Fyra var mörkhyade. En var vit. De hotade döda vår dotter

INVANDRARVÅLD. Klockan var 3 på onsdagsmorgonen. Mannen, hustrun och en vuxen dotter låg och sov i villan i Kristinehamn. Plötsligt stod de fem unga männen i parets sovrum och skrek.

– Den som var mest aggressiv var han med kofoten. Den fick jag smaka på lite då och då. Inget allvarligt, jag fick några blåmärken och har varit hos doktorn och fått dem kartlagda, säger 71-åringen.

Männen ville ha pengar och nycklarna till kassaskåpet: – De sa att de tagit vår dotter som gisslan och skulle döda henne inom en minut om vi inte gjorde så. De hade stängt in henne i ett rum på nedervåningen, berättar mannen.

Han klädde på sig och följde med rånarna ned.

– Hela tiden hotade de att de skulle ta livet av vår dotter. Nu sa de att jag hade 30 sekunder på mig.

71-åringen hade inget kassaskåp: – Vi förvarar våra värdesaker i ett vapenskåp. Vi har inga vapen där, säger han.

Nu gav han rånarna det som fanns: – De fick med sig en hel del arvegods, guld och kontanter.

Dottern var visserligen instängd, men mobil hade hon: – Hon vågade inte ringa, men skickade ett sms till sin bror som kom direkt, berättar 71-åringen.

 

Utanför huset satt en man och vaktade i en svart van som polisen hittade senare på en parkering vid Dalavägen/Västra Spårgatan i Kristinehamn.

Polisen tror att fem, sex personer kan ha lämnat bilen som stals i Stockholmstrakten i juni och var falskskyltad.

Alla fem rånarna var maskerade med huvor. – De var runt 20-25 år. Fyra var mörkhyade. En var vit. De talade svenska, men med brytning.

 

Polisen vet ännu inte vilka rånarna är, säger Jonny Thomann, chef för polisens avdelning för grova brott i Karlstad.

Kristinehamnsposten

-Pettersson säger att regeringen är medansvarig…

18 thoughts on “Fyra var mörkhyade. En var vit. De hotade döda vår dotter

  1. Den här händelsen beskrev Julia Verne den 30:e december 2016 i artikeln ”Systemkollaps”. Det här var det första av ett tjugotal exempel på vad vi har att vänta och vad som redan hänt.
    Så här skriver hon, citerar: ” Angrepp mot Sverige med indirekt strategi märker du kanske först när du och din familj blir misshandlade, rånade och bakbundna i ert eget hem – men brottet klaras aldrig upp eftersom de polisiära resurserna behövs för att reda upp systemkollapsens mångtaliga gängmord. De psykiska sviterna får ni själva bearbeta bäst ni kan.” Läs hela artikeln, länk: http://avpixlat.info/2016/12/30/systemkollaps/ Alla exempel hon beskriver fortsätter idag att återkomma, om och om igen. Allt oftare.

    För att knyta ihop säcken med -angrepp, -indirekt strategi och –systemkollaps, kan Du läsa om den militära strategin ”indirekt strategi” i Wikipedia. Målet med indirekt strategi är just systemkollaps. Det är ingen 100-procentig systemkollaps ännu, men vi är på väg dit och hastigheten ökar. Våra folkvalda förrädare fortsätter med dårars envishet att hälla bensin på elden!

    Summan av detta är skrämmande:
    – Angrepp med indirekt strategi betyder att någon främmande (?) makt bedriver krig mot Sverige. Och hela EU vad det verkar!
    – Vissa folkvalda förrädare har lierat sig med dessa fiender till Sverige. 7-klövern kallas dom.
    – Undantagstillstånd kommer inte att utlysas av statsmakten, inte ens partiellt. Det skulle ju kunna bromsa utvecklingen mot den totala systemkollapsen.
    – De hundratusentals svenska män som gjort fullgjort värnplikten och därmed är utbildade soldater, kommer inte av statsmakten att kallas till Hemvärnet e.dyl. Vi har ju lovat att försvara Sverige, med vapen om så krävs.

    Det som pågår är ett dolt, otäckt, förrädiskt, fult och ojuste KRIG med bara en organiserad part – den angripande parten. Merparten av de angripna ”ser inte skogen för bara träd” och blir därför inte sällan nyttiga idioter åt de angripande. Hur ska annars 87:an förklaras?

    Och motståndet? Gör någon något? Ja det verkar vara gott gry i Nordisk Ungdom. Vi då? Vad kan vi göra? –Förslag: Skriv ut en kopia av Julia Verne´s artikel och ta med till fikarasten på jobbet. Det räcker nog med att Du tar med och läser tyst i kopian, om någon frågar vad det är för papper så får dom skylla sig själva! Högläsning kan vara lärorikt.
    Det finns säkert nåt´ bra och effektivt vi kan göra, men jag har inte kommit på vad. Har Du?

  2. Kan med sorg i hjärtat konstatera att 89%!!! av Kristinehamnsborna röstade för mångkulturen som dom nu får njuta av fullt ut dygnet runt, ett stort grattis och gnäll för fan inte nu!

  3. Jimmy åkte runt och snackade med folk och fick många bilder av Sverige.

    Stefan ville copy/paste och drog ut på trygghetsturné. Under tiden hysschades det i korridorerna eftersom ”ingen pratade trygghet” med Stefan. Säkerheten har aldrig satts på spel så som under Reinfeldt och Löfvens tid vid makten.

    Hade han bidragit till trygghet hade han inte behövt lägga så mycket tid på att göra en bild av en trygghet som inte finns.

    Skulle inte tro att hans turné gett ärligare samtal än de han producerar med sina samarbetspartners i regeringen. De som inte pratar med varandra.

    Och helt öppet menar han att det är berömvärt att inte prata med alla demokratiskt valda partier.

    Hur blev han statsminister? Han var den mest korkade?

    • Egentligen har sverjes lagar ingen praktisk betydelse längre, för det finns inget som kan upprätthålla dem. Störst eldkraft vinner, så vad är skillnaden mot ex. Somalien? Skillnaden ligger i att Sveriges ursprungliga befolkning lever vidare som om det gamla landet fortfarande existerar.

  4. asatemplet – Asatemplet är en folkbildningsblogg om nordisk kultur och tro. Den forna nordiska tron ("asatron", den forna seden) tillhör oss - det nordiska folket. Till skillnad från nyare religioner så är den inte påtvingad utan den är spunnen ur vår folksjäl. Andra ämnen kan eventuellt dyka upp.
    asatemplet skriver:

    Vänstern drömsamhälle blir mer verkligt för varje dag!

  5. Och propagandakanalen för SOSSARNA SVT fortsätter
    att propagera för dessa samhällsförstörare i vanlig
    ordning att vid varje sändning påstå att Sossarna
    ökar kraftigt i opinionen och att SD gör jätteras.?
    Lögn kanalen SVT tror att folk ska gå på dessa
    uppenbart av Media friserade siffror för att hjälpa
    Sossarna, visserligen är Svensken en saktfärdig, trög
    och naiv figur, men utvecklingen i landet har passerat
    gränser som SVT inte kan överblicka så valet kommer att bli
    en helvetes chock för denna lögn kanal och övrig media.

    Dom kommer säkert att göra allt för att fiffla undan SD
    Stora antal röster, men det finns observatörer som kommer
    att se till att dessa gangster fasoner inte fungerar!

  6. Det här händer också i USA. Det brukar inte gå så bra – för bovarna. Om inte regeringen kan garantera medborgarnas säkerhet bör de erkänna det och tillåta att medborgarna sköter det själva med samma befogenhet och beväpning som polisen.

  7. Jag åkte runt med Malmös raggare en tid i början av 70-talet. Dessa invandrare som gör detta mot kvinnor, barnfamiljer skulle inte kommit undan raggarna på den tiden. Hade fått stryk.

    Vi hade ett gäng som kallades Gula faran som höll till på Kirseberg. Deras lördagsnöje var att piska arbetskraftsinvandrare som bodde i baracker ute på Kirseberg. Detta gillade och gillar jag inte för dessa arbetade från dag ett.
    Hade detta gäng funnits idag skulle det inte funnits några brott av invandrare ute på Kirseberg. Var riktigt farliga.

    Vi svenskar har blivit messar. Borde kunna göra mera. Även om det ledder till fängelse i några fall. Lär väl bli runt 8 månader. Ute efter 6 månader.

    Skulle jag själv ha sett någon bli misshandlad, våldtagen eller rånad av invandrare skulle jag aldrig tveka även om det hade kunnat riskerat mitt liv och fängelse.

    Fy fan för 7*. Är en skam om någon röstar på dessa partier.

KommenteraAvbryt svar