Sparrisgate på Sularpsfarmen

INVANDRING. I över två år har Petterssons rapporterat om Sularpsfarmen som drivs av familjen Fakhro som enbart ville ge tillbaka till Sverige, landet som gett dem så mycket. Vi vill visa att bara för att man är invandrare och muslim är man inte en dålig människa, sa Nabil Fakhro. 

Nabil har naturligtvis rätt, men när det gäller familjen Fakhro så verkar de ha en fruktansvärd otur. Skatter blir inte betalda, tillstånd saknas, varorna som säljs är felmärkta osv. Ändå rapporterade PK om dem som hjältar.

Nåväl, nu är det dags igen. I går onsdag, skrev Sularpsfarmen på sin Facebooksida att de sålde närodlad Lundasparris billigt, ett problem bara. Lundasparris säger att det enda som kommer från dem är trälådan sparrisen står i. Normalt kostar Lundasparris mer än tre gånger så mycket som Sularpsfarmen tar för sin sparris.

Så här svarar Lundasparris: “Då Sularpsfarmen tyvärr aldrig hävde blockeringen är vi tvingade att svara här i stället:
– 1. Det viktiga är att om de levererar en sparris i våra lådor som inte har våra etiketter på sig och fortfarande påstår att det är vår sparris kan det skada vårt märke oerhört.
-2. Har de vår sparris med våra etiketter behöver vi veta vem som levererar till dem då de till 100 % inte är en av våra leverantörer och vi behöver därför veta hur denna leverantör fått tag på vår sparris.

Här nedanför kommer vår version på det hela:
– Anledningen till vårt inlägg är att när vi åkte ut för att besöka Sularpsfarmen stod det sparris utan vår etikett i vår trälåda. När vi frågade om sparrisen i vår trälåda fick vi berättat att det var Lundasparris. Vi klargjorde såklart att så inte var fallet men fick fortfarande berättat för oss att det var vår sparris.
– Senare på eftermiddagen såg jag (Frida) att inlägget på facebook låg kvar, därför ringde jag Nabil för att be dem ta bort annonsen då de inte hade vår sparris.
– Under samtalet med Nabil vägrar han uppge leverantör och påstår fortfarande att det är Lundasparris han säljer men att den måste tagit slut när vi var där. Han berättar också att det kommer en ny leverans i morgon och att jag kan komma dit och se själv.
– Idag (torsdag 7/6) åkte vi ut för att kolla upp saken och det fanns fortfarande inte någon lundasparris. Däremot fick vi berättat för oss av en anställd att de sålde pallar av Lundasparris vidare till andra affärer. Detta tyckte vi var konstigt då vi själva inte producerar den mängden sparris.
– Vi bad ännu en gång om att få reda på vem som levererat till dem. Då vi säljer den mesta av vår sparris själva och inte några stora mängder till de få grossister vi har vet vi att ingen levererar till dem. De ville fortfarande inte ge svar på den frågan.
– Jag (Frida) ringer Nabil igen för att få klarhet i det hela. Nabil som sagt åt oss att komma ut ber mig att ännu en gång ta mig till deras butik så att vi kan fika och ha ett möte. Jag svarar att det enda jag vill veta är vilken leverantör ni har, Nabil svarade fortfarande inte utan fortsätter prata om sin goda fika.”

-Pettersson säger att det kanske inte är så viktigt för en del varifrån sparrisen kommer medan det är viktigt för andra. För mig är det viktigt att folk jag gör affärer med ska vara ärliga, inte ljuga om varornas ursprung och i övrigt göra så gott man kan på ett ärligt sätt.

Läser gärna om Sularpfarmen på bloggen och gör som Nabil Fakhro säger, bilda er en egen uppfattningen…

13 thoughts on “Sparrisgate på Sularpsfarmen

 1. inshallah kommer blatte företräda svenska värderingar om några ljusår när vi bor på mars. Även om “pensionsräddaren” (asylbedragaren) skulle eldat upp bilar, gruppvåldtagit och knivhuggit skulle Sverige ändå hylla blatte, och inte utvisa sossars bundsförvant i socialism och vänster bedrägeri dubbelmoral lögn råffa åt sig, tiggeri politik. Mona S:s kollega. Märkligt att svenne debatterar, bara åsynen av alla bakterierna i landet får en normal människa att må dåligt. Inte konstigt att var konflikter där, där blatte smutsade ner innan ljög sig in här.

 2. Nästan alla jordgubbsförsäljare utmed vägen man ser i Skåne är skäggiga män eller zigenare. Texten “Svenska jord gubbar” för 35 kronor lurar säker några… närheten till Polen och falska svenska kartonger….

  • Köper aldrig en jordgubbe längs med vägen, plockar mina egna på självplock. Säkrast så!

 3. Lögner från början till slut. Men det är vi vana med sedan årtionden från sjuklövern’s och mainstreammedia’ sida. Samma skrot och korn.

 4. Snart på Sularpsfarmen: McDonalds/IKEA outlet?

  Finns ju många märken för dem att knyta till sin farm om det är så lätt att lajva återförsäljare?

 5. Så här går det till i det mena land familjen kommer ifrån. Koranen tutar i barnen ljugandets konst och det håller i sig. Att ljuga så mycket man orkar och speciellt mot kristna eller för att uppnå egna fördelar

  • Det finns inga bättre lyssnare på lögnare än die dummen schweden, de går på allt vad musse säger och lite till. De de mest perfekta nyttiga idioter, som finns inga tvivel, inget kritisk granskande de köper allt tvärt av. De silar mygg och sväljer kameler.

   • Du gnäller alltid på oss svenskar. Vad fanken gör du då i det här landet? Var kommer du själv ifrån? Om galoscherna inte passar så flytta tillbaks till det land du kom ifrån din gnällspik.

Kommentera