Nu har Alice Bah Kuhnke öppnat 1 öga

NU reagerar vår Kultur- & Demokratiminister på rapporterna om utbrett hedersförtryck i nordöstra Göteborg – NU!! Detta skriver SVT.  Detta har varit ett stort problem i många år i Göteborg och säkerligen på många andra platser i Sverige också. Vad jag reagerade på var att ”signalerna om ett allt mer utbrett hedersförtryck  är oroväckande” Hur kan ministern inte ha sett detta tidigare??  I nästa mening säger ministern – Det har rapporterats om detta under många års tid……….Vem är vår kulturminister?? Lever hon kvar i fantasin??

Jag blir upprörd när jag läser om okunniga människor som hamnat på fel plats. Människor som har en uppgift, ett arbete som de inte klarar av att utföra men ändå håller sig kvar bara för att……

Att unga människor växer upp i skuggan av demokratiska fri- och rättigheter i Sverige i dag är oacceptabelt, säger Bah Kuhnke till TT.  Ändå sitter ministern och välkomnar dessa hedersförtryckare in i vårt land.  Hur går detta gå ihop?  Man kan inte ändra på dessa människors religiösa övertygelse om att de har rätt och vi har fel.

Regeringen skall se över lagstiftningen om barnäktenskap?!  Hur många gånger har inte de gjort detta eller har de bara sagt att de gjort det?! Dessa människor skiter fullständigt i våra lagar om barnäktenskap. Detta har de visat genom att hitta kryphål och när de väl är gifta så står myndigheten i givakt och säger gratulerar?! Det är så det känns.

Hur många skyddade boenden har vi i Göteborg med omnejd? Självklart finns svenska kvinnor där också men då har de ofta haft en man med muslimsk bakgrund. Alla dessa unga vackra kvinnor från Mellan Östern som gömmer sig från sina egna familjer för att få behålla livet. Bröder, kusiner, pappor…….alla hjälps åt för att skydda familjens heder på deras vis – inte på vårt – deras!

TILLÄGG: Som Eva-Marie påpekar i kommentaren nedan så får man inte glömma mödrarna, mödrarna som ofta får se på när deras älskade döttrar rycks ifrån dem. Många gånger måste de hjälpa till  och/eller städa upp efter ”hedersupprättelsen”. Om de hjälper sina döttrar faller bilan över dem också. Kan någon tänka sig hur detta skulle kännas?? Svårt att tro att någon mamma skulle göra detta frivilligt. Inte utan livslång hjärntvätt i alla fall.

Självklart så ökar detta problem i takt med att fler muslimer kommer in i vårt land. Ingen svår ekvation och den borde Alice Bah Kuhnke tänkt på innan munnen glappade. Undrar när hon skall reagera på att våldtäkterna, taharrush har ökat dramatiskt i hela landet? Det är inte svenska som utövar dessa barbariska ”lekar” som de uttrycker det.  LEKAR!!

TT ställde även frågan till ministern varför de som politiker inte tagit tag i problemet?        -Alltför många som inte drabbas personligen vare sig vågar eller orkar ta tag i de här frågorna. Det har varit en valhänthet som varit ute i samhället i stort, men där jag menar att politiker har ett alldeles särskilt ansvar.

Självklart har politikerna ett stort ansvar. Jag lider med dessa unga flickor / kvinnor men vi kan inte rädda alla. Definitivt inte genom att låta hela familjer komma hit och utöva sin övertygelse. Vi har ett religionsfritt land men jag anser inte att förtrycket av kvinnorna har någonting med religion att göra, därför skall de inte kunna utöva detta här, här i vårt civiliserade land.

De kommer aldrig att ändra på sin kvinnosyn, aldrig. Titta bara på pojkarna som är födda i Sverige av muslimska föräldrar – de har samma syn på kvinnan – de mördar sina systrar för familjens heder. Deras barn i sin tur får samma uppfostran. Vad tror politikerna att de skall kunna ändra på? Tror  ministern på fullaste allvar att de kommer att förneka sin ”religion”, sin koran?

Det värsta är makten – makten de får över sina offer. Ja, kvinnorna i Sverige blir deras offer. Somliga faller för de ”spännande” med nykomlingar, det annorlunda.  Efter en tid ändras spänningen från positiv  till negativ.  Då börjar misshandel genom både handling och ord.  Då börjar den psykiska terrorn. In och ut på skyddade boenden – tillbaka till terrorn och löften om bättring……..Till slut är kvinnan knäckt och totalt i denne s.k man och hans familjs våld. Brutit med familj, släkt och vänner – allt för att behaga sin ”abuser”

Vilken framtid för alla dessa förtryckta flickor och kvinnor har ministern tänkt?  Antagligen inte alls för det finns inget vi kan göra här mot muslimerna och deras ”heder”. Finns bara en sak att göra och det är respass tillbaka till sina egna hemländer. Vi kan inte ändra på dem och vi vill  och kan inte acceptera deras beteende. Därför skall de ut – hem – vi måste sätta stopp innan det är för sent. När de blir tillräckligt många har vi först Storbritannien som exempel sedan  Burka åt kvinnorna. Vi måste sätta stopp – kosta vad det vill – det måste bli ett stopp!!

 

 

 

11 thoughts on “Nu har Alice Bah Kuhnke öppnat 1 öga

  1. Vilken angenäm omväxling och befrielse vore det inte att framledes välsignas med en trovärdig regering, vars ministrar man slipper skämmas för. Vilken bild av Sverige förmedlar denna tvivelaktiga karaktär? Det intryck denna låtsasminister inger, har definitivt ingenting med de för en ministerpost erforderliga kvaliteter och seriositetskrav en nordisk nation har rätt att förvänta sig. Frånvaron av värdighet är verkligen anslående och visar med önskvärd flagrans vilka krav som ställs i det nya dysfunktionella Sverige. Köns- och minoritetskvotering har slagit utbildning och personlig lämplighet ur brädet. De kolorerade kretinernas stora epok!
    Andreas.

  2. Hmm räcker inte ministerlönen till för Alice Bah Kukhe,av den mittersta bilden att döma ser det ut som hon har annat jobb på sidan av politiken?

  3. Alice Bah Kunke – inte den skarpaste kniven i lådan! Saker och ting börjar gå upp för henne nu även om det går långsamt. Har hon träffat tillräckligt många från islamkretsar för att börja reagera på vad dessa män uttalar och verkar ha för kvinnosyn?

      • Var på Malmö Tingsrätt för några år sedan och lyssnade på en rättegång, grov kvinnofridskränkning. Mamman till den 17-åriga dottern hade hotat sitt eget barn med att ” Du kommer att slaktas i skogen av dina bröders kompisar ifall du inte gifter dig med din kusin från Irak” Denna mor sa så för att hon ville se sin dotter död ifall hon inte löd.

        Vi västerlänningar har väldigt svårt att se hur man kan döda sina barn, men om kusingifte varit det enda som stått till buds i generation efter generation då är det något som gått sönder…..mödrarna är lika skyldiga som fäderna, farbröderna, mostrarna, fastrarna, sönerna och systrarna…….vi kan inte föreställa oss denna ondska och grymhet.

KommenteraAvbryt svar