Terror och asylkaos skrämmer turister.

Ryska turismen har minskat med över 93% i Turkiet och enligt Turkiets turistråd har turismen minskat med totalt  41% jämfört med samma tid förra året. Ingen kan väl vara förvånad. Inte heller är man förvånad över tomma stränder – Asylisarna verkar inte vilja bada alls, trots att deras ”läger” har ont om duschar.

tomma stränder

Tyska turister till Turkiet minskade med 38% och de Ryska med  93,1% – Är någon förvånad?  Samtidigt så har Grekland förlorat enorma mängder turister detta året. Ön Lesvos har tappat 68% jämfört med förra året.

Enligt senaste rapporten har turister till öarna i norra Egeiska havet minskat med 70%.

Vad detta gjort för Grekland och länderna kring Egeiska havet är en katastrof för deras ekonomier. Att Turkiet´s turism har minskat är helt och hållet deras eget fel. De kan faktiskt bara ha det.

De huserar terrorister, skapar intriger, förordar islamistiska stater och och uppmanar muslimer att föda många barn och sprida sig i världen. ”Vi behöver många fler muslimer”.  Inte för att de skall bo i Turkiet för där finns inte mer plats utan för att sprida islamismen i världen med början i Europa. Det är därför som han är så fast vid sitt krav på att Turkiska medborgare skall få röra sig fritt, utan visum i Europa.

Så, stränderna i Turkiet får gärna vara tomma men Grekland och övriga länder behöver sin turism för att överleva.

Hela Europa har säkerligen missat en hel del turism p.g.a. detta elände som asylkaoset fört med sig.  Campingplatser som Böda på Öland är ett ex. Finns massor av Hotell, vandrarhem och campingplatser som ockuperats av asylsökare. Flera har försökt få bort dem innan turistsäsongen men utan framgång.

Vad skall Sverige och övriga länder göra nästa turistsäsong?  Börja med att låsa in dem som fått AVSLAG på sin asylsökan i väntan på hemfärd.   De ställer bara till problem  när de skall hålla sig undan.  Den minut de får avslag skall de interneras i väntan på flyget som skall ta dem hem, hem till sina riktiga hem.

Fixa åldersbedömning på samtliga  ensamkommande – lås in dem i väntan på resultatet. De skall inte ha en chans att kunna smita. Man kränker ingen med denna behandling. Detta gäller i de flesta länder men inte i det präktiga EU.  Dags för en förändring!!!

 

euractive

7 thoughts on “Terror och asylkaos skrämmer turister.

  1. Att åka till Turkiet ’r lika med att gynna Erdogans politik. Mycket dumt.
    Carl Bildt stöder fortfarande Erdogan och Margot Wallström är så idiotiskt naiv att hon tro det går samtala vettigt med honom.
    Vi har bara sett början på hans maktpolitik.

    • Att misshandla turister i Turkiet kommer väl att öka turismen till landet? Muslimer kan inte tänka längre än näsan räcker.

      Men Erdogan har ett stort palats med mycket guld så han kan säkert inhysa de som mist sina arbeten när inga turister kommer.

  2. Terrorism = minskar turism.
    Minskad turism = minskad inkomst.
    Minskad inkomst = minskad ekonomi.
    Minskad ekonomi = allt blir sämre i landet.

    Terrorism = islam/muslimer.
    Islam, muslimer = ökad flyktingström.
    Ökad flyktingström = ökade kostnader.
    Ökade kostnader = minskad ekonomi.
    Minskad ekonomi = allt blir sämre i landet.

    Minskad islam/muslimer = minskad terrorism.
    Minskad terrorism = ökad turism
    Ökad turism = ökad ekonomi.
    Ökad ekonomi = allt blir bättre i landet.

    => eliminera islam/muslimer ==== allt blir bättre i landet!!!

KommenteraAvbryt svar