Två år innan 11 september 2001 öppnade S för islamskt inflytande i Sverige

ISLAM. En liten påminnelse om att det kan vara bra att veta för den intresserade att en röst på socialdemokraterna är en röst på ökat islamsk inflytande i Sverige. Rapport 4/99 från Broderskapsrörelsen, Sveriges Kristna Socialdemokrater som senare ändrade namn till Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, visar att S öppnat dörren för ett större islamistiskt inflytande i Sverige.

Rapporten innehåller strategier, mål och opinionsarbete. En del av opinionsarbetet är att ”avdemonisera” Islam. Rapporten antogs som grundläggande styrdokument av Broderskapsrörelsens förbundsstyrelse i Örebro 1999.

Broderskapsrörelsen Rapport 4.99

Broderskapsrörelsen kristna socialdemokrater bytte för några år sedan namn till Socialdemokrater för tro och solidaritet. Namnbytet öppnade upp för fler trosinriktningar.

– När Broderskapsrörelsen grundades förekom inte muslimer i den svenska religionsstatistiken, men successivt har vårt land blivit mer likt världen i stort. Det finns 200 000 muslimer i Sverige, fastslog förbundsordförande Peter Weiderud, då. Märkligt nog har det inte varit aktuellt med namnbyte tidigare trots att judarna funnits längre i Sverige än socialdemokraterna.

Nåväl, det har säkert inget med att muslimer till 70 % röstar på S och att elaka tungor påstår att mussarna har svårt att skilja på socialdemokrat och socialbidrag.

Ännu mycket värre var att det i den kristna jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsen stod det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men i det muslimska manifestet är ”sexuell läggning” borttaget.

Vi måste ge muslimerna tid säger Socialdemokrater för tro och solidaritet. Likadant låter det från många håll om runt om i världen, vi måste ge islamisterna tid i Syrien, Ģaza, Irak, Jemen osv. 1400 år är tydligen inte tillräckligt.

-Pettersson säger att det finns mycket att säga om detta och de inblandade personerna…

SMR = Sveriges Muslimska Råd

– Pettersson är ateist, men är medlem i Svenska kyrkan och vill påminna om kyrkovalet. Jag ber er att tänka efter, det är lätt att slänga in handduken och låta andra sköta ruljansen, men kyrkan är en del av vår historia vare sig vi vill det eller inte.

Var med och påverka, rösta i Kyrkovalet. Svenska Kyrkan är våra förfäders kyrka och tillhör vår tradition. Rösta och gör Sverige lite mera svenskt. Låt inte socialdemokratiska extremister styra den Svenska kyrkan…

Filmen från Kyrkovalet 2017

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Två år innan 11 september 2001 öppnade S för islamskt inflytande i Sverige

  1. För att ge lite perspektiv på hur ”muslimska brödraskapet” betraktas inom t ex Saudiarabien så jag meddela att de anses som terroristgrupperingar, detta alltså i ett muslimskt land!!!
    I Sverige så försöker man från regeringshåll att man stärka deras position i samhället istället!!!

  2. Den öppningen av S mot Mussar blev ju verkligen lyckad när man ser dagens s.k trygga mångkulturella kriminella träsk som Sverige befinner sig i !!!!
    Grattis S och alla övriga landsförrädare.
    Ps:
    Världen och Sverige sörjer nu en amerikansk basketstjärna som omkommit i en helkoptetolycka.
    Vet tyvärr personligen inte vem denna idrottsstjärna är eller har gjort !

  3. – och de flesta av passagerarna har inte ens förstått att Titanic
    har ”tagit in vatten” i alla dessa år.

    – och de flesta av passagerarna har njutit av gratisdrinkarna
    i baren medan Titanic sjunkit allt djupare!

    – och de flesta av passagerarna har litat på när ”Kaptenen”
    ropat ut i högtalarna: ”Ni kan vara helt trygga. Det finns inga
    fel på skeppet!”

    – och de flesta av passagerarna har varit ovetande om att
    Titanics livbåtar inte fungerade – eller att de var för få!

    – och nu börjar gratisdrinkarna ta slut ……………..

    – och det inströmmande ”vattnet” börjar vara förgiftat ………….

KommenteraAvbryt svar