. Eller så har man har hållit inne på flyttgodset för att tvinga kunden att betala. Tilläggas kan att en av de i Fakhro-gänget som åtalades, är åtalad i flera brottmål, och har startat en ny flyttfirma i Borås, – enligt hemsidan är det: “Flyttfirman du kan lita på, med lång erfarenhet aktiv inom Göteborgs-, Hallands- och Skånetrakten”.

  “Sex personer på flyttfirma åtalas för bedrägerier och utpressning”:
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/sex-personer-pa-flyttfirma-atalas-for-bedragerier-och-utpressning

 5. Visst är det fantastiskt att vi får så nya påhittiga entreprenörer i vårt så annars så tråkiga land!
  Hur i h-e har vi klarat oss tidigare, tack Streffe och Anjii för att vi går åt rätt håll, allt annat är så narshist-rasistiskt svenskhet!

 6. Vi har ju också världens naivaste politiker, och tjänstemän
  utan ansvar , så det kan ju inte gå annat än åt h—-te.
  Dessa invandrade fähundar vet precis hur man kan lura
  det Svenska systemet, högst tre brott sen skulle hela familjen
  ut från landet med förbud att återvända någonsin, även dom
  som har medborgarskap men fortsätter att begå brott.UUUT!

 7. TACK MP+S! Ni har räddat Sverige med allah era kulturberikare.

  Eller så har de räddat er kvar vid makten pga deras röster. Kliar du min rygg så kliar jag din.

 8. Söker man på Fakhro och malmö i Lexbase så får man upp 40 personer som finns med i domstolsmål, söker man i hela landet så dyker det upp över 100 personer med samma efternamn och det skulle inte förvåna mig om alla tillhör samma klan.

  • I Sverige finns det 423 personer registrerade med efternamnet Fahkro. Efternamnet är mest förekommande i Bahrein och i Libanon. Bland alla världens länder följer sedan Sverige med dubbelt så många med namnet Fakhro som i Quatar, dubbelt så många som i Saudiarabien och med fem och en halv ggr så många som i Kuwait, samt tjugosex ggr fler än vad Afghanistan, Algeriet, Jordanien, Oman, Marocko, Syrien och Turkiet, har tillsammans.

   källa:släktforskningsportalen Forebears
   https://forebears.io/surnames/fakhro

 9. Min hustru och jag såg nyss på Rapport. Vi sa båda. Sex bröder. Då är det inte Karlsson. Men vi fick givetvis inte veta vilka och då vet alla att det är inte Karlsson. En hemlighet som döljs i redaktionen. Precis som inom spionstaber. Det här har ni som avlönar oss inte med att göra.

  1
  1

Kommentera