Kriminella äger skolan och rektorn är rädd

INVANDRING. En rädd rektor, tonåringar som ”äger skolan” och en kriminalitet som flyttar fram positionerna allt mer. Det är vänligt av Miljöpartiet att vilja skydda journalister mer, men när ska regering och riksdag se de offentliganställdas hotfulla arbetsmiljöer? frågar sig Nuri Kino i en gästkrönika i Dagens Samhälle.

”Jag kontaktade rektorn som säger sig vara jätterädd för eleverna. Varför flyttar inte skolan på eleverna, frågade jag. Svaret: ”Det handlar om pengar, skolorna får betalt per elev, de vill ju inte ha dåligt rykte och därför förlora pengar.”

I morgon hålls blocköverskridande samtal om extremism och nazism. Miljöpartiet har redan aviserat en önskan om att införa en särskild straffskärpningsgrund ska införas för hot, våld och trakasserier mot journalister.

Absolut. Journalister är en utsatt yrkesgrupp och vi tackar för omtanken. Men känslan är att de många andra offentliga yrkeskategorier vars arbetsvardag ständigt är kantad av våld och hot går under riksdagens radar. Det är ohållbart.

Det är sådana här dagar jag önskar att jag kunde klona mig själv och gå ut och sätta mig i alla skolor med problem för att dokumentera och rapportera så att riksdagsledamöter och regering blev tvungna att ta situationen på allvar.

Jag såg den här utvecklingen börja för snart trettio år sedan och det har bara gått utför. Hur ser det ut om tio år?”

Läs hela krönikan HÄR…

-Pettersson fortsätter tjata…Det finns i grunden bara en stor fråga – asylinvandringen. Törs politikerna erkänna det?

15 thoughts on “Kriminella äger skolan och rektorn är rädd

  1. Det vore naivt att tro att ovan angivna förslag avseende Miljöpartisternas initierade straffskärpning skulle emanera ur någon omtanke för en utsatt yrkeskategori, då det i själva verket handlar om att lagstifta mot politiskt motstånd. (MP utför inga goda gärningar, nota bene.)
    Detta kan jämföras med de förevändningar exempelvis Googles och Facebooks censorer begagnar sig av lanserade som terrorbekämpning, där vi de facto röner nya anslag mot fri åsiktsbildning och yttrandefrihet.

    Det huvudsakliga felet med det nya, destruktionshysteriska samhälle vi nu med skräckblandad avsky beskådar, är den totala bristen på erforderlig politisk vilja, rättsmedvetenhet och vägledande ståndaktighet, där allt som ens påminner om vuxet ansvarstagande och rakryggat ledarskap effektivt motarbetas av det mentalt underkapaciterade kjolregemente vi känner som världens första feministiska regering, vars vittgående skadeverkningar på den allmänna moralen icke undgått någon med förståndsgåvorna intakta.

    Testosteron har via kemiska och psykosociala mekanismer successivt ersatts med effeminerande oxytocin och vi kan knappast kalla detta utbyte fördelaktigt, då man ogenerat laborerar med medborgarnas säkerhet och där elitistiska karriärister offrar folk och fädernesland för internationell prestige och uppvisningsfilantropi.
    Andreas.

  2. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Stackars Sverige, allt för många gräver graven djupare och djupare utan att förstå vad de sysslar med.
    Många kommer att ursäkta sig med, ”vi följde bara den stora massan”

  3. Detta måste ju vara drömmen för alla PK lärare som röstat för detta, sluta gnälla o njut av mångkulturen Ni beställt och fått serverat.

    • Många svenska medelstora och stora företag står på kö för att lämna Sverige. Polen är intressant samt Baltikum. Många har varit förutseende och redan lämnat Sverige.
      Sverige ett högskatteland har tidigare varit hyfsat attraktivt då vi kunnat stoltsera med bra infrastruktur och ett tryggt och säkert land för medborgare och lite våldskriminalitet. Ett tryggt och säkert land för alla medborgare.
      Idag ser det helt annorlunda ut. Hög kriminalitet och många områden dit inte ens polis vill åka ut på larm.
      Så vad finns kvar som är positivt för Sverige?
      Höga skatter och de kriminella får leva loppan bäst de vill utan att statens väktare polisen ingriper. Statens väktare står t.o.m och ler på foton tillsammans med personer som skulle ha utvisats enligt svensk lag. Sverige position i Europa är i bottenträsket och våra politiska utvalda med extremt höga löner och obeskattade förmåner, ja de snackar och snackar och det mesta de snackar är ren och skär rappakalja. Mycket snack och lite verkstad. Dags att gå från ord till handling. Vilket inte kommer att ske.

  4. Och SVT hjälper regeringen med att varje dag göra reklam
    för att det går bra för Sverige, att hundratusentals går
    arbetslösa lotsas dom inte om.

    • SVT ingår ju i 7 klöverns familj och är SVT:s uppdragsgivare !
      Alla journalister måste ha partiboken i fickan eller i handväskan för att få arbeta inom Public Service och vara trogen flumvänsterns ideologi.

  5. Nu kan ni göra hur många ”tummar ner” som ni bara vill…………det var mycket bättre ordning i svenska skolan när vi hade manliga rektorer.
    Kanske berodde det på att de flesta lärare är kvinnor………….nu ser vi det ”muslimska ” mönstret krypa fram ( kvínnor tycker om bestämda män), men fick de män som vänstern tvingade fram, nämligen ”veloursvenne”,
    det kan inte vara en skön tillvara att vara svensk man i sverige !
    Stackars svenskar ….nu har ondskan flyttat in i form av islam.

    • Vi som idag snart passerat bäst före datum vet hur den svenska statliga skolan fungerade på den gamla goda tiden innan Sverige blev ett heligt mångkulturellt land, då lärde bestämda kunniga och kompetenta lärare med auktoritet i tysta klassrum ut det som skulle läras ut till oss elever utan bakåtvända kepsar och ytterkläder i klassrummet och dessutom bestämde rektorn på skolan och ingen annan inte som idag när rektorer måste vara totalt PK och inte får hosta snett utan att riskera bli anklagade för dagens mest urvattnade ord rasism och annat svenskt fjant.

      • Joy
        Jag har som alla andra olika erfarenheter, min bästa chef var under årens lopp en kvinna, dock det var i det privata näringslivet.
        De chefer som jag hade i statens och i kommunal regi var de sämsta vad man kan tänka sig.
        Om jag nu tittar på Sverige så är det för många ”kärringar” i offentlig regi !

  6. Blir ryktet bättre om ung jävlarna styr och bestämmer på skolan??
    Den gamla reklamslogan Sverige är fantastiskt har aldrig stämt
    bättre än nu, fast av helt andra skäl ? Vi ses mer och mer som
    rubbade av andra länder!

    • Naturligvis inte men i dagens s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige finns idag en totalt politiskt bakbunden poliskår patetiskt politiskt korrekta ynkliga tryggradslösa politiker och fega chefer på svenska arbetsplatser som bara omger sig med angivare och rövslickare så därför styr numera ligister med grottbeteende i en totalt havererad svensk skola och i det övriga samhället.
      Om man 11/10 lyssnar på partiledarnas sandlådedebbat i riksdagen så förstår man varför V, MP, L, C, KD är små ynkliga patetiska partier och varför SD är mycket större !

  7. Om svaret är: ”Det handlar om pengar, skolorna får betalt per elev, de vill ju inte ha dåligt rykte och därför förlora pengar” så får han väl fortsätta att vara rädd. Finns ingen som helst sympati för en vekling…

KommenteraAvbryt svar