Jimmie Åkesson besökte den kriminella invandringsindustrin

INVANDRING. Sverigedemokraternas partiledare besökte Sularpsfarmen igår, torsdag. Nabil Fakhro tog i hand och kramade om Jimmie Åkesson (SD) innan han visade runt och berättade om sin bakgrund.

Jag vill berätta om vår uppväxt på Rosengård, om hur välkomna vi känt oss och vilken kärlek vi känner av det svenska folket, sa Nabil Fakhro.

Nabil Fakhro berättade också att politiken blir nästa område även för honom. – Jag har som mål att bli Sveriges förste statsminister uppvuxen i Rosengård. Jag har ingen utbildning men har lovat min mamma att hon ska se mig däruppe och känna stolthet. Kan Zlatan erövra världen med sin fotboll så kan jag erövra Sverige, sa Nabil Fakhro.

– Jag tror det är viktigt att berätta för invandrare att om man vill komma in så måste man också komma ut i samhället, sa Nabil Fakhro.

-Pettersson undrar över meningen med besöket. Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson känner till detaljerna nedan och vad är meningen med att träffa sådana personer och låtsas att allt är frid och fröjd. Börjar Jimmie bli för PK så han inte törs ta upp nackdelar och kriminalitet bland invandrare?

TIDIGARE 2016-01-28. Kriminella i invandringsindustrin

Invandringsindustrin har samma lockelse på kriminella som en sockerbit för flugor. Kombinationen mycket pengar, stora bidrag och dålig kontroll går inte att motstå för oärliga människor. 

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap varnar för att kriminella ger sig in i asylbranschen. Läs HÄR.

Ett exempel vi tidigare skrivit en hel del om är Sularpsfarmen där en nybyggarfamilj bedriver verksamhet som de påstår berikar Sverige. Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas ledare, är inbjuden till familjen Fakhros som ska visa hur mycket nytta de gör för samhället.

“Förvaltningsrätten beslutar att de handlingar som omfattas av revisionen av Nabil Fakhros enskilda näringsverksamhet Sularpsgården får eftersökas och omhändertas i dess verksamhetslokal på adressen Sularpsängen 113, 247 91 Södra Sandby.

Under förutsättning att handlingarna som omfattas av revisionen inte återfinns i verksamhetslokalen får handlingarna eftersökas och omhändertas i Nabil Fakhros bostad på folkbokföringsadressen Sularpsängen 113, 247 91 Södra Sandby. Förvaltningsrättens dom gäller omedelbart.

Åtgärderna får företas utan att Nabil Fakhro underrättas i förväg. Förvaltningsrättens dom ska delges Nabil Fakhro först i samband med verkställigheten.” Malmö FR 9818-15 Dom 2015-09-28

Sammanfattning:

Skatteverket har per 2015-09-18 i sin utredning redan konstaterat att Nabil Fakhro brister på följande punkter:

 • Inkomstdeklaration för 2014 har trots föreläggande (2015-07-02) inte lämnats.
 • Momsredovisningen för 2013 & 2014 visar en redovisad omsättning på 0 kr, trots att
 • Skatteverket kan konstatera en omfattande verksamhet med försäljning och uthyrning på Sularpsfarmen under hela perioden. Enligt uppgift från Maria Berséus ska t ex Socialförvaltningen i Lund under denna period hyrt bostäder på Sularpsfarmen.
 • Arbetsgivarredovisningen för perioden januari 2014 till juli 2015 har redovisats med 0 kr i utbetald lön i samtliga perioder (19 st perioder). Rättelser har lämnats in till Skatteverket i juli månad 2015, först efter ca 1 – 1½ år i efterskott samt efter det att avtalet med Lunds Kommun undertecknats och börjat löpa. De belopp (totalt 244 090 kr) som i efterhand har redovisats vad avser innehållen skatt och arbetsgivaravgifter har ej betalts in till Skatteverket
  per 2015-09-14.
 • Kontrolluppgifter för löner har med 7 månaders försening rapporterats in till Skatteverket, samt med en differens mellan kontrolluppgiften och inrapporterad skatt på 13 130 kr för lite inbetalt innehållen skatt.
 • Skatteverket kan även konstatera att det framställs i tidningar, radio och i sociala medier att verksamheten på Sularpsfarmen bedrivs som ett ”familjeföretag” av Nabil Fakhro, hans bröder och mamma. Både Nabil Fakhro samt ett par av hans bröder har redan sedan tidigare medverkat i
  företag som förlorat sin F-skatt pga bristande redovisning/betalning, så sent som 2011-10-11.
 • Skatteverket bedömer Nabil Fakhros agerande som ett grovt åsidosättande av redovisningsskyldigheterna för moms, arbetsgivaravgifter och innehållen preliminärskatt samt att Nabil Fakhro
  inte heller haft för avsikt att på ett korrekt sätt redovisa och betala skatter och avgifter.
 • Förvaltningsrätten i Malmö beslutar, efter en skälig bedömning av Skatteverkets utredning enligt ovan, i en dom (mål nr 9818-15) den 2015-09-28 att dels bifalla Skatteverkets yrkande om att få eftersöka och omhänderta Sularpsfarmens bokföringsmaterial. Efter att förvaltningsrätten även gjort en individuell bedömning av den påtagliga risken för sabotage, beslutas att delgivning av domstolsbeslutet till Nabil Fakhro skall ske först vid själva verkställandet.
 • Särskilda bestämmelser till hyresavtalet (nr 1466-A-01-01) mellan Nabil Fakhro (Sularpsfarmen) och Lundafastigheter (Lunds Kommun). Avtalet är, efter kontroll med Lundafastigheter per 2016-01-27,
  det avtal som fortfarande gäller.

Andra frågor:

 • Enligt uppgifter från Skatteverket, per 2016-01-27, är Nabil Fakhro samt ytterligare en 40-årig man folkbokförda på fastigheten Sularpsängen 1:5. Fastigheten vars båda bostäder i sin helhet idag är uthyrda till Lunds Kommun!
 • Bor Nabil Fakhro på HVB hemmet Opalen?? Det finns ingen annan bostad på fastigheten!
 • Har Lunds Kommun erlagt hyra för hela fastigheten, trots att det ena bostadshuset per dags datum fortfarande inte kan användas pga att Nabil Fakhro inte sökt bygglov för sin ombyggnad?

-Pettersson ser att Nabil Fakhro har ett guldkantat avtal med Lunds Kommun om att hyra ut de två bostadshus som finns på fastigheten där Sularpsfarmen drivs, till ett HVB hem för “ensamkommande”.

Nabil Fakhro utger sig på sin Facebook att han är rakt igenom godhjärtad och bara vill ge tillbaka till Sverige.

Just snyggt sätt att ge tillbaka till Sverige genom att helt strunta i att redovisa och betala skatt!

Fakhros har en lång historia av att konsekvent och medvetet vilja undvika alla typer av insyn från olika myndigheter alltifrån bygglov, miljö- och hälsa, djurskydd och nu skatteverket.

Det finns många som Fakhros i asylindustrin, men som statsministern säger “de flyr för sina liv“.  Hoppas Jimmie Åkesson vet vad han gör när han hälsar på hos denna “välfärdsfamilj”.

Sularpsfarmen

17 thoughts on “Jimmie Åkesson besökte den kriminella invandringsindustrin

 1. Vilka skrämmande kommentarer man kan läsa här i relation till en helt fantastisk sammankomst mellan olika synsätt och bakgrunder. Som politiker ska man väl möta alla medborgare?

 2. SD för att få respekt så måste man sortera och göra det bra det man ger sig in i,
  annars ingen respekt !
  Det här besöket hos en kriminell outbildad lycksökare är ett bottennapp.
  Blir det fler av dessa händelser så……….adjö från en SD-röstare.

 3. Nu ställer Jimmie Åkesson in sig mer och mer hos den politiska korrektheten när han nu tydligen anser att kulturutbyte kan vara berikande. En fråga jag vill ställa till honom är: Anser han att det är kulturberikande med till exempel sexuella ofredanden på badhus, våldtäkter, svenskfientligt våld och islamism?

  Sularpsfarmen vill ta emot ensamkommande ungdomar (som av politiker och massmedia felaktigt kallas “flyktingbarn”). Anser Jimmie Åkesson att det är bra och kulturberikande?

  Jag gråter inte om sd tappar röster i nästa riksdagsval med tanke på hur partiet anstränger sig för att bli accepterade av de politiskt korrekta. Ett exempel är hur sd lägger ner energi på att vilja samarbeta med moderaterna – ett av landsförrädarpartierna i Sveriges Riksdag som har förstört Sverige genom den förda massinvandringspolitiken.

 4. Läste precis på Fria Tider om besöket: Åkessons hyllning till asylentreprenörerna: “Kulturutbyte kan berika”

  Han, Åkesson, verkar helt körd i roten. Ett exempel:

  Dessutom framhåller Åkesson, som besökte farmen i torsdags, att den kan fungera som ett bra exempel på hur man – med hjälp av offentliga medel – kan integrera svenskar med invandrare.

  Hur f*n då? En kriminell turk som lever på skattepengar, “integrerar” svenskar med invandrare? Är turken plötsligt svensk nu?

  Gillar dessutom inte ordningsföljden. Vi ska inte integreras alls med packet. De skulle möjligen integreras med oss, men det ska de inte. De ska segregeras, i avvaktan på utvisning eller självmord.

  Ett litet fåtal, kan få stanna, sådana som är utan arab- eller negergener, för att nämna några i landet icke-önskvärda. I princip endast vita…

 5. Varför skulle Jimmy inte ha något val att avstå från detta besök? Men det kanske känns rätt ändå, då SD själva inte utreder oegentligheter som förekommer i partiet ,trots upprepade anmälningar. Det är ju svårt att kasta sten i ett glashus. Nej, besöket på Sularpsfarmen skulle ske först efter att de gjort rätt för sig.

 6. Det var väl Expo som sa till honom att gå dit? Så skyll inte på Åkesson, hade han fått välja själv skulle han aldrig ha gjort det!

 7. Japp, SD är snart helt PK. Åttaklövern…

  Jag har som mål att bli Sveriges förste statsminister uppvuxen i Rosengård.

  Kan Zlatan erövra världen med sin fotboll så kan jag erövra Sverige, sa Nabil Fakhro.

  Båda dessa yttranden, betraktar jag som olaga hot!

 8. @Pettersson, Ja varför besökte Jimmie Sularpsfarmen?? Är det för att legitimera verksamheten? Eller för att rekrytera Nabil till SD, precis som 7-klövern rekryterat invandrare, muslimer till valbara politiker. Bättre förekomma än förekom mas! Nej och åter nej. SD ska och måste vara rasistfritt. 😉

Kommentera